130309 - 130324

130309 - Faceless self-portrait
Så här ser det ut när jag tittar ner numer. Där finns en deg som jäser. Färdigbakat i början av augusti :) ♥
 
130310 - I want
Nä, nu räcker det.. Bort med snön och kylan. Jag vill ha ljus, värme och tö! Det går faktiskt fort på dagarna när det är plusgrader. Det smälter, men på kvällarna/nätterna är det ändå kallt. Brr!!
 
130311 - Important
Tand- och munhygien är viktigt! Jag slarvar med både tandtråd och munskölj, men själva borstningen är det inga problem med :) Det enda tandhygienisten brukar ha att anmärka på är tandsten. Har något påbörjat hål, men de verkar jag ändå hålla i schack..
 
130312 - In the distance
Vi rensar ut här hemma. Behöver få bort gammal skit och göra plats. Det jag packade ner först var skolsakerna! Det känns som en evighet sen det var tentaångest och kurslitteratur man aldrig hann läsa.. Det var inte länge sen, men det går fort att ställa om sig. Nu JOBBAR jag! :O
 
130313 - Sound
Har tänkt skicka ut skivorna till förrådet också. Den här dagen kom jag inte längre än att jag hittade en gammal blandskiva Johan gjort åt mig i början av vårt förhållande utifrån mina önskenmål :) Den tog jag med mig ut till bilen på en gång :)
 
130314 - Tasty
Mmm! Kiwi! Det är gott det.
 
130315 - Explore
Utforskar nya marker. Här är jag på afterwork (typ) på Tempel med klasskamrater :) Vi har inte setts sen examen! Tiden bara springer iväg!!! Supertrevligt att ses!
 
130316 - 9 o'clock
När jag jobbar kväll (eller är ledig) hinner jag äta frukost i lugn och ro. Då blir det en kopp te! Kl 09.00 höll jag alltså som bäst på att tömma tekoppen :)
 
130317 - Green
En liten liten body till en liten liten människa. Men inte förrän lite lite senare i år :) Har börjat köpa lite grejer till bebisen. Inte massor, men tycker ändå det är kul att köpa en del nu när pengar finns! Och det finns ju väldigt mycket fint att köpa!
 
130318 - Shoes
Jobbskor! Sköna och med lufthål!
 
130319 - A sign
Med hjälp av DYMO junior har jag gjort många namnskyltar, skyltar till titlar på layouter m.m m.m. Enkelt och roligt verktyg!
 
130320 - Clean
Skylt på diskmaskinen :)
 
130321 - Working
Ja, ibland känns det som att man inte gör annat än att jobba. Heltid ger inte mycket utrymme för ledighet.. Men dagarna går iallafall fort när man är på jobbet. Ibland för fort! Hinner inte med det jag ska hinna ibland.. Jobbar på så fort jag kan!
 
130322 - About you
Den här boken beställde jag från Personlig Almanacka i höstas. Här har jag skrivit mycket som har med graviditeten att göra. Från att vi bestämde att det var dags till dags dato :) "Scrappar" lite, skriver anteckningar och klistrar även in foton. Riktigt roligt projekt faktiskt. Mysigt och roligt att ha kvar sen hoppas jag.
 
130323 - What you do for fun
Den här lediga dagen roade vi oss med att åka till Karlstad och gå på Barnmässan. Sjukt mycket folk!! En del höggravida, en del små bebisar, en del smågravida, en massa barn :) Det var kul att vara där, och vi fick lite gratissaker. Kunde också känna på några barnvagnar och utesluta en som vi trodde skulle vara med och fajtas i toppen.
 
130324 - Up
Det blev en fika på balkongen! Årets första! När solen sken var det ljuvligt. Den gick i moln ibland och då var det inte lika kul, men vi var där ute ett tag ändå! Det blir nog vår även i år!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0