130526 - 130605

130526 - Fave things to do on sunday
Fika! Favvosak att göra varje dag iofs. Det var mors dag den här söndagen och här fikar vi hos Johans mamma efter jobbet. Sen for vi till min mamma och skrapade lotter :)
 
130527 - Can't live without
Jag gillar att läsa. Johan gillar att läsa. Vi har en del böcker. Rensar med jämna mellanrum, men det blir bara fler och fler! Jag köper inte så många numer eftersom jag lyssnar via Storytel för det mesta.
 
130528 - What you're doing right now
När jag kom till jobbet fanns det infa parkeringsplatser. Fy farao så tråkigt. Parkerade vid arkivcentrum, betalade, tappade nyckeln under bilen. Men snälla nån. Och nyckeln låg mitt under bilen. Fanns inte en chans att jag skulle kunna nå den. Och jag kunde inte lägga mig på magen liksom.. Vad göra?
Traskade till fotbollsplanen där ett gäng tonårskillar hade träning/gympa och bad om hjälp :) Pinsamt, men ja, vad skulle jag ha gjort?
Tonårskillen som hjälpte mig lämnade ett handavtryck i pollen på bilen :) Tack för hjälpen! :)
 
130529 - Kiss
 
130530 - Tool
Här har vi Arthur! Det är arbetsverktyget vi använder oss mkt av på jobbet. Väldigt användbart!
 
130531 - Four things
Dags för klinikfest på jobbet! Det var 70talstema och jag hittade en superknasig/cool klänningssak hos svärmor som jag hade på mig. Dessa fyra accessoarer kompletterade outfiten ;) Riktigt rolig kväll! Kul att se kollegorna i annat än bussarong och uppsatt hår. Vem hade kunnat ana att en del hade afro till vardags? :)
 
130601 - B is for..
blomma!
Jag och Johan åkte till Klockargården i Visnum och köpte oss lite balkongblommor. Och denna finfina blomma att ställa utanför dörren. Orkade bara med att ploppa ner denna idag. Sparade resten av planteringen till en annan dag. (Se nedan, haha)
 
130602 - A moment
Lunch hos mamma. Sen ville jag bara hemåt, men Johan ville tvätta bilen. Det skulle ju bara ta en stund. Ack. vad jag väntade! Det var en låååång stund. :) Men bilen blev ren och fin!
 
130603 - On my table
Köttfärssås och spagetti! Mums!
 
130604 - After dark
Då får man tända lamporna! Dock SÅ SKÖNT nu när det är ljust nästan jämt och lampor knappt behövs! Älskar den här årstiden, tycker faktiskt mars-juni är bästa tiden på året! :)
 
130605 - Environment
Tog mig i kragen och planterade tomaterna, balkonlådan och ploppade ner lavendeln i sin kruka. Den lilla blomman hade jag fått av min brors fru sedan tidigare, men den fick flytta ut från köksbordet :) Förbättrade utomhusmiljön på ballen betydligt! Kanske att det blir någon mer blomma senare. Så fint med grönska och jag lär väl hänga en del där i sommar.

130518 - 130525

130518 - Want
SJUKT VARM lördag! Klagar inte ett dugg, men visst blev jag lite överraskad av värmen! Ville ha mig en glass, så vi åkte till Svenska kyrkans sommarhem i skärgården. Det blev en kula knäck, en kula apelsin och nougattopping! Ljuvligt gott!
 
130519 - My favourite view
Finalen av Mästarnas mästare på tvn och en go sned gravidmage som sällskap i soffan. Inte illa alls faktiskt.
 
130520 - Light
Inte så många ljus som tänds den här årstiden, men vi har visst laddat upp för apokalypsen då ljuslådan är full av både ljus och tändstickor.
 
130521 - I care about this
Miljön är viktig för mig. Försöker återvinna och spara på el och så där. Här är bilen full med återvinning. Tycker det är svårt ibland bara. Lättare att vara lat och ex bara slänga saker i hushållssoporna :/ Men den lätta vägen är den dumma vägen i det här ärendet. Blir lite rädd när jag tänker på växthuseffekten!!
 
130522 - Change
I omklädningsrummet på jobbet byter vi om till arbetskläder :) När passet är över slängs kläderna i finfina blå säckar som sen åker till tvätteriet i Alingsås :) I form av diverse uppklistrade lappar får man stränga order om att det är fel att vara vrång och att man ska plocka ur fickorna.
 
130523 - PJ's
Ledig dag igen. Härligt! Jag sov LÄNGE och skrotade runt i pyjamas/myskläder hela dagen. Säng- och soffläge alltså! Underbart att inte ha något planerat för dagen heller utan bara slappa!
 
130524 - Go
Go to work. Nedräkning pågår, bara fjorton pass kvar att jobba hade jag den här dagen! Trivs ju, men visst börjar det bli tungt!
 
130525 - Us
Träffade Agneta efter jobbet. Vi gjorde lite ärenden på stan och tog sen en fika på Wayne's rådhuset. Fikade lika fika :) Kladdkaka med grädde och iste med persikosmak!

130507 - 130517

130507 - Something beginning with F
Försäkringskassan vill mig massa. Så jag grejar med det. Ringer massa samtal. Skriver brev till dem och skickar in saker. Hör av mig till gamla arbetsgivare och håller på. Byråkrati.. Hoppas bara det blir rätt. Känns som att jag har dålig koll öven fast jag försöker läsa på och ringer till dem ("du har plats 378 i kön") när det är nåt jag undrar.
 
130508 - Shape
Tänkte jag skulle sy en fågelmobil till bebisen :) Steg ett är att skriva ut mönster på fåglarna. Ska sen skaffa mig tyg. Och sen är det själva syendet som ska till. Får se hur det blir med det här projektet!
 
130509 - A snack
Inte bara Kristi Himmelfärds dag utan enligt Agneta även chokladbollens dag! Jag orkade inte baka själv, men åkte och köpte mig en. Åt frukt också.. Synd bara att jag inte tycker att det är lika gott som godis/kakor och sånt. Chokladbollen köptes på Coop för Ejes var stängt pga röd dag, synd för bollen var inte alls så god som jag hade hoppats!
 
130510 - Stars
Detta är nog mina favoritörhängen. :)
 
130511 - A smile
Bjuder på mitt vackra leende. Ett colgateleende? Haha! Dålig humor. Men vad skulle jag ha fotat då? Brist på idéer!
 
130512 - Mother
Johans pappa hade varit och hälsat på Johans syster i Stockholm. Hon hade i sin tur köpt en mammajacka till mig. Nu börjar det iofs bli varmt, men OM det blir en kall sommar kan det kanske vara bra att ha nåt att ha på sig. Kul med jacka med färg och som inte ser ut som ett stort tält bara..
 
130513 - Sunrise/sunset
Ingen sol så långt ögat kunde nå. Även att den ju var uppe..
 
130514 - Need
Var och gjorde glukosbelastning den här dagen. Det var en upplevelse.. Fick bra värden iallafall så det var skönt. Efteråt var jag VÄLDIGT hungrig. Köpte mig en baguette med kräftröra och smällde i mig. Väldigt gott!
 
130515 - 7 o'clock
Sov egentligen kl 07.00 och kl 19.00 var jag på jobbet. Dock var jag uppe runt 07.00 på toalettbesök :) Gött att krypa ner under täcket och sova lite till då!
 
130516 - Mailbox
Insidan av min och Johans brevlåda ser ut så här. Jag vet inte varför. Och dessutom stör det mig att det är felstavat.. Om man ska klottra, kan man då inte göra det rätt? :)
 
130517 - Season
Tjoho!! Grillsäsongen är officiellt igång! Första grillen för i år blev hos Johans pappa den här kvällen efter en veckas jobb. Vi blev bjudna på lite olika korvar, god sallad och potatis. Det är något speciellt med grillat! Det saknar jag verkligen med att bo i lägenhet. Jag vill inte stå på innergården och grilla och sätta upp en kolgrill på balkongen känns inte aktuellt, faktiskt. Även att det finns folk som göra både det ena och det andra på vår gård :)

Anna & Erik

En skolkamrat från gymnasiet har gift sig!
 
Brudens mor hade beställt ett kort till brudparet.
 
Och bruden själv beställde en gästbok.
 

RSS 2.0