Vecka 21 - Många

Något försenat kommer här bilderna för vecka 21! Tema var "många".Många tulpaner! Underbart! Älskar färgkombinationen!


Många bidrag i melodifestivalen. Men bara ett bidrag kunde vinna, och det var SVERIGE som vann! Tjoho så skoj! Efter många timmar hos vännen Karin kom jag och Johan hem till Sunnanvinden när solen höll på att gå upp. Det har nog aldrig hänt mig innan :)


På busstationen i Karlstad har jag sett många bussar under veckan som gått. Bra transportmedel. Powernap!

Klädnypor

Satte washitejp på några klädnypor. De blev jättefina :)


Vecka 20 - Värt ett besök

Platser som är värda ett besök står i fokus denna vecka!Första bilden får bli med ett fårgetecken efter. Jag vet ju inte om Rom är värt ett besök, men det kan man nästan anta. Jag har lånat två böcker från biblioteket och har tänkt läsa in mig lite och planera :) Böckerna är fullproppade med sevärdheter, så det kommer säkert kännas bra när vi väl är där i augusti!


Igår var jag och Johan på bröllop! Det var Anna som gifte sig med sin Daniel på S/S Polstjärnan. Hela bröllopet var värt ett besök, men särskilt båten! En upplevelse att ta en tur med en ångbåt!


Ett ställe som alltid är värt ett besök är ens egen säng! Gosa ner huvudet i kudden.. Mmm! Finns det nåt bättre efter en lång dag?

Mitt första venprov

Bildbevis från mitt första venprov :)
Tack Susanna Madsen som var försökskanin!Ingen blodspillan den gången :)1:15:48

Denna tid är hittills den bästa tiden jag fått när jag sprungit en mil. Detta var sommaren 2011 på A9. Svettigt och härligt :)


Vecka 19 - Tid

Tid är veckans tema! Passade mig bra, två av fotografierna var givna!Jag har haft en slapp vecka! Ingen skola och inte "kunnat" plugga heller då min tentapartner varit på praktik i Stockholm :) Min almanacka såg i stort sett ut så här hela veckan. Skönt, men ganska snabbt vill man hitta på saker.. Ledig jämt vill jag inte vara! Massa tid för mig denna vecka alltså..


På torsdagen var det dock full rulle! Fick komma till operation öst på praktik (jätteroligt!) under dagen och på kvällen var det dags för Vårruset 2012 i Karlstad! Vädret var inte bra.. Det vräkte ner regn hela dagen så jag var inte så himla taggad... MEN det skulle göras och jag SKULLE ha under 35 min på de fem kilometrarna. Johan var tapper och hade åkt till Karlstad för att möta upp mig. Det ångrade han nog att han gått med på :) Dock väldigt trevligt för mig!
Början av loppet var SEGT! Folk överallt och stora vattenpölar/lerpölar som alla försökte undvika. Efter 500 meter sa kvinnan i Runkeeper i örat åt mig att jag var alldeles för långsam.. Blev stressad och sprang rakt genom en djup vattenpöl. Efter det var det full fart framåt och Runkeepers tid på mig blev 34:44. Jag har dock dragit av 20 sek på den tiden för det tog tid för mig att få fram mobilen och få upp Runkeeper för att stänga av. Känner mig NÖJD med loppet! :)


Söndagmorgon innebär sedan någon månad tillbaka promenad/stavgång/löpning med Karin. Klockan i bilen visar om jag är i tid till vårt möte på A9 kl 09.00. Det var jag :)

Fia 39 år

Min syster fyllde 39 år i början av april. Det här kortet fick hon!

Två armband

Vet inte när jag smyckade sist, men det råkade bli två armband häromdagen!

Memorywire är så lätt att greja med tycker jag. Lås och sånt är jobbigt, haha! :)


Till Karin när hon fyllde år (eller lite efter).

Blommor och grönt

Jag och Johan tog en sväng till Klockargården i Visnum.Vi kom hem med detta.


Jag gjorde då så här!


Och då blev det så här!Vecka 18 - Dörrar/portar

Temat denna vecka är dörrar eller portar.Dörren in till vår lägenhet. Känns som att jag tagit denna bild förut.. Men ja, detta är ju min vanligaste dörr. Och idag fick den lite prydnad i form av en nyplanterad kruka med lite diverse i :) Det var väl värt att visa upp?


En port till motionsspåren på A9. Här är jag numera flera gånger i veckan. Känns jätteskönt att jag detta år längtade till att snön skulle smälta bort så jag kunde springa ute igen. Och nu går det framåt, så det känns också bra. På torsdag är det dags för Vårruset. Hoppas få bättre tid än förra året.


Det har varit varmt och skönt ganska länge nu. Balkongmöblerna är framme och dörren står på vid gavel så solen kan stråla in! ♥

Min egna mugg!

Har beställt denna mugg av en jag känner som jag jobbade med för flera år sen. Hon är så duktig och jag är så nöjd!
http://kicki-verse.blogspot.se/
Gubbvägg

När jag och Johan var i Karlstad kikade vi in på tingsrätten. Där hittade jag denna fantastiska vägg. Många många herrar i kostym.


Tack Christin

Uppsatsen är inlämnad och har skickats till examinatorn!!! ÄNTLIGEN! Det är UNDERBART!
Fem veckor PM och nio veckor med uppsatsen är ÖVER!
Som tack för dessa veckor fick min uppsatspartner Christin detta kort och lite specialkaffe med apelsin och chokladsmak :)
RSS 2.0