Dr Lövgren

En kille i klassen som var med i min basgrupp första terminen ska sluta och ev bli läkare istället för sjuksköterska. Jättetråkigt för oss! Han skulle blivit en bra sjuksköterska, MEN han kommer också bli en bra läkare :)
Självklart fick han ett kort av mig som hejdåpresent!


Studentkort

Här kommer ett till beställningskort till en student!


Dag 181 - Dag 196

Dag 181 - 110630 - Present!
Fick paket i posten! Det var från Agneta! Lite sen födelsedagspresent, men det uppskattas verkligen! Tack! Presentkort på Makeup store. Där ska jag lära mig hur man sminkar sig! Det är iaf tanken :)


Dag 182 - 110701 - "Återvinning"
När vi kom hem från stan denna dag såg vi denna fantastiska återvinning av studentblommor på komposten. Hmmmmmm! Nåväl, dagen efter var de borta.


Dag 183 - 110702 - Tequila
Dags för grill hos svärfar! Det skulle bjudas på "konstiga korvar och någon sorts sallad". :) Lät ju bra! När vi kom dit blev det också tequila! Inte för mig dock :)


Dag 184 - 110703 - Städtemp
Jobbat. Städat på jobbet. VARMT!


Dag 185 - 110704 - Torp
Johans syster och hennes pojkvän kollar torp här i krokarna. Johan var med på visningen istället för hans syrra som är ute på haven och jobbar. FINT var det, men det blev inte deras. Priset sköt iväg. :(


Dag 186 - 110705 - Kvällssol
Ibland är det vackert! Även om man jobbar kväll :)


Dag 187 - 110706 - CSK
Jag var med en vårdtagare till CSK denna dag. Trevligt. Vi stötte på denna lilla utställning av gamla tider :)


Dag 188 - 110707 - Biggest loser
Idag var det sista vägningen och sista dagen på Biggest loser på gymet. Skönt att det är över, men kul att ha varit med! Totalt blev det -1,8kg på dessa 10 veckor. Inte så mkt, men ändå 1,8kg som jag kanske inte gått ner annars. Long way to go...


Dag 189 - 110708 - Skyfall
När jag cyklade hem från jobbet öppnade sig himlen. Var tvungen att stanna och lägga mobilen i en plastpåse, men sen var det omöjligt att cykla vidare... Hade paraplyet över mig, men det hjälpte knappt. Fick ringa till Johan så han fick hämta mig, och sen dumpade jag cykeln. Fick hämta den sen dock. Foto taget från balkongen. Jättesvårt att se hur det faktiskt regnade, men HERREGUD vad det regnade!!


Dag 190 - 110709 - Smultron
Mums mums. Nyplockade smultron (av Johan).


Dag 191 - 110710 - Reklamlapp
Såg denna lapp på någons dörr denna dag. Ovanligt :)


Dag 192 - 110711 - Promenad längs stranden
Vi släpade oss ut på kvällen för en liten promenad. Det var härligt!!!


Dag 193 - 110712 - Mellis
Det var stekhett på jobbet och jag hade några minuter över. Mmmm! GLASS!


Dag 194 - 110713 - Hultet 10km
Jag och Johan gick 5km-spåret på Hultet den 12/7. Det var BACKIGT. Tänkte dock denna dag att vi skulle testa 10km. Det skulle vara bra för mig om det fanns ett milspår som var bra som jag kunde springa inför Tjejmilen. Tar jag A9 så "måste" jag isf ta 6+3km och jag tror att det kommer knäcka mig att komma i mål OCH SEN SPRINGA VIDARE :) Nä, bäst att försöka hitta ett milspår. MEN, det blir inte på Hultet! Bra spår iofs, för det var rätt så flackt, men det var väldigt smalt och väldigt mkt ute i skogen. Kändes lite läskigt.. Har ingen lust att springa där själv. Tyvärr! Eventuellt får jag prova på 6+3 på A9.
Bitvis väldigt tät skog, bitvis kalhygge!


Dag 195 - 110714 - Skolfönster
Gick förbi min gamla grundskola när jag jobbade. Så här såg det ut i ett av fönstren (där jag brukade ha NO på min tid).


Dag 196 - 110715 - HP7
Sista Harry Potter-filmen hade premiär 13/7. Efter en jobbig dag på jobbet for jag och Johan iväg till Karlstad för att se den! Åh! Bra! ♥ Blir så sugen på att läsa böckerna igen, men.. Jag har fortf mkt annat NYTT att läsa liksom :) Får ta det nån annan gång.

Erik, på dopdagen

Ett beställningskort till en Erik på hans dopdag :) Jag fick fria händer och valde då att inte göra det så "dopigt". Det blev mer ett barnkort liksom!


Beställning båt

Ett beställningskort med båttema! :)


Nya Ullevi

En LO från när jag, syrran och hennes man var och såg Madonna på Ullevi :)
Första ggn jag använder min Sew Easy och syr på alster.


Robins student

Min brorson Robin tog studenten i början av juni. Av oss fick han ett bidrag till en rakapparat, så det blev en mustasch på kortet :)
För övrigt blev jag mkt förvånad att rakapparater var så dyra!!! Har aldrig köpt det åt mig liksom :)


Marie 40

Kortet jag gjorde när min brors fru fyllde år för ett tag sedan! Färgerna ska anspela lite på USA (som hon älskar att resa till), men jag försökte också inspireras av Converse Allstar när jag gjorde kortet :)Insidan. Tack magnetstämplar :)

Pimpat paket

Min svägerska fyllde 40 år i april! Jag fick i uppgift att pimpa paketet som alla de små paketen låg i! Fick instruktioner av syrran ungefär hur hon hade tänkt sig, och jag fick godkänt på utförandet :)På paketet satt olika "skyltar" med saker som Marie gillar, och som står för den hon är. Bland annat var det en bild på frihetsgudinnan, hundar, choklad och ett brev med penna. Jag la också till detta lilla recept på en Marie Angle :)

Dag 170 - Dag 180

Dag 170 - 110619 - Batmobilen!?
Batmobilen stod parkerad på Coop när vi var där! Ballt!


Dag 171 - 110620 - Jobbdags!
Jahapp! Nu var det slut på ledigheten! Dags att börja sommarjobba! Samma yrke, annan grupp. Hemtjänsten i Kristinehamn. Har fått lite extra delegering och några extra kronor. Så det känns kul! Jag får ge insulin nu t.ex :)


Dag 172 - 110621 - Lerbron
Det var inte en jättehård början för mig på jobbet.. En jobbdag och sen tre dagar ledigt :) Så borde det vara jämt! Meeeen, har bara en treledighet till i sommar, och den är i augusti, så jag passade verkligen på att njuta! Det blev en spontantur till Johans mormor på landet. Johan tog bort mossa på taket, jag höll i stegen. Johan tog en tur i skogen, jag tog en tur med joggingskorna på vägen :)
Så här fint bor mormor Stina på sommaren!


Dag 173 - 110622 - Stretch
Snabb morgontur på gymet. Här stretchar jag baksida lår :) Notera svettdroppen på mattan.. :)


Dag 174 - 110623 - 16 kronor
Detta trevliga brev låg i brevlådan idag. Tack tack, jag får 16 kronor när jag går i pension :)


Dag 175 - 110624 - Snaps
Midsommarafton! JAG provade snaps! Har aldrig gjort det förut och jag kan inte säga att jag har missat nåt.. Var inte speciellt gott! Det var iaf bara jag, Johan och god mat hemma denna midsommar. Skönt och lugnt! ♥


Dag 176 - 110625 - Åska på gång?
Gick ut med en soppåse på jobbet. Tittade upp. Såg svart himmel... När jag vände mig om var det blått och sol. Snark! Såg mig själv cykla hem i ösregn och åska. MEN nej, vädret gör som det vill! Det blev varken regn eller åska!


Dag 177 - 110626 - Bokhögen
Det kanske inte ser så ut, men min olästa bokhög minskar! Sommaren är bra, man kan läsa hur mkt som helst utan att få dåligt samvete för att man EGENTLIGEN ska läsa en skolbok :)


Dag 178 - 110627 - Mamma
När jag och Johan var ute och åkte kom syrran gående. Hon hade sin första semesterdag och tyckte vi skulle komma och hälsa på. Det blev en kortvisit! Vi studsade på nya studsmattan och lekte med rockringar med Malte. Mamma dök upp också! Så här sommarfin var hon!


Dag 179 - 110628 - Bad i Baggerud
Ledig dag!! Trevligt! Sol!! Trevligt det med! Vi passade på och åkte till Baggeruds klippbad. Förväntade oss folk massor och knappt plats att sitta, men.. När vi kom dit var det två andra par där och på slutet var det bara vi.. Konstigt!!! Vad gör folk när det är sol och semester??
Nåväl, Johan badade först, trots "algblomning" för han hittade en plats där det inte var så mkt. Jag hade inte tänkt bada, men det blev väldigt varmt efter ett tag. Sååå! Jag badade! Har inte gjort det på flera år! Minns inte ens när det var sist! Tjoho!


Dag 180 - 110629 - Gubbar!
Det är många sommarbilder nu, men ja, det ÄR ju sommar! Underbart! Jordgubbar hör verkligen sommaren till. Detta var min efterrätt på kvällen. Jordgubbar, grädde, socker och mjölk! GOTT!!!

Hej

Ett kort jag gjorde i Avesta till Mazzarin!
Vi lekte med silouetten, så här är text och ram utskurna med den! Jättesmidigt faktiskt!


RSS 2.0