Virkar för Rosa Bandet

Även om jag inte vill det, så kommer en oktober även i år. De senatse åren har forumet haft insamling för Rosa Bandet i den månaden, och kommer ha det även i år! En medlem kom på idén med att virka en gemensam rosa bandet-filt i rosa! Jag hoppade på och idag kom mitt garn!

Jag köpte en hel del garn...!


Jag satte igång med virkandet direkt och så här ser det ut!


Hittills har jag gjort 10 rutor! Ska sätta mig och fästa lite trådar nu... Det är det tråkigaste jobbet, och inte kul att ha kvar till sist..!

Kommentarer
Postat av: Ninni

Ett tips när man gör mormorsrutor för att slipa det tråkiga jobbet att fästa miljontalstrådar. Virka med dig tråden på föregående varv på varje nytt varv så är det bara att klippa av den sen. På så sätt fäster du den samtidigt som du virkar nytt varv. Så gör jag iaf. Hur smidigt som helst :)



Fina färger du valde ;) Du virkar snabbt du med. Det går rätt snabbt när man väl kommit igång med dem. Men jag avvaktar lite nu så får vi väl se hur många rutor alla gör.

2009-05-20 @ 21:25:28
URL: http://ninnii.blogspot.com
Postat av: Ami

Det kommer att bli en kalasfin filt.

2009-05-20 @ 23:03:46
URL: http://amispyssel.blogspot.com/
Postat av: Ninni

Ja mina filtar har det inte varit något problem med. Men jag brukar virka med tråden runt hela varvet så det ska mycket till om det ska gå upp känns det som. Men har man tålamod och ork att fästa alla trådar så är det säkert mycket bättre :) Virkar du på för fullt till Rosa Bandet? Jag avvaktar lite och ser hur många alla andra gör. Jag har också rätt mycket garn kvar till det.

2009-05-21 @ 00:55:49
URL: http://ninnii.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Så snyggt! Jättehärliga färger!

2009-05-21 @ 10:48:19
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: Tesa/Therese

Kommer att bli en ljuvlig filt! Kram

2009-05-21 @ 22:33:34
URL: http://tesapysslar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0