Vecka 39 - Vatten

Veckans tema var Vatten! Lätt! Bra val av mig :)
Nu har vi gjort 39 teman!! Går som smort och rätt vad det är har vi ny år igen. Vad ska fotas 2013??
 
 
Vänern. Sveriges största vatten. Här bor jag :) Fotade detta idag under min springtur och såg inte riktigt hur bilden blev.. Ville inte springa med mobilen framme som en tönt allt för länge så den här bilden fick duga. Dessa båtar ligger i Mariebergsviken i Kristinehamn.
Lite moln kom med också, det är ju också vatten!
 
På Coop finns det mycket vatten.. Med eller utan smak. Med eller utan kolsyra. Osv osv osv.. Godast är väl ändå vanligt kranvatten?
 
Här har vi ett sånt härligt vattenglas :) Jag är lite dålig på att dricka vatten rakt upp och ner. Dricker inte de där 2 litrarna man väl ska dricka per dag. Men jag försöker pytsa i mig. Detta glas är Johans. Han dricker jättemycket vatten, eller iaf mer än mig.. Och is har jag väldigt sällan i. Hugaligen. Så kallt vill inte jag dricka. Men passade bra till detta tema för då har jag fått med alla vattnets former :) Flytande, ånga, fryst!

Katastrofövning

Vi har haft katastrofövning i skolan. Jag var skadad. Hade en akut buk. Blev högt prioriterad :)

Ny vinterjacka

Har köpt ny vinterjacka! Så nu är jag beredd ifall det blir kallt :)

Vecka 38 - Oväntat

Här kommer foton på tema Oväntat!
 
Fick paket i måndags! Superoväntat! Tack Anna (Johans syster) för presenten!!
 
När jag väntade på bussen en dag gjorde även Stefan Holm det. Jag fick smygta ett foto......... :)
 
Ramlade över ett roligt foto på Facebook. Mycket oväntat svar!

Bullar

Har bakat bullar för första gången i mitt liv. Och sen gjorde jag det igen en vecka senare för det var så kul! Och gott blev det!

Tack 31/32

Sommarjobbet är med råge över! Jag jobbade på avdelning 31/32 på Centralsjukhuset i Karlstad. Haft en jättebra sommar! Hoppas verkligen inte det är sista gången jag visar mig på det stället :)
Det här kortet fick de av mig sista dagen.
 
Blev nöjd med färgläggningen faktiskt.
 
Bakade en kaka till dem också. Ryttarkaka. Slurp! Inte många bitar kvar på bilden :)

Vecka 37 - Konst, eller konstigt

Agneta valde temat som drog denna vecka. "Konst, eller konstigt".
Roligt!


Jag bor ju då i Kristinehamn. Här har vi iaf två konster som eventuellt är konstiga. :) Jag fotade dem båda!
Först då förstås, Picassostatyn.
 
Och så har vi Carl Nesjars helårsfontän. På vintern blir det jättefina istappar på denna fontän. Därav helårsnamnet! Notera även den finfina regnbågen som uppenbarade sig denna fina dag när jag fotade :)
 
Är jag inte hemma i Kristinehamn är jag på skolan i Karlstad. På fasaden har konst, eller nåt jättekonstigt, precis satts upp. Jag förstår den inte riktigt, men tycker den är fin. vad har Dirty Dancing med KAU att göra?

Vecka 36 - Kyrkor

Kyrkor har varit tema denna vecka! Jag visste redan nä jag valde temat vilka kyrkor jag skulle fota! Alla kyrkor ligger i Kristinehamn och jag gillar dem alla tre :)
 
Stadskyrkan i Kristinehamn. Här har jag haft alla mina skolavslutningar i grundskolan! Jag konfirmerade mig faktiskt här också. Och min bror gifte sig här :)
 
I fjärran ser man Ölme kyrka. Där gifte sig mamma och pappa. Jag döptes där och på mitt pass står det att jag tillhör Ölme församling :) Iofs har jag väl tänkt att jag ska gå ur kyrkan, men kommer inte till skott..
 
Sista bilden är på Österviks kapell. Där gifte sig min syster med hennes man. Deras två barn är döpta där också. Himla fin liten kyrka faktiskt!

Testar ny frisyr

Såg denna enkla och snygga frisyr på Instagram. Testade direkt och den blev en hit! Kommer ha den fler gånger. Tar 30 sek att fixa! Bara att ha ett hårband och sen rulla in håret i det!
 
 
Detta var första försöket, men ni förstår ju så fint det blir när man anstränger sig lite :)
 

Vecka 35 - Inramad

Dags för nya trissbilder! Tema var Inramad!
 
Jag och Agneta var på Ikea. Där finns det en hel del ramar som ramade in diverse! Snyggt med tavelväggar så där! Hade mycket sånt när jag var yngre.
 
Nu är nog denna en av favoriterna hemma som är inramade. Har köpt motivet på signerat.se och datumet är då jag och Johan blev tillsammans. Snart tio (!!!) år sedan! :)
 
I helgen var jag i Stockholm och sprang (joggade och gick) Tjejmilen för andra året i rad. På hotellet var det små fönster i toalettdörren. Jag passade på att rama in mitt öga där i :)

RSS 2.0