130507 - 130517

130507 - Something beginning with F
Försäkringskassan vill mig massa. Så jag grejar med det. Ringer massa samtal. Skriver brev till dem och skickar in saker. Hör av mig till gamla arbetsgivare och håller på. Byråkrati.. Hoppas bara det blir rätt. Känns som att jag har dålig koll öven fast jag försöker läsa på och ringer till dem ("du har plats 378 i kön") när det är nåt jag undrar.
 
130508 - Shape
Tänkte jag skulle sy en fågelmobil till bebisen :) Steg ett är att skriva ut mönster på fåglarna. Ska sen skaffa mig tyg. Och sen är det själva syendet som ska till. Får se hur det blir med det här projektet!
 
130509 - A snack
Inte bara Kristi Himmelfärds dag utan enligt Agneta även chokladbollens dag! Jag orkade inte baka själv, men åkte och köpte mig en. Åt frukt också.. Synd bara att jag inte tycker att det är lika gott som godis/kakor och sånt. Chokladbollen köptes på Coop för Ejes var stängt pga röd dag, synd för bollen var inte alls så god som jag hade hoppats!
 
130510 - Stars
Detta är nog mina favoritörhängen. :)
 
130511 - A smile
Bjuder på mitt vackra leende. Ett colgateleende? Haha! Dålig humor. Men vad skulle jag ha fotat då? Brist på idéer!
 
130512 - Mother
Johans pappa hade varit och hälsat på Johans syster i Stockholm. Hon hade i sin tur köpt en mammajacka till mig. Nu börjar det iofs bli varmt, men OM det blir en kall sommar kan det kanske vara bra att ha nåt att ha på sig. Kul med jacka med färg och som inte ser ut som ett stort tält bara..
 
130513 - Sunrise/sunset
Ingen sol så långt ögat kunde nå. Även att den ju var uppe..
 
130514 - Need
Var och gjorde glukosbelastning den här dagen. Det var en upplevelse.. Fick bra värden iallafall så det var skönt. Efteråt var jag VÄLDIGT hungrig. Köpte mig en baguette med kräftröra och smällde i mig. Väldigt gott!
 
130515 - 7 o'clock
Sov egentligen kl 07.00 och kl 19.00 var jag på jobbet. Dock var jag uppe runt 07.00 på toalettbesök :) Gött att krypa ner under täcket och sova lite till då!
 
130516 - Mailbox
Insidan av min och Johans brevlåda ser ut så här. Jag vet inte varför. Och dessutom stör det mig att det är felstavat.. Om man ska klottra, kan man då inte göra det rätt? :)
 
130517 - Season
Tjoho!! Grillsäsongen är officiellt igång! Första grillen för i år blev hos Johans pappa den här kvällen efter en veckas jobb. Vi blev bjudna på lite olika korvar, god sallad och potatis. Det är något speciellt med grillat! Det saknar jag verkligen med att bo i lägenhet. Jag vill inte stå på innergården och grilla och sätta upp en kolgrill på balkongen känns inte aktuellt, faktiskt. Även att det finns folk som göra både det ena och det andra på vår gård :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0