En sten gör ingen mur

Ännu en LO till Mazzarin. Fotot är taget på landet där sambons mormor bor om sommaren. Det finns där en gammal stenmur, och själva huset är byggt på 1700-talet.
När jag såg fotot jag tagit tänkte jag ut mitt egna ordspråk. "En sten gör ingen mur." Det jag tänkte var att man som ensam sten (människa) inte är del av en helhet, även om man är stark som individ. Men det är tillsammans med andra stenar (människor) man blir något mer. En mur!



Supermarket. Clearembossad bakgrund.


För övrgit var det mycket oväntat att Ellenor vann Robinson!

Hejar på Anna

Ville bara ha sagt innan det är avgjort att jag hejar på Anna i Robinson nu eftersom Erik har åkt ut.
Vi spelar in och ska se det så fort det är slut, så jag vet inte om hon typ redan åkt ut eller så :)

Det är farligt att virka

Så här nära var det att jag drog ner ett colaglas över soffan/golvet häromkvällen.
Jag gick iväg från virkningen i soffan för att göra nåt i pyselrummet och sen kom Johan och skrek "RÖR DIG INTE!!!"
Då hade garnet suttit fast på min byxa hela vägen in till pysselrummet utan att jag visste det. Jag hade även gått över tre värmeljus med garnet. Oops! :)




Jag har fått en RAK

Jag fick en RAK från Babsan häromdagen!
Så jäkla ursnygga papper, jättefint kort och ord inuti kortet som gjorde mig jätteglad!
TACK! ♥


Dåliga båtar?

Mitt bidrag till den marina tävlingen på pyssel.net.
Motiv är marinan i El Gouna. Dretstora båtar.
Jag har sprejat med distressrefill i bakgrunden.


Diskmaskin in tha house!

Tjohooo, Johan fick den mycket bra idén att köpa en bänkdiskmaskin!!!!
Vi köpte en begagnad av min kompis Anna från gymnasiet, men den blev aldrig installerad.. Så nu blev det en sprillans ny istället!

Say good bye to your dishes! Så fint det blir i köket nu! Hoppas på en svart vattenkokare istället för den gamla vita vi har i födelsedagspresent.


Vad du är ärtig, beställning

En kund på Mazzarin såg "Vad du är ärtig"-kortet jag gjort och ville ha ett eget! Jag liftade mig själv, och så här blev resultatet!


Träffar i Kristinehamn

Den här infon gick nyss ut med Mazzarins nyhetsbrev. Läs!



Hej,

Jag heter Diana Angle och jag har scrappat och gjort kort sedan januari 2007. Det har verkligen blivit min stora hobby! Ibland träffas jag och några andra i stan för att pyssla tillsammans, och vi har tagit oss namnet Lusscrapparna. Vi, och många andra, tycker att det är ännu roligare att pyssla när man kan göra det i grupp. Tyvärr har våra träffar blivit allt mer sällsynta, men det vill vi råda bot på! Vi vill träffa alla er som vi ju vet håller på med samma hobby som oss här i trakterna!


Det som vi tycker är bra med att träffas och pyssla med andra är all inspiration man får! Om man har kört fast hemma kan ett par nya ögon se på ett projekt på helt andra sätt, och vips har man gjort både ett, två och tre kort! När jag var nybörjare var det guld värt att se alla saker man bara hört talas om innan live! Att få klämma på allt, och fråga tusen saker blir så mycket lättare öga mot öga med någon annan. Hade jag inte träffat andra i början av min "karriär" hade jag säkert inte vetat vad allt var än idag! Om man har familj kan en pysselträff också vara ett sätt att få egentid och färdigställa påbörjade projekt eller liknande.


Nåväl, jag ska komma till saken!

Eftersom vi i Lusscrapparna vill träffa fler med samma intresse så gissar vi att andra också vill det! Därför tänkte vi börja anordna regelbundna träffar med start i höst. Träffarna kommer vara en måndagskväll i månaden och det blir i bostadsrättsföreningens lokal i Capellahuset på Spelmansgatan i Kristinehamn. Det kommer finnas fika under kvällarna, och avgiften blir låg. Poängen är att man ska ha någonstans att ses!


Vi har med MAZZARINs hjälp fått möjlighet att inkludera detta brev i deras Nyhetsbrev eftersom vi vet att det är många av er som scrappar som får nyhetsbrev från MAZZARIN, och vi vill förstås nå ut till så många som möjligt.


Hoppas det finns intresse att träffas i höst! Om du tror att du skulle vara intresserad av dessa träffar ber vi Dig skriva till mig på [email protected]. Vi hoppas att så många som möjligt tycker att detta är bra idé för då kommer vi att höra oss till Er inom kort med datum och lite mer detaljer hur träffarna kan läggas upp med t.ex produktprovning, julspecial  mm.


Mvh Lusscrapparna gm Diana Angle


Svart armband

Här kommer matchande armband till detta halsband som syrran fått.


Sopar lite

Systersonen sopar. LOn gjord till Mazzarin.




Tja bönan, vad du är ärtig!

Två frökort till Mazzarin! Inuti korten har jag fäst fröpåsar med lämpligt innehåll. Fniss, jag tycker själv att jag är väldigt fyndig, meeeen, jag är starkt inspirerad av frökort som jag hittat på Bluebox.












Örhängen till systerdottern

Häromdagen sov systerdottern över, och vi gjorde ett par örhängen tillsammans! Hon valde pärlor och jag satte ihop allt. Vi tycker båda två att det blev snyggt!


Jag har nya glajjor!

Kort på mig när jag precis skaffat de nya glasögonen!
I ♥ mina pratbubblor!




Tårta

Systersonen på sitt ettårskalas. Han fick full tillgång till tårtan. :)
Enkel och snabb LO som inspirerar hos Mazzarin!



Titeln är i genomskinliga bokstäver från youdo :)

Sista tulpankrukan

Tack för alla fina ord om köket!! Visst blev det BRA!?!! :) Jag (och Johan) är nöjd!

Åh, se så vackert det är! Nästan svarta tulpaner!

14/5




15/5



Pimp my kitchen!

När jag var på Panduro sist köpte jag kontaktplast!
Den satte jag upp i köket, på varannan kakelplatta.

Så här såg det ut innan!


Här har jag gjort lite, men kolla så tråkigt köket är! På den här bilden ser man att det är ett fint mönster på kontaktplasten  också, att den inte "bara" är svart.


Och så här snyggt blev det!!!! Tjohooooo!



Virkar för Rosa Bandet

Även om jag inte vill det, så kommer en oktober även i år. De senatse åren har forumet haft insamling för Rosa Bandet i den månaden, och kommer ha det även i år! En medlem kom på idén med att virka en gemensam rosa bandet-filt i rosa! Jag hoppade på och idag kom mitt garn!

Jag köpte en hel del garn...!


Jag satte igång med virkandet direkt och så här ser det ut!


Hittills har jag gjort 10 rutor! Ska sätta mig och fästa lite trådar nu... Det är det tråkigaste jobbet, och inte kul att ha kvar till sist..!

Puss!

Ännu en student -LO. Denna är till Mazzarin!





Chipboard + akrylfärg + stickles + crackle accents.

Systerdotter sover över

Häromdagen sov systerdottern över hos oss. Det har hon inte gjort sen hennes lillebror föddes för ca 1,5 år sen.
Så här mysigt hade vi det!

En extra tandborste i muggen! ♥


Systerdottern färglade stämpelmotiv med Pro Markers, hon tyckte det var jättekul och lätt!


Sen myste hon i soffan och såg på Wipeout.

Body of Lies

På självaste valborgmässoafton hyrde vi film. Det blev "Body of Lies" med Leonardo DiCaprio och Russell Crowe.
Det blir ganska ofta att vi ser den här typen av film.. Poliser, mord, CIA, krig, nåt mystiskt osv.. Men det är helt ok när de är bra! Och det var den här! Betyg 4/5 tycker jag allt.

Russell Crowe spelar CIA-chef och DiCaprio är utsänd agent i Jordanien. De håller som bäst på att bekämpa al Qaida, men de här två har olika sätt att se på saken. Crowe, som sitter bakom ett skrivbord i USA tycker en sak, medan DiCaprio blir hotad till livet om något går fel. De har alltså olikas syn på hur man ska få tag i en av ledarna inom al Qaida, och det är deras olika uppdrag vi får följa. Action, blod, sprängningar och liiiiiiite kärlek är det i den här filmen.


Canvaser till hallen

Häromdagen gjorde jag två canvaser till världens tråkigaste hall, nämligen den som finns här hos oss!
Hallen är tråkig, mörk, trist, liten och ett ställe man bara tar sig från så fort som möjligt!
Nu blev det liiiite bättre iaf! :) Jag blir glad när jag ser dessa!

Har bara målat kanterna och sedan klistrat fast mönstrat papper! Klart!







Mera bilder, från två olika håll, haha!
 

Mors dag, min mamma

Det här kortet kommer min mamma få på mors dag!
Hon läser inte min blogg, så det är safe!
Tårtan är färglagd med tombowpennor. Det är mitt första försök och jag tycker väl att resultatet blev ok, men ack så trååååkigt det var! Tog en evighet! Nope, jag håller fast vid Pro Markers ett tag till! Men det var bra att få prova!

Det ser helt skevt ut... men jag orkar inte fota om!

Svärfar satte upp balkonglådor igår

Igår kom svärfar och hjälpte oss med balkonglådorna!
Åhååå, så fint det blev nu! Nu behövs det bara liiite mer värme så kan vi sitta där om kvällarna också. Det blir mest eftermiddagar för tillfället. Iofs spelar det ingen roll, nu kan sommaren komma närsomhelst, för balkongen och vi är redo! :)



Från hörnet.


Från balkongdörren.


Utifrån.


Kan väl skriva en rad om ESC också.... Jag gillar fortf inte Norges bidrag... Men det var ju trevligt att de vann när det är nationaldag idag och allt! Jag tycker inte om att se på Alexander Rybak, och jag är ensam om att inte tycka att han är söt. Jag tycker också att fiolerna är gnissel (och jag gillar fioler ju). Ja, jag vet inte rikgit varför jag är mot strömmen! Jag hejade själv på: Albanien, Portugal, Azerbadjan, Sverige (jag hejar alltid på Sverige!), Island och Tyskland.

Armband

Det här armbandet skulle vara till mig, men det gick till Mazzarin för det blev för kort..
Rookie mistake...


Sticklesförvaring

För någon vecka sedan pluppade jag på färgprover på undersidan av mina stickles!
Good och praktiskt! Kanske inte megasnyggt gjort, men ack så bra!

Så här ser det alltså ut! (Ignorera lådan som blivit ommålat ett ANTAL gånger...)

Arkiv X: I want to believe

Vi har sett den "nya" Arkiv X-filmen! Efter att ha sett fem (eller är det sex?) säsonger av serien i snabb följd efter jul hade vi ju liiiite förväntningar ändå på filmen. Fast vi såg ju den förra filmen när det begav sig, och den var ju inget vidare. Samma utlåtande får den här filmen. Tråkig och inte ens lite av det jag förväntade mig att det skulle vara... Betyg 1/5.

Varken Mulder eller Scully jobbar längre inom FBI, men blir inkallade som experter vid ett fall där en påstått synsk man hittat ett offers arm ute på en frusen sjö. Mulder och Scully dyker upp och ska hjälpa FBI och det händer diverse knepiga saker. Om man vill se en, hm, rätt vanlig film så kan man se denna. Men om man förväntar sig ett Mulder och Scully-revival kan man låta bli..


Halsband med ovaler

Ännu ett halsband till syrran.
Fotot är helt knäppt, men jag hoppas ni får en uppfattning iaf om vad det är! :)


Jag är ingen lipsill - vinnare i tävlingen

GRATTIS TESA som vann tävlingen med titel: "Jag är ingen lipsill".
Den blev klockren, och så här blev LOn med sin titel!

Maila mig din adress Tesa så kommer vinsten på posten!
diana_angle @ hotmail.com




Sjuk?

Allt här stämmer på mig (utom näsblodet!!!!).
Jobbigt!

Tävlingen är avgjord!

Tävlingen är avgjord, MEN resultatet kommer först när jag pulat dit titeln på LOn! :)
Förhoppningsvis hinner jag göra det imorgon!
Spänningen är olidlig, eller hur? :)

...det gror...

Bidrag till Magdas skisstävling!
Motiv är kära balkongen i mars 2009!




Gabriella 18 år

Min svärmor beställde ett kort till Johans kusin som fyllt 18 år!
Så här blev det kortet!
Kära svärmor har fått kortet och hon var mycket nöjd! Trevligt trevligt!


Shopping 12/5

Igår var jag på IKEA i Karlstad. Jag passade även på att besöka Lagerhaus, Åhléns och Panduro.
När jag kommit hem igen var jag förstås på Mazzarin!



Det syns väl inte vad allt är, så jag räknar förstås upp det!
Skulle köpa byxor, men det fanns inga bra... Skulle även köpt koppar, men de var slut...

Ikea: Gröna servetter, gröna tallriksunderlägg, batterier, necessär, en förvaringsgrej, piedestal, glasburk, lykta.
Lagerhaus: Prickiga sevretter, prickiga bakformar.
Mazzarin: Polaroid-die, notebook-die, rubons.
Panduro: Kontaktplast (ska ha det i köket), paketsnöre.
Åhléns: Zinkkruka.

Tulipan

Den här LOn gjorde jag på mässan i Avesta! Elin utmanade mig att använda en sån där journalingutrivningssak. Jag tycker de är så FINA, men har svårt för att använda dem. Här gick det ju ok iaf!
Mina fina tulpaner! ♥


Mot framtiden

Här är en LO till Mazzarin. Jag och Elin utgick från samma skiss från Scrapbooks etc april -09. Så här blev Elins LO.
Alla mönsterpapper är från SEI Mimosa.



Här är skissen!

Glöm inte tävlingen!

Nu är det bara två dagar kvar att tävla i min titeltävling!
Kolla här!

Tingturacirklar som RAK

Det här kortet skickades med en RAK till snälla Linda. Jag har maskat ihop två olika cirklar från Tingtura, tryckt akrylfärg med wellpapp i bakgrunden och sprejat med distressrefill. Texten är DYMO.


Systerson jagar myra

Hmmm! Nåt som rör sig på marken! Bäst att kolla vad det är! ♥

Nytt hem

Ett kort till Mazzarin! Använde mig av pärlor istället för band på dragmojängen!






Krokus

Bidrag till tävling på Handstämplat. Det skulle gå i ljusa färger och vara vårigt. Det var en skiss också man skulle inspireras av.




Mässa i Skövde

Lödagen 2 maj var jag med Mazzarin på mässa i Skövde! Läs mer om det i Mazzarins blogg.

Här inne höll mässan till!


Susanne packar upp för fullt!


Färdig monter innan öppnandet! Borden dignar av mums!


På pelarna satte vi upp några inspirationskort!


De yngsta kunderna! ♥


När jag var och tog ut pengar fotade jag lite av själva Skövde. Verkade vara himla fint!




Nyutslaget!

Letar efter bilen - vardag

Ett sista bidrag till påskkråppen på pyssel.net.
Man skulle scrappa en LO som handlade om vardagen, dvs inte födelsedagar, jul, midsommar osv, utan det vanliga.
Jag kom i sista stund på att jag kunde använda det här fotot med min systerson som står och kikar efter bilar. Det är något han gör varje dag. De bor i en vändzon, så det kommer inte så väldigt många bilar där faktiskt. :) Men då är det desto roligare när det väl dyker upp nån!




Plantering

Detta pågick på balkongen i onsdags, och det blev så fint! Hela krukan med luktärt och typ 1000 kg jord tappades dock på min tå. Det var mindre trevligt. Men är man klantig så är man.
Nu får vi hoppas att blommorna inte bara stendör.. Vi har superkoll på temperaturen. Och så ska vi leja någon (svågern troligen) som får skruva upp fästena till balkonglådorna.

Japp. Lecakulor bör man ha.


Så behöver man massa jord.


Mitt i planterandet. Där är alltså krukan som landade på min tå...


Första lådan. Denna ska stå på ena kortsidan på en hylla. Mörkröda dahlior och murgröna. Murgrönan ska nog får klättra uppåt.. Men jag vet inte riktigt om det blir bra.. Tycker det är rätt fint neråt också, men de kommer ju bli låååånga.


Ena balkonglådan som ska hänga över kanten, utåt. En orange dahlia, million bells och penningblad.


Likadan blomlåda som ska hänga över kanten. Den här har dock tre penningblad.


Den här fina står på bordet. Vet dock inte vad det är.


Och den här pelargonen köpte jag igår utan att Johan fick vara med, HAHAHA! Den ska få en zinkkruka tänkte jag och får stå bredvid zinklådan på sidan. Kanske. Eller så får vi se vart den hamnar. Den står nog högt upp på Johans deathlist, men jag ska kämpa för att behålla min fiiiiina engelska pelargon! ♥


Några dahliabilder. Klicka på dem för att se dem i större storlek. Jag älskar min balkong!
   

Det finns två stora krukor till på balkongen. I den ena håller de sista tulpanerna på att slå ut, men där ska det vara tomater sen. Och i den andra kommer det snart sättas sockerärter! Bilder kommer givetvis under hela sommaren :) Håll nu tummarna att de inte dör!!!

Falsk akvarell

Det var påskkråpp på forumet för ett tag sedan. En av utmaningarna var att göra ett kort med falsk akvarell. Så här blev det, och jag fick prova på en ny och lätt teknik! Himla skoj!! (Det enda jag tyckte var svårt var att få färgen till stämpeln. Man skulle haft såna där tombow-pennor.)


Med smink

Så här ser jag ut med smink. Där var jag på studentbalen.
Detta är ännu en LO med pärlor som jag gjort åt Mazzarin.






Tävling: ge min LO en titel!

Den här LOn gjorde jag i Avesta, men jag kan inte ge den en titel! Kommer inte på nåt bra! Jag vet att man inte måste ha en titel, men jag vill :)

Motivet är min systerson som lipar. Han visar vart hans tunga är helt enkelt. Vi är ute, han jag och min sambo, hemma hos oss. Det var första dagen vi hade honom en hel dag själva här hos oss. Fotot taget i april 2009.

Tävlingen består av att ge förslag på titel till LOn. Motivera gärna! Ni får också ge förslag på vart titeln ska placeras om ni vill. Ni har till torsdag 14/5 kl 12.00 på er att tävla!

Förslagen ges som kommentar till detta inlägg och man får ge så många förslag man vill. Det förslag jag gillar bäst kommer få pryda LOn och vinner nedanstående pris!



Priset består av;
tio vita kuvert 15,5x15,5cm, två olika lilaaktiga punchinellabitar, genomskinliga knappar, dewdrops i lila toner, två olika rosa band och sex mönstrade papper 14x14cm. Allt enligt bild.


Lycka till!

Smyckeset i påskfärger

Ett bidrag till pyssel.nets påskkråpp. Man skulle göra ett smyckeset i påskens färger och jag gjorde örhängen och fotlänk! Örhängena har jag använt massor redan, men det har inte riktigt varit fotlänksväder ännu. :)




Blommor

Igår var vi och köpte massa blommor på Klockargården!
Idag har jag planterat dem, men bilder på det färdiga kommer imorn.

Det här inhandlades!

Dahlia.


Mera dahlia.


Luktärt!


Million bells.


Murgröna.


Penningblad.

Lyxkopp!

När vi satte oss i bilen för att åka iväg till mässan i Avesta låg det en liten present vid mitt och Elins säte!
Vi hade fått varsin sån här superfin och lyxig kopp av vår kära DT-mamma Susanne!!!
TACK!
Jag känner mig av någon anledning rysk när jag dricker ur den!


Titta, en visent!

Här kommer en LO utifrån en skiss på forumet. Det var till påskkåppen! Försökte ju två gånger innan jag fick till det på tredje försöket med denna skiss... Håhåjaja!



Band med knutar, fastsatta med häftklamrar.

Robinson 2009

Nedanstående inlägg skrevs innan lördagens avsnitt, och jag orkar inte ändra på det nu.
Men Ranjit ha rju åkt ut nu, haha! Vi får se vem Johan ska heja på i fortsättningen.



Jag ÄLSKAR årets version av Robinson!!!! Jag LÄNGTAR tills det kommer ett nytt avsnitt, jag följer några av deltagarnas bloggar och jag ser alla klipp på tv4.se :)

Jag och Johan har sagt vilka vi tror vinner.
Johan tror på Ranjit.
Jag VILL att Erik ska vinna, men tror att han ryker snart.. Isf blir det Lukas. Men jag gillar Anna och Nina väldigt mycket också. Hm, ok, inte så klara svar från mig, men äh!

Erik gillar jag för han hittills har varit rak och verkligen höll ihop gänget i träsket. Sen att han är en av de som överlevde det hemska träsket får mig att gilla honom mer. Snacka om att ÖVERLEVA...!
Nina verkar riktigt cool! Hon gör som HON vill och paktar hejvilt, men ändå efter principer (som det verkar). Lyssnade på henne på mix megapol igår också och hon verkade helt enkelt som en trevlig person.
Anna är stark, och även hon en som överlevde träsket!
Lukas håller sig i bakgrunden, och jag tycker väl egentligen bu eller bä, men jag tror han kan vara stark pga att han håler sig rätt neutral.
Angela är en riktigt cool kvinna! Jag skulle verkligen inte ha nåt emot om hon vann, men tror att hon ryker snart också. Hon har faktiskt också hållit sig rätt neutral, och jag tror iofs att det är vinnande att göra så..
Ellenor har jag ingen uppfattning om tyvärr. Hon har inte fått mycket tv-tid alls..
Ranjit verkar vara en skitsnackare. Tycker inte om honom.. Men han är helt klart skitduktig!! Så han är säkert en mycket värdig vinnare! Han kan ju allt om alla djur, hur man fiskar, vad man kan äta osv!
Christian har det väl nästan snackats mest om.. Han framställs ju som helgalen.. Och de kan ju vinkla väldigt, men jag hör knappt några andra deltagare protestera mot hur han framställs. Och även om det vinklas så har han ju ändå sagt alla dessa saker.. Han utstrålar arrogans och har redan från början sagt att han inte vill vinna. Han är dessutom miljonär. Varför då ställa upp?
Jarmo är störtskön! Sen att han också beter sig ibland är väl en sak. jag gillar honom, men han kommer åka.



Så kan jag väl säga några ord om de som åkt ut också.
Rafael verkade tro att han var säker. Sånt är farligt!
Erik Rydberg hade aldrig vunnit.
Erik Billing var en kul figur med bra synpunkter. Bäst gillade jag allt han sa om gruppsykologi.
Mischa hann man knappt se.
Mika störde jag mig på från början... Pärlhalsband i ett överlevnadsprogram!?
Kerstin åkte ut efter typ 5 minuter, vet inget om henne.
Erika bad om att få bli utröstad. Visst är det hårt, men det vet man väl om när man söker?
Josephine var gnällig. Jag skulle inte vara så kaxig heller med svampinfektion och äckelträsk, men.. Och kunde hon inte ha väntat med att hoppa av till örådet?!?
Beatrice var väldigt irriterande. Och varför tänkte hon riva det färdiga huset som stod i träsket!?!?

Vellumschipboardshjärtekort

Ett kort till Mazzarin!




The Dark Knight

April månads Lovefilm-filmer bestod av The Dark Knight och "nya" Arkiv X filmen.

The Dark Knight är väl nästan mest känd för att det var Heath Ledgers sista film. Jag tyckte han var skitbra. Johan tyckte det inte. Jag tyckte filmen var bra!!! Johan tyckte det inte... :) Jag ger väl en 3/5 och Johan somnade så hm...

Jag vet inte.. Filmen handlar om Batman och Gotham förstås. Det är Jokern som är den stora boven och vi får även stöta på Twoface! Jag tycker det är intressant att se hur allt hänger ihop med Batman och hur han blir som han blir, och det var mycket bakgrund i den här filmen också.
Vet inte hur jag ska recensera den för ja.. Alla vet ju hur Batman beter sig :)


Shopping Skövde

Detta inhandlades i Skövde!



Tombowpenna (för att prova) och band från Scraphörnan.
Brads från Hobbyhuset.
Jordgubbe och minglaspärlor från Prickiform.
Cirklar och fjärilar från Tingtura.

Maska stämplar

Påskkråpp på forumet har det varit. En av utmaningarna var att maska ihop minst två stämplar. Sagt och gjort, här är mitt kort som också är ett beställningskort. Det är en liten Linn som fyller ett år och samtidigt har namngivning som ska få det här kortet. Det skulle gå i rosa, och ni som känner mig vet ju att det inte är några problem för mig att få till det. Pink ruuuuules!
Jaja, fjärilen är jättestor om man jämför med trädet, men hallååååå, fjärilen är ju bara mycket närmre! Så det så! Färglagt med promarkers. Jag tycker själv att jag börjar få till det med skuggor osv nu!


Överläkarvillan

Här har jag fotat den gamla överläkarvillan på Marieberg här i stan. Där bodde alltså överläkaren på psyket förr, men nu bor det vanliga människor där :) Visst är det ett fint hus!
LOn är gjord till Mazzarin, och materiallista finns på bloggen!



Egengjord pin! Egengjorda rullar!


Kvitter kvitter!

Rapport från Avesta

Helgen har varit jättekul!! Här kommer en FULL redogörelse! Ursäkta om det blir lite upprepningar, men jag tänkte att det var kul med en riktigt lång berättelse!

I fredags började vi med att packa in grejor i släpvagnen vid butiken och jag ramlade av släpet och skrapade upp mina händer (och knän). Ajajaj!!! Men som tur är så är Elin sjuksköterska, kändes tryggt! Hon tvättade mina sår och plåstrade om mig!
Usch och fy!


När vi satte oss i bilen låg det ett paket var till mig och Elin! Vi fick en sån här fin kopp var av söta Susanne! LYX!!


Sedan bar det iväg! Efter en matpaus i Karlskoga åkte vi på en mycket kringelkrokig väg hela vägen till Avesta. Det gick inte fort, men det var SÅ vackert! Massa fina sjöar, skogar och en solnedgång!

Väl framme i Avesta råkade vi köra lite för långt.. Vi såg en bil som vi följde efter till en mack för att kunna fråga efter vägen. Ur bilen kliver ingen mindre än Tony Rickardsson!!!!!!! Jag skämtar inte! Den första människa vi ser i Avesta är han!! Vi förstod inte helt att det var han, men han lät precis som han och gav oss en bra beskrivning. Efteråt tyckte vi nog att han var lite längre än vi hade trott, men det VAR han!!
Så här såg han som steg ut ur bilen ut och han på bilden är Tony = alltså var det han!


Vi kom fram lite senare än vi hade planerat till lokalen och det var bara att ÖSA in grejorna innan 22 då det stängde för kvällen. Vår planerade sovmorgon blev det inget med! Vi sov i en stuga i stugbyn Dalahästen; supermysigt!!! Tyvärr glömde jag fota vår stuga, men här är en reklambild.


Vi sov gott alla tre hela natten! Susanne och Elin sov till och med genom en sprängning på vägen utanför! Kl 7.10 var det dags att gå upp, käka frulle och åka för att färdigställa montern. Sagt och gjort, den blev jättefin!!!
Mässan öppnade kl 11 och jag och Elin gjorde oss i ordning vid våra pysselplatser. Ibland hoppade vi även in som butiksmedhjälpare! JAG har till och med lärt mig kassan nu (nästan!).
Så här såg montern ut! Se mer bilder på den i Mazzarinbloggen.




Mässan satte som sagt igång och jag och Elin pysslade på, båda var jätteproduktiva! Eftersom både jag och Elin hade våra Mazzarinskyltar på oss var det många mässbesökare som gick fram till oss och frågade saker när vi pysslade. Det var jättekul och man kände sig som en reklampelare!
Här sitter Elin och fundilerar på en skiss. Hon demolerade senare skissen, men som hon sa, man ska ju inspireras av den!


Till lunch åt vi lammfärsbiffar! "Gott" tyckte jag och Elin, Susanne tyckte väl så där..! Billigt var det iaf 48 kr! På kvällen blev det thaimat. Jag vill ju minst sagt ha mild mat, men den jag tog då var MER än mild.. Dvs smaklös. Lite tråkigt. Jag öste på soya, Elin öste på sweetchili.

På lördagskvällen var det dragning på "dörrlott". Jag hade ansvaret för både min och Elins lott för hon stod i kassan. Vems nummer ropades upp om inte Elins!!! GRATTIS!! Hon vann förstapris som bestod av en tote fullproppad med massa bra grejor! Nu slipper hon sin Biltemaväska!
Så här såg jag och Elin ut! Me and my big head...!


När träffen stängde åkte vi till stugan för en kopp te. Så här mysigt var det!


Vi sov gott även denna natt! Vaknade gjorde jag förstås innan kl ringde 7.30. Sedan var det bara att göra sig redo, städa ur stugan och åka iväg för en dags mässa/träff till! När vi kom fram passade jag på att fota lokalen!
Avesta parken hette den!


Det låg snö kvar!!! Men björkarna slog ut när vi var där!


Fina Avesta! Jag tyckte det var en mysig stad, det lilla jag såg!


Jag och Elin pysslade järnet de timmar vi hade kvar, och vi delade på en pizza till lunch. Susanne fick sin älskade sushi! När det närmade sig stängning vid 15 packade jag och Elin ihop vårt privata för att vara redo att ösa in grejor i släpvagnen och bege oss hem. Vi plockade ihop montern på rekordtid som vanligt och var på väg hem redan kl 16.00!!!

Eftersom vi ätit upp färdgodiset under helgen fick Elin springa in och köpa nytt godis i Fagesta där vi även såg en stackars trafikpolis stå mitt i en rondell.. Kul att stå där och titta...! Vi åkte vidare och lekte "hitta-på-alternativa-ortsnamn-leken", men råkade tyvärr svänga åt fel håll på ett ställe (säger inte vems fel det var, men det var inte jag och inte hon som körde...! ;) ) Detta resulterade i att vi fick åka in på en skogsväg och spana älg. Hm, vart skulle vi vända!? Först tänkte vi koppla av släpet och vända bilen nånstans, men då ville förstås inte släpet släppa!!! Vi fick åka vidare på skogsvägen.. Jag såg en lerig vändplats och befallde Susanne att vända där. Det gick inte.....! Susanne fick med Elins guidning backa med släp för första gången på en lerig vändplan i skogen. Givetvis gick det kanon och snart var vi på väg igen med mig som kartläsare, mouhahaha!!!!!
Så här ser en älg ut Susanne!


Vi valde en annan väg hem och åkte på E18 ända från Örebro och hem. GÖTT! Jag bloggade för Mazzarin från mobilen i bilen och tackade Johan tyst för min nya mobil än en gång. Den är lovely! När vi kom hem till Kristinehamn öste vi ur allt, och satte upp pappren. Sen kom Johan och hämtade mig och jag sussade sött i min egen säng!

Helgen var verkligen superkul!!!!
Nu blir det ny mässa redan i helgen i Skövde. Det bestämdes i måndags lite hastigt så där! Jag ska hänga med, men då blir det bara över dagen. Lite mer lagom! Man får mersmak!

RSS 2.0