130123 - 130126

130123 - Electric
Här sitter sladden till datorn. I varje morgon, ur varje kvällen.

130124 - Stripes
Jag och Agneta hade ju randigt som fototrisstema under 2012 så jag tyckte det var svårt att hitta något bra motiv.. Tillslut blev det elementet i hallen som fick ställa upp.
 
130125 - Landscape
Tjoho! Jag och Johan åkte till Stockholm och Yasuragi Hasseludden. Dels för att fira min examen och dels för att fira vår tioårsdag som var just denna dag. För tio år slutade alltså singel-Diana och singel-Johan att existera och istället blev vi paret Diana och Johan. I ett tidigt skede kallades jag för Yoko Ono av Johans bandkamrater. Tack tack :)
Ja, landskap iallafall. Här är utsikten från vårt rum på Yasuragi. Helt fantastiskt! Mycket mer snö i Stockholm är i Värmland. Och man skymtar även havet om man tittar noga. När man låg i utebadet och myste kunde finlandsfärjorna glida förbi utanför.
 
130126 - Together
Ja, vi var kvar på Yasuragi en natt. Tillsammans. :)
Här hänger vi vid poolen innan jag stack iväg på aromamassage, mmmmm!

130116 - 130122

130116 - Two things
Bakade lite. Bra att ha hemma. Gott att ha hemma.. Det blev vanliga vaniljbullar och så kladdkakemuffins. Inte för att de sista blev så kladdiga, men goda blev de iallafall!
 
130117 - Ready
Imorgon tar vi examen! ÄNTLIGEN! Här är vi och övar på hur vi ska gå in, när vi ska sitta och stå och allt möjligt. Lite nervöst, men roligt! På bilden är halva klassen ungefär :) Vi är redo att ta oss an yrkeslivet nu! (Tror vi)
 
130118 - Shadows
Examensdag!!!!!!!!!! Helt otroligt! Jag är nu legitimerad sjuksköterska!!
Så här såg jag ut. Har ju aldrig ögonskugga, men hade faktiskt köpt ett set som skulle matcha kläderna, så jag slog till med två färger på samma gång :) Blev nöjd faktiskt!
Fler bilder kommer på examen i annat inlägg vid tillfälle :)
 
130119 - Delicious
Fest hos bror! Där bjuds det alltid så otroligt god mat! Grilltema den här kvällen. Jag åt och åt och åt!
Tre olika spett. Grillade köttbitar. Massa olika röror. Bröd. Såg ut som en boll när jag åkte hem :) Efterrätt: Sjukt kladdig och god kladdkaka!
 
130120 - Something you saw
Slapparsöndag de luxe. Såg på andra säsongen av Game of Thrones tillsammans med Agneta nästan hela dagen. Bara dryga två månader till säsong tre!
 
130121 - What I do
Änsålänge är det detta jag gör. Spenderar pengar. Har inte tagit lån under sjuksköterskestudierna utan har faktiskt levt på Johans lön och min sommarlön. Från och med 1/2 är jag med på banan igen och TJÄNAR lite pengar in till hushållet! Känns bra att kunna bidra igen även att dessa tre år gått förvånansvärt bra!
Vad köpte jag då..? Blomma till Mazzarin som ska stänga, bröd, pålägg, grejer på Mazzarin, semla. Ja, lite blandat :)
 
130122 - Corner
Ledig dag för både Johan och mig. Vår mikro har betett sig underligt ett tag. Ibland blir saker och ting varma, ibland inte. Fick pengar i julklapp att handla ny mikro för och idag blev det dags för det. Har inte testat än, men det blir nog bra. Den fick samma plats som den gamla, i hörnet av köket :)

130111 - 130115

130111 - Water
Vatten väljer jag oftast som måltidsdryck. Det är gott och släcker törsten. :) Här framför tvn och nyheterna!
 
130112 -Surprise
Denna dag var det examenssittning! Jag har aldrig varit på en sittning, men det var väl dags så här på slutet :) Det var lite lekar under kvällen. Detta symboliserar första leken och första terminen på utbildeningen. Då hade vi anatomi. Här skulle vi sätta samman givna kroppsdelar med varandra. Jag fick sätta os frontale mot en klasskamrats patella. Så när jag satt där på golvet var detta min utsikt :) Lite överraskande vändning på kvällen!
130113 - Circle
Idag åt jag lite rund mat! Cirkulär skulle man kunna säga. Gott var det också.
 
130114 - Something yellow
Frukostägg. Åh så gott! Fick till en perfekt kokad gula också. Lite hård, men mest rinnig! Sluuuuurp!
 
130115 - An ordinary moment
Det hör till vanligheterna att jag och Johan hänger i soffan och ser på tv. Helst ska båda sitta i schäslongen så man kan sträcka ut benen :)

Elin

Ett beställningskort till en Elin som fyller 10 år!
Hon gillar kaniner :) Stämpeln är digital och köpt på etsy!
 

130107 - 130110

130107 - Street
Tog en promenad till praktiken på morgonen. Här är en av vägarna. Mörkt, men faktiskt inte så kallt denna morgon.
 
130108 - Something beginning with a "T"
Det blev en te och temla idag. Även en trevlig stund hos min syster när jag lämnade en försenad julklapp till henne :)
 
130109 - Paper
Det blir inte så mycket papperspysslande nu för tiden. Men plötsligt händer det! Oftast gör jag saker som jag "måste" göra och denna dag blev det en sån grej. Slutet på praktiken närmade sig och jag brukar alltid bjuda på lite fika och ett kort. När jag haft en och samma handledare får den också en liten present. Därför gjordes två snabba tackkort denna dag :)
 
130110 - One o'clock
Fick sluta tidigare på praktiken. Så när klockan slog 13 satt jag vid datorn och tog det lugnt.

130103-130106

Dags att blogga lite!
 
130103 - Heart
Tyckte att detta tema var ganska svårt. Tänkte ta ett kort på Johan typ, för han är ju mitt hjärta, men å andra sidan var det ju lite tråkigt.. Sen fick jag ett meddelande på Facebook att en person som ska börja läsa till ssk vt -13 vill köpa min Mini-Anne! Perfekt för dagens foto! Mini-Anne har jag haft under min HLR-utbildning, men nu ska hon få flytta. Adjö!
 
130104 - The view from here
På väg hem från praktiken insåg jag att det var sol och blå himmel! Halleluja! Man är ju inte direkt bortskämd med det under vintermånaderna. Fotade direkt. Tyckte det blev fint med himlen, huset och skuggan :)
 
130105 - Movement
Denna dag var jag i Karlstad! Tog bilen och rörde mig däråt :) Däcken får alltså symbolisera rörelsen för dagen! Först var jag på Ikea med Agneta. Det togs beslut om hennes blivande soffa och jag köpte lite diverse. Sen var jag på Carli med Christin (och Sofia). Trevlig dag!!
 
130106 - Mine
Mmm! En skål med Never Stop! Och den är bara min! Det var ju förstås ganska mycket mer i den till att börja med, men de gick åt rätt fort :) Nu mår jag lite illa.. Typiskt! Att man aldrig lär sig!

130101-130102

130101 - Today
Nyårsdagen! Det enda vettiga jag tog mig för var att ta en promenad till affären och tillbaka. Nästan sol, barmark och en bok i öronen. Sista lediga dagen på julledigheten. Kändes skönt att ta det lugnt faktiskt, men också skönt att jag tog mig ut.. :)
 
 
130102 - Something new
Tillbaka på praktiken. Perfekt att vara i stan och kunna göra ärenden också! Var in på Apoteket och hämtade lite nya medikamenter. Kanske inte det roligaste att göra, men det är mitt nya för dagen! :)
 

FMS2013

Nytt år! Ny fotoutmaning!
Fat mum slim har en fotoutmaning som jag och Agneta valt att hoppa på! År 2011 fotade vi varje dag. Förra året blev det en triss i veckan med ett givet tema. I år slår vi ihop de utmaningarna till en med hjälp av Fat mum slim!
Varje månad lägger hon ut månadens teman, ett tema varje dag. Idealet hade varit att man fick ett nytt tema varje dag så man inte kunde planera, men jag tror att det här blir bra också!
 
Januaris teman!

Vecka 52 - Färgstark

Dags för sista fototrissen! Ett fotoutmaningsår till är till ända!
Ny fotoutmaning är bestämd, mer om det kommer när vi dragit igång.
 
Sista temat är "Färgstark".
 
Köpte lite nya sminksvampar. Jag använder inte det... Men de var ju så fina!
 
Mmmm! Färgstark mat!
 
Och en färgstark detalj i hemmet! När jag köpte dessa krokar att hänga på dörren i badrummet fanns det även med enbart svarta knoppar. Eller träknoppar. Men näää, jag valde dessa :)

RSS 2.0