Epic Six är här!

Se så fin! ♥
Jag har bara provat två gånger hittills, och då var det med nestabilities, så det var väl inte det enklaste kanske. En nackdel so mjag tyvärr kommit på är att handtaget är på fel sida för mig som vänsterhänt. Ok, jag kan vända på den, men då har jag ju "baksidan" fram. Det var lite trist faktiskt, men inget som påverkar funktionen egentligen. Bara en sån där sak som man får leva med som vänsterhänt kanske.

FIN!


Adjö "Ladybug"! Det är slutet på en era...


Bye bye!


För lite över två år sedan såg det ut så här.


Och nu!

Kommentarer
Postat av: Ninni

Jag är med vänsterhänt men man vänjer sig vid att inget är anpassat efter oss :) Vet inte vad det är för maskiner du visar? Något för din scrapping? När jag höll på med kort och stämplade fanns det inte riktigt så mycket som det gör nu. Det var väl tur jag slutade med det hihihi. Man kan ju lätt konstatera att man blir fattig i plånboken av sina hobbys...Men det ger ju lika mycket tillbaka så det är det värt :)

2009-08-03 @ 19:58:46
URL: http://ninnii.blogspot.com
Postat av: Diana

Jo, det är MYCKET som inte är vänterhäntanpassat...!! Sånt som man inte tänker på som t.ex såsslevar med pip!! Jo, man vänjer sig, men att man ens ska behöva göra det :) Och ja, det är en stansmaskin!

2009-08-03 @ 20:11:41
URL: http://sayurii.blogg.se/
Postat av: Teres

Vilka underbart läckra glasögon du har:)Å Epic Six:en ser inte så dum ut den heller.

2009-08-04 @ 00:55:31
URL: http://www.teresrundkvist.blogspot.com/
Postat av: Ulltussen

Så roligt med en ny maskin, klart jag blir nyfiken men min "bubbis" är bara 1år så den får leva vidare med mig ett tag till. Är Epic lättare att bära, väger den mindre? Det är det enda jag kan tycka är dummit med Bubbis nämligen. Sen har jag just börjat använda min CR mer nu när jag gett mig på LO:s, för kort så är ju CB så smidig med de 4x8 alfan som finns. Grattis till din nya samarbetspartner! Hoppas ni får mycket roligt ihop!

2009-08-04 @ 11:33:47
URL: http://ulltussen.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad kul att du har fått men trist med det vänsterhandsproblemet. Smart med handtaget där dock. :D Ska bli kul att läsa mera om den sen.

2009-08-04 @ 18:27:17
URL: http://lindaspysselblogg.wordpress.com
Postat av: ele

Varför en ny maskin? är den bättre än CB. Vad händer med fröken Ladybug nu då?

2009-08-05 @ 21:22:18
URL: http://eleonor.blog.valborg.net/
Postat av: Diana

Fröken Ladybug flyttar från och med idag till ett annat hem! Hon har varit en mycket bra kamrat, men jag går vidare nu :)

2009-08-06 @ 09:59:20
URL: http://sayurii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0