Shoppa

Johan undrade om vi skulle åka till Karlstad och shoppa.
Jag hängde på!

Detta blev det jag kom hem med, på Johans bekostnad :)
En mapp till skolan, nya snoddar, nya linnen, en kofta och easytone-skor.

Vecka 12 - Bokstäver

Jag har valt veckans tema! Det är "bokstäver" som ska avhandlas.
Ganska lätt tema tycker jag ändå, men svårt att hitta enstaka bokstäver och det var så jag tolkade temat. :)Jag bor på bokstav B!
Och jag och Johan insåg att vi bott här i snart fem år och därför får räknas som veteraner i kvarteret! Hur gick det till?
Vi bodde på B innan det också (12B). Och jag bodde på B med mamma före det (57B) och även med mamma före det (17B)! Pappas stuga i Nore var B (13B), Johans pappa bor på B (5B). Jag bodde faktiskt på B när jag var i Oslo som au pair också (4B)!


Jag låter bli att gå på bokstav A.
För det sa de i filmen Fucking Åmål! Tror dock att jag lät bli det innan också, men minns inte varför.. D-brunnar går jag dock på, för det är ju D som i Diana, haha!


Och ibland sover jag på KS.
Ett gammalt broderat lakan från Johans farmor. ♥ Just detta lakan kommer jag inte sova på mer för det gick sönder när vi skulle skaka det efter senaste tvätten. Broderiet är SÅ fint och jag kan se alla dessa kvinnor som i hur många timmar som helst broderade på lakan, örngott, kökshanddukar osv osv osv... Visst är det fint, men ack, vilken förspilld kvinnokraft!

Vecka 11 - R som i...

R! Det är veckans tema! Agneta hade valt detta och jag tyckte det var roligt! Men när jag sen skulle hitta något att fota på R blev det lite svårare..
Som vanligt blev det som det blev på slutet! Vissa motiv bara fanns där, och andra fick jag anstränga mig lite med!Natten till tisdag åkte mamma till Thailand på tre månaders semester :)
Jag var med och skjutsade henne till bussen som skulle föra henne till Arlanda.
R som i RESA!


Denna vecka har också inneburit hela två springturer. Snart är det dags för Vårruset igen och jag känner att jag verkligen måste ta tag i löpningen på allvar så att snittiden per km går ner! Känns tungt dock för tillfället, MEN härligt att kunna springa ute igen! Inte SÅ blött heller :)
Jag funderade på att göra en fuling; R som i Running, men näää! Haha! Istället blev det en bild från löpturen då jag sprang över en bro.
R som i RÄLS!


Försöker äta grönsaker, frukt och så där numera. Jag är inte bra på det och tycker överlag tyvärr inte att det är så väldigt gott. Håller på att lära mig! Kiwi och ananas är två saker jag lärt mig att äta under gångna veckor. Kanske inte är så konstigt för andra, men för mig är det konstigt att faktiskt GILLA frukt och grönt!
I affären inhandlades ett R.
R som i RUCCOLA! (Påsen innehåller ruccola....)

Oden

Beställningskort till en liten Oden som skulle döpas.


Vecka 10 - Porträtt

Veckans tema har varit porträtt! Svårt tycker jag, även fast det var jag som valde. Hm.
Så här blev det!En egobild då.. Jättetråkig bild, men jag blev nöjd med den iaf :)


Vi har i helgen varit i Stockholm och firat svärfars på hans födelsedag. Supertrevligt. Johan, hans syster och jag var på promenad i Hammarby Sjöstad på lördagseftermiddagen. Härligt!


Det blev en sen kväll/natt/tidig morgon för oss och Johan var mycket trött. En finfin bild blev det, men den kommer jag inte lägga upp här. Ni får helt enkelt lita på att jag har en tredje bild till temat.. Vill man inte vara med så behöver man ju inte.
:)

Sminkning

Häromdagen var jag på sminkning på Make up store. Det var kul och "behövdes". Oftast är jag för lat för att sminka mig, men det är ju kul att kunna när jag väl gör det! :)

Så här blev det! Skumt ljus, men men. Det är en vardagssminkning, så det är ju inte så utmärkande, men är ändå helt annorlunda mot hur jag brukar se ut :)


Jag fick mersmak av sminkningen och fick dessutom tips av Christin om märket Jane Iredale. Sökte på återförsäljare och hittade en frisersalong i Karlskoga! Åkte dit och fick mig en sminkning till. Härligt att bli ompysslad! Det blev en lite mer markerad sminkning denna gång!

Vecka 9 - Läsa

Tema för veckan har varit "läsa"! Lätt som en plätt! Det är ju något jag gör varje dag. Men den här utmaningen visar sig verklien vara en utmaning varje vecka..! Är det ett svårt tema så är det svårt.. Är det ett lätt tema är det också svårt!?!
Håhåjaja!
Här kommer mina oinspirerade bilder för veckan!

Eftersom både jag och Johan läser mycket samlas det en del böcker här i huset. Till jul ösnkade vi oss presentkort på IKEA till inköp av nya bokhyllor, så kanske det skulle bli lite mer plats! Sagt och gjort, hyllorna inhandlades, men trots större hyllor var de ändå fulla redan från början!


Jag är mitt uppe i uppsatsskrivande! Jag och min vän Christin skriver om stroke. Just nu ska vi läsa igenom artiklar som vi sen ska ha i uppsatsen.. Av någon anledning är det många artiklar som publicerats i tidsskiften "Stroke" :)


Det mesta av mitt läsande blir gjort i sängen. Nuförtiden läser jag mycket ljudbok, och då blir det också på bussen, när jag diskar, går på promenad, är på toa, scrappar osv osv. När jag läser pocketbok har den alltid omslutits av mitt superfina pocketfodral från Ordning & Reda ♥

Vårruset

Nästan ett år efter Vårruset 2011 kommer här en layout med det som tema :)
Självklart ville jag ha med min nummerlapp, men det har varit svårt eftersom den är så stor! Tillslut lossnade det dock, och en bit av nummerlappen finns på baksidan, hehe.
Detta var mitt första genomförda lopp! Har efter det sprungit ett till, men jag hoppas på många många fler i livet! Jag var SÅ nöjd när jag kom i mål! Som tur var fanns några klasskamrater bland publiken och kunde ta ett kort på mig när jag var på väg tillbaka till bilen, med medalj och allt! ;)


RSS 2.0