Vecka 30 - Monokrom

Dags för ny fototriss! Temat har varit monokrom!
 
Under sommaren blir det inget nagellack på fingernaglarna för min del. Får inte ha på jobbet. Den här helgen har jag dock varit treledig så då har jag lyxat mig och målat på lite. Favoritfärgen är rosa... :)
 
Fönstret i pysselrummet/datarummet pryds av tre vita krukor i olika struktur.
 
Ja, som sagt. Favoritfärgen är rosa.. Tre par rosa skor har jag!
 
Tack för den här veckan! :)

Vecka 29 - Kommunikation

Roligt tema denna vecka! Bilden på lappen kan räknas som en av trissbilderna om man vill, men det vill jag inte :) Text är i allra högsta grad en form av kommunikation tycker jag :)
Trots att jag gillade temat glömde jag fota och fick fixa i sista stund. Inlägget kommer därför sent. Sorry!
 
Min mobil. Används till kommunikation på flera sätt. Sms, telefonsamtal, sociala medier. Både text och bild kommuniceras med denna. Jag är nog allt för fäst vid den tror jag.. Men det gör inget! :)
 
På samma tema kommer här bild på modemet hemma. Vad gjorde man innan internet? Jag var iofs liten när internet inte fanns så jag kanske typ lekte med fysiska leksaker då?
 
Den bästa formen av kommunikation är för mig att tala :) Jag tycker om det och jag gör det en hel del!
 
Vi ses snart igen ♥

Kolla min bil!

Malte har varit svår att få med på bild. Förra sommaren gick det bara på dessa två bilder då han ville visa upp sin bil :)
Vecka 28 - Kollektivt

Svårt tema denna vecka! Hur tänkte jag när jag valde det!? Det gick ju att hitta på foton till det också tillslut :)
 
Nu när jag jobbar i Karlstad och börjar 06.45 på morgonen hinner jag tyvärr inte åka kollektivt. Skulle då komma försent, eller en timme för tidigt. Annars är jag ett stort fan av att resa kollektivt och gör det om det går. Det är bra för miljö, ekonomi och sömn :) Brukar slumra mycket skönt när jag åker buss!
Möter iallafall min vanliga buss när jag åker med bilen till jobbet :)
 
Här har vi mitt busskort som jag brukar använda :) Som ni ser användes det senast i maj när jag åkte till och från praktiken på operation väst på CSK. Då började jag inte förrän 07.30 och hann då med marginal åka buss.
 
Till Rom åker vi kollektivt! Först med SJ till Stockholm (och sen hem igen) och sen med Norwegian :) Nu drar det ihop sig tycker jag! Bara jobba lite till för mig så är det dags! Johan däremot har nu gått på fem veckors semester.. År 2014 kanske jag också kan gå hemma och få betalt? :)

Skyltar

Så här ser mina skåp på jobbet ut :)
 
Närbild.
 
Och värdeskåpet.

Vecka 27 - Seger/vinst

Segrar eller vinster har stått i fokus den gångna veckan :)
 
Passade ju perfekt med finalen på fotbolls-EM när veckans tema var draget på söndagen :) Fotot är taget på tvn så kvaliteten är väl inte den bästa.. Glada spanjorer var det iallafall!
 
Dessa två trisslotter har legat i min plånbok i flera månader i väntan på att lösas in. Innan det satt de ett bra tag på anslagstavlan hemma också i väntan på att lösas ut. Nu är det gjort! Den stora vinsten gick till inköp av Flux och ögonkräm.
 
I veckan har jag vunnit en auktion på Tradera och fått min vinst hemskickad. Jättefina örhängen! ♥ Har letat lite efter såna i Karlstad för jag har sett flera kollegor som har liknande. Tyvärr har jag inte hittat dem någonstans. Jag är antagligen för ohipp eller för seg för att hänga med i trenden. Nu har jag iallafall mina egna fina rosa rosor.

Grattis

Ett beställningskort till Christins mamma! :)
Tack Agneta för lån av kattstämpel!


Födelsedag i Nora

Min födelsedag spenderades i Nora. Trevlig dagstur! Strålande solsken!
 
Vi hade det supertrevligt :)
 
Mums!
 
Såna här skyltar satt lite varstans i stan. Platser där fiktiva mord skett kanske?

Jobb jobb

Typ så här ser jag ut på jobbet.
 
Och ibland åker jag sparkcykel :)

Nya kläder!

Har köpt lite nya kläder :)
Älskar The Big Bang Theory, så var ju tvungen att ha denna tshirt!! Inhandlad på www.shirtstore.se
 
När jag och Johan var i Karlstad sist för att köpa byxor åt honom kom han hem med ett par shorts och jag med en klänning och en tröja. Perfekt!

Vecka 26 - Spegelbilder

Spegelbilder är veckans tema på fototrissen!
 
Var i Karlstad en sväng och skulle köpa byxor med Johan. Solen speglade sig i vattnet i Klarälven och trots att det blåste lite blev det ju lite spegelbilder av träd och dylikt i vattenytan :) Fint var det iaf!
 
Åker bil en hel del denna sommar. Till och från jobbet blir det att köra eftersom jag annars inte hinner komma i tid på morgonen. Behöver då ha koll både bakåt och framåt och använder förstås backspegeln, haha. Där ser jag min egen spegelbild rätt ofta också, förutom trafiken :)
 
En del tycker vi är lika (spegelbilder av varandra?), andra tycker det inte. Här kommer iaf en bild på mig och min systerdotter Hilda :) Om man inte tycker vi är lika till utseendet så får jag iaf erkänna att vi är lika till sättet ♥

RSS 2.0