Insidan av mitt skåp

På insidan av mitt skåp på jobbet har jag hängt upp en modifierad fotoficka :) Fick idén av Christin som fått plastifckor för kompresser på en av sina praktikplatser att hänga upp i sitt skåp. :) Man har så mkt grejer i fickorna och behöver ha nånstans att göra av dem liksom! Speciellt på vintern!Upphängning med bakers twine och avklippta grillspett :)

Vecka 25 - Avvikande

Dags för ny fototriss! Veckans tema har varit "avvikande".
 
 
På promenad hemmavid kommer jag alltid till denna lilla korsning där ena vägen avviker och andra går rakt. Jag väljer alltid att avvika med vägen så rundan blir lite längre :)
 
Jag och Johan var på promenad en annan dag, en annan runda. En ny häck har planterats, men en av tujorna har försökt fly :) Såg så himla kul ut!
 
Har fått ett skåp i omklädningsrummet och ett värdeskåp uppe på avdelningen på mitt sommarjobb. De sa till mig att märka upp skåpet i omklädningsrummet, så jag gjorde det, men märkte även det lilla skåpet.

Vecka 24 - Serier

Serier är veckans tema! Först var det svårt, sen kom jag igång :)Nemi! Bästa serien! Hade till och med prenumenation på den tidningen ett tag :)


En av de bästa tvserierna jag (och Johan) följer. Dexter är ju även seriemördare, så det blev ju dubbelt på temat på denna bild :) Trots att Dexter håller på och mördar folk hejar man på honom. Knasigt!


Men Dexter är inte enda tvserien jag/vi ser på... De serier jag ser som går på tv nu är: The good wife, How I met your mother, Glee, Vampire Diaries, The big bang theory, Greys anatomy, Modern Family och Once upon a time. Så ser jag på ett antal tillsammans med Johan också: Game of thrones, Dexter, True blood, Mad men Boardwalk empire.
Vi ser också på serier som slutat gå på tv. Ibland för att vi aldrig sett dem, ibland för att vi vill se om :) Då har vi klassiker som Vänner, Entourage, Arkiv X, Gilmore girls, Seinfeld, Cityakuten, Sex and the city, Sopranos. Listan är OÄNDLIG! Och jag älskar tvserier! Perfekt när man kan se många avsnitt på en gång!
Här är några av våra boxar. :)

En bukett till mig

När jag skulle börja sjuksköterskeutbildningen fick jag en jättefin tulpanbukett hemlevererad från Johans syster som lycka till ♥
Det var inte längesen, men nu har jag bara en enda termin kvar!!!


Namnskylt 2012

Här är namnskylten till sommarjobbet 2012.
Vet inte om jag ska ha med min titel eller inte (undersköterska). Ofta är det viktigt för patienterna att veta vad det är för yrkesgrupp de pratar med. Får se hur det känns på plats. Första inskolningsdag imorgon.


Vecka 23 - Randigt

Randigt var veckans tema!
En av idéerna kom direkt, men som vanligt är det svårt också! Man får verkligen tänka till!Detta är idén som kom till mig på en gång. Övergångsstället närmast där jag bor :)


Jag tycker inte att det är roligt att ha enfärgade strumpor. Ibland har jag randiga. DET är roligt :)


Och här har vi en del av mina favoritträningsbyxor. Gissa märket?

Anna & Daniel

Detta kort fick brudparet när de gifte sig 19 maj av mig, Johan, Elin och David. Det innehöll ett bidrag till deras bröllopsresa :)


Operation väst

Har haft min valbara kurs med praktik på operation väst på CSK.Detta kort och paket fick min handledare när jag slutade där. I paketet fanns lite god mörk choklad :)
Jättekul praktik!! Kanske kommer tillbaka dit om några år och jobbar som op-syrra till och med!


Så här fin var jag om dagarna :)


På ortopedsidan fick man ha en annan slags mössa :)


Sista passet var en natt. Jag har aldrig jobbat natt innan så det var bra att ha gjort. Dock höll jag på att svimma!! Inget blodigt eller speciellt "äckligt", men helt plötsligt blev jag varm, svettig och yr och fick sätta mig. Hann svartna för ögonen, så det var nog inte många sekunder innan jag hade ramlat i golvet.. Hade ju varit snyggt det.. Tur att det inte var första dagen iaf! Vet inte varför det blev som det blev, men då har jag varit med om det också :)
Så här tomt var det på CSK när jag gick mot bussen tiiiiidigt på morgonen efter sista passet.

Adjö!

Vecka 22 - Baksidor

Svårt tema denna vecka tyckte jag! Borde kanske inte vara så svårt, men så var det iaf :)Baksidan på ett säte på bussen. Ganska ofta min utsikt :) Snart dags att åka bil hela sommaren dock, så då blir det andra bullar!


Min baksida (my behind dårå.. Bänder lite på temat, haha). Tekniskt sett är den väl inte med här på bilden. Och bilden är kass med massa stök i bakgrunden, MEN på bilden har jag på mig en kjol jag inte kunnat ha på mig på flera år. Så min baksida (med mera) har krympt en del under våren tack vare Viktväktarna :) Kan numera ha på mig allt (tror jag) i garderoben, även fast en del fortf är lite väl tajt.


Baksidan på boken jag läser nu. Två Soldater av Roslund & Hellström. Har knappt börjat och det är lite svårt att komma in i den, men jag brukar gilla deras böcker, så det kommer väl :)

RSS 2.0