Julkort

Ännu ett julkort till Mazzarin! Blingelingding!


Shoppat på Värmlandsträffen

Lite shopping blev det på Värmlandsträffen jag var på i lördags.

Knappar (igen!!!!!! dammit!) från Papper och Sånt. Köpte även lite papper, men de är nersorterade i sin mapp redan :)


Band från Pappersarken. Och även där slank det väl ner nåt mer, men hm, minns inte vad.. Nåt papper med all säkerhet :)


LJUVLIGA stämplar från Annas Scrapbooking. Där köpte jag även nåt annat som åkt iväg som RAK!

Enkelt julkort

Iofs gör jag väl alltid "enkla" kort, men men :)
Det börjar bli en del julkort nu faktiskt! Jag förstår inte riktigt hur det gick till...! Jag skulle ju inte :)


SSK?

Det är så här.
Jag har utbildat mig till personalvetare, men jag tyckte aldrig att det var kul. Inte när jag läste, och inte när jag har sökt jobb har jag verkligen förstått vad det innebär och hur jag ska kunna utföra uppgiften.
I somras kom jag därför på att jag ju trivs inom vården! MEN jag kan inte se mig som undersköterska hela livet.. Det ledde mig till sjuksköterska..!
Efter mycket funderande har jag i dagarna sökt en plats för att utbilda mig till sjuksköterska i januari!
Hoppas nu jag kommer in och att det blir bra det här!


Mys!

Här är käraste systerdottern hos oss och myser i soffan!

Bandförvaring

Jag har ordnat nytt sätt att förvara mina band. De är tajt ihoprullade och sedan ihopsatta med en kort nål. Änsålänge bor de kvar i gamla förvaringen, men detär ändå redan mycket snyggare och mer lättöverskådligt tycker jag än när jag hade dem på bobbiner.



Banden är uppdelade efter färg och så har organzabanden fått ett eget fack. De band som inte "gick" att rulla upp (ex sammetsband och rickrackband) är lvar på bobbiner. Här har vi de rosa banden!


Här är de gröna banden! Visst blev det bra?


Och så här ser det ut när man tappar alla banden på golvet.........! Suck! :)

God jul och gott nytt år

Det här kortet har jag gjort till Mazzarin! Glitter = mums! Jag tycker nog redan att mina nya julkulor var ett bra köp!




Drakfisk

Denna LO heter Drakfisk, men när jag först skulle fixa till titeln hette den drakfis för det fattades ett k på det typsnitt jag tänkt mig. Nåväl! :)

LOn är skapad utifrån en skiss som Anna gjort och Elin scrappade även samma skiss.

Julkort

Här har jag torrembossat bakgrunden och sen satt julkulor på 3d-kuddar!


Tändstickor

Nu hade jag tänkt lägga in mina favoriter från Idol, MEN eftersom tv4.se är helt supersugigt just nu (alltid??) blir det inget. MEN jag älskar Jon Sindenius och Erik Grönwall. Det är de jag kommer på för tillfället. Hoppas de klarar kvalveckan nu :)

Här kommer istället en tändstickask som passar kring juletider!
De små kulorna köpte jag på IKEA julen 2008.


Cdfodral

Jag blev lite nervös för ett tag sedan och kom på att om den här datorn gör som den förra så kan den bara lägga av för all framtid en dag utan förvarning. Så jag tog tag i det och brände ner alla mina bilder på skiva.

Pysslare som man är går det ju inte bara att låta de stackars skivorna ligga och se tråkiga ut. Jag pysslade istället ihop enkla fodral till dem. På insidan står alla mappar som finns med på varje skiva.




















Brunt och blått tackkort

Ikväll ska jag jobba!! *gapar* Har inte jobbat sen sommarschemat tog slut och det är ju inte så bra.. Meeen, ikväll blir det iaf 5 timmar då! Nice!



Tackkort, ett som är bra att ha bara. Jag har använt mig av spillet som blir när man stansar (i detta fall) en spellbinder nestabilities och haft det som mall för distressruta! Sedan stämplade jag med en bakgrundsstämpel.




Vilket humör

Här är en bild från sommaren 2008. Malte är INTE glad på bilden... Men oftast var han det! Därför tyckte jag att det var roligt att scrappa en ovanlig bild också.


Nytt i hemmet

Lördag 12/9 var jag och Johan på Ikea i Karlstad. Vi kom hem med diverse grejor och här får ni se en del!

Denna "köksö", avlastningsplats köpte vi till köket. Så SKÖNT att bli av med mikron och kunna ha kaffebryggaren framme hela tiden. Det blev jättemycket mer plats och arbetsyta vid spis och diskbänk nu. Dessutom blev det mer plats i lådorna. Vad vi ska ha på hyllorna under där vet vi inte än.. Hushållspappret testar bara! :)


Och eftersom det blev mer plats vid spisen kunde vi flytta på alla dessa grejor och ställa dem på nya snygga brickan från Lagerhaus.


Och i badrummet blev det också en ny möbel. Dock missade vi att köpa korgar eller nåt att ha alla grejor i, så de är för tillfället i den gamla möbelns lådor.. Inte så snyggt, meeeeen, ändock nytt!

Vide

Här kommer ett beställningskort till en liten nyfödd Vide! Kortet skulle gå i brunt, annars fria händer!



Foamthickers med stickles och 3dlack på :)

Ljus

En glad tändstickask!


Ska det behöva vara så här?

Usch så hemskt! Ska det verkligen behöva vara så här?

Scalloper och bakelser!

Här kommer nya nestabilites och bakelser från Prickiform. Nu har jag både stora och små scalloperade cirklar :) Vet dock inte om jag ska behålla de små för jag tycker nästan de är för små... Får testa lite först!
De små bakelserna är ju bara to die for!


Första julkortet

Här kommer årets första julkort!

Mera shoppat...

Ja, jo, jag GÖR ju annat än att shoppa.. Men det får ni väl inte se här i bloggen :)
Här kommer senaste fynden från Mazzarin!

Jag tror stämpeln blir riktigt läcker att embossa!

Wazzup?!

Jag och Malte hänger hemma hos mig, visst ser vi coola ut? :)



Vikt pappersremsa.


Diverse öljetter och brads piffar upp!

Koppar från Stig Lindberg

Ååååh, jag fick tag i två koppar med hjälp av en god själ på forumet! TACK ULRIKA!!
Se så fina!


Malte vs. 188cm

Här är Malte och Johan på promenad i våras. Det är liiiiite längdskillnad mellan dem :)


A

Fina svägerskan på sitt jobb!
LOn gjordes i Stockholm.



Jag köpte massa såna här fina bokstäver i Stockholm. Eller ja, en av varje bokstav var det väl, och siffror :)

Ny jacka

Häromdagen impulsköpte jag ny jacka! Min gamla vinterjacka är riktigt sliten, så jag behövde faktiskt detta! Jag tycker den nya har fantastisk färg :) Och så är det liksom som en tjockare fleecetröja inuti som man kan ta ur när det inte är så kallt. Därför kan jag ha den höst, vinter och vår tänkte jag!


Tack för lånet

Jag fick låna två böcker av en vårdtagare på jobbet. När hon fick tillbaka böckerna följde detta kort och matchande bokmärke med.
Båda alstren skapades i Stockholm i total pysselfrenesi!



Jag har embossat med clearpulver lite på hjärtat.

Shopping Göteborg

Här kommer en del av det som inhandlades när jag och Johan var i Göteborg och hjälpte hans syster flytta. Några saker är inte med på bilderna, men de är å andra sidan inte så roliga. Vitt och svart linne vet väl alla hur det ser ut t.ex? :)

Pump till köket för diskmedel från Cult, pump till badrummet för tvål, diskställ, kökshanddukar och smörknivar från Lagerhaus, duschkräm och schampoo från Lush, köksredskap från Rosti.


Pläd från Coop!


Så här fint blev det i köket med nya diskmedels- och tvålpumparna samt nya diskstället!

Åsa & Jonas

Detta är ett beställningskort till Åsa och Jonas som gifte sig 29/8. Kortet skulle gå i plommon och grönt, samt inte vara för gulligt.



Flossen är färgad med fluid chalk. Chipboarden har fått UTEE lite slarvigt så där och bokstäverna har fått 3dlack.

Burk till diskmedel

I mitt projekt "piffa upp hemmet" var detta ett av de första inköpen! Jag tackar Rakaela från forumet som langade den åt mig från marimej i Arvika.

Eftersom Johan tycker att den är butt-ugly står den under diskbänken med maskindiskmedel i, men JAG blir iaf lika glad varje gång jag tar fram denna underbara skapelse och ska sätta på diskmaskinen :)

Shopping 5/9

I lördags var det loppis på Mazzarin! Då köpte jag dessa mumsigheter! Fast julkulorna var inte på loppisen då. Jag förnekar fortf att julen är på gång, men inköp kan man ändå göra tycker jag!



Jag köpte även detta på Hemtex. Nu kan jag bada skönt med kudden! Tvålpumpen ska bo i köket!


Jag har även hämtat ut ny omgång astmamedicin, men det är kanske inte så intressant :)

Ny frisyr

Måndag 31/8 klippte jag mig! Frisören fick göra vad hon ville. Jag vet att hon är bra, och hon vet att mitt hår växer jättefort så om jag inte blir 100% nöjd går det att hitta på något annat om någon månad.
MEN jag blev JÄTTENÖJD! Det är väldigt uppklippt och kort på bakhuvudet, men fram ser jag typ likadan ut. Så SKÖNT! Jag har en frisyr för en gångs skull!


Syskon

Finaste syskonen.
I bakgrunden har jag sprejat med perfect pearls som jag lånat av Johanna.


En tack-RAK

Som tack för att jag är en så snäll person och bland annat köpt bling fick jag denna RAK från två trevliga pysslande vänner här i stan! Det är LJUVLIGA servetter från Coops limited edition och så badskum från Lush. TACK Karin och Jenny! ♥


Seinfeld för hela slanten!

Häromdagen var jag och hämtade ut detta fantastiska paket! Tjohooo!! Johan hade bara spontanköpt ALLA säsonger av Seinfeld!!!! Nu har vi att göra ett tag!




Nytt hem

Johans syster har köpt ny lägenhet och förärades med detta kort och en present från oss. Stämpeln är en "sjöbod" och kommer från Prickiform.


Nyshoppat

Tyvärr så ska Scrapaddicted stänga sin butik och därför hade de en megarea tidigare i sommar. Här är det jag beställde! Lite mums!


Och så har julen börjat smyga sig på hos många av butikerna nu.. Jag stretar emot så gott det går, men.. Dessa papper köpte jag på Mazzarin häromdagen.


Extramormor

Här är mamma på julafton 2008 där hon precis fått ett inramat foto på sina extrabarnbarn, dvs min systers barn. Så länge jag inte har några barn får det väl duga med hennes :)




Rosa grattiskort

Emmy var en av de som fick ett KAOS-award av mig. Dessvärre hade jag missat att hon fyllde år i dagarna! PINSAMT! Så jag skickade detta kort med en liten present i efterskott :)

Kortet är en sån där "distressruta". Blommorna är från Artemio och textstämpeln kommer från Tingtura.

Bling bling!

Nu har jag varit i Göteborg i några dagar och hjälpt svägerskan att flytta. Skönt att vara hemma dock, är lite trött om man säger så! Håll tillgodo för mer pyssel, här kommer iaf lite shoppat!



Mums filibaba!
Det här kom i brevlådan för ett tag sedan! Jag ska inte ha allt själv, så oroa er inte för min plånbok! :)


Snören

Ibland önskar jag att behovet för snöre hos mig var större!! Dessa och många fler färger har Mazzarin fått in för ett tag sedan.


Mina KAOS-vinnare

Jag har skickat mina KAOS-awarder till följande! Sen har jag säkert gjort "fel", men det struntar jag i... T.ex så gick jag på kreativitet överlag och inte bara när det gäller scrapbooking utan även matlagning, handarbete osv!

- Miss_Spring
- Lilla Anna
- zassh
- PysselIda
- Ninne
- Emmy

Och här kommer korten jag skickade till dem!













Sommarhälsning

Ett kort till Mazzarin! Gillar verkligen de nya embossade CSen från Bazzill!




RSS 2.0