Rosa cykel

Kolla vilken fiiiiiiiiiiiin cykel jag såg i stan för nån vecka sen!!!!! Jag vill HA!!!


Grattis Lena

Här kommer årets upplaga av grattiskort till svärmor :) Det skulle vara 70-talsinspirerat från början, men som vanligt levde kortet sitt eget liv och det slutade så här istället! Det skapades i Stockholm, och den fina plastblomman köptes där också.


Pysselträffar i Kristinehamn i höst

Nedanstående brev gick för någon dag sedan ut till intresserade personer som mailat mig och vill komma på pysselträff i höst! Kanske är DU också intresserad, eller så känner du någon som är det? :)



Hej allesamman!

Sommaren kom och nu är det den så gott som över med skolstarter, mörkare tider, tillbaka till jobbet och så vidare. Något som är positivt är å andra sidan att pysselträffarna snart drar igång! Responsen var stor, men dagen stämde inte riktigt. Därför tänkte vi under hösten prova att ha träffarna på tisdagskvällar.

Hoppas att så många som möjligt av er kan komma på dessa träffar, om så bara för en timme eller två! Om du vet någon som scrappar, stämplar eller gör något annat kul och som vill träffa folk, tveka inte att sprida vidare informationen nedan.


Var?
Bostadsrättsföreningen Capellas lokal på Spelmansgatan 36 i Kristinehamn.


När?
Tiderna som gäller är kl 17.30 till ca 22.00
22/9 - Första träffen!
20/10
24/11 - Julspecial

Fika i form av kaffe/te/saft med något gott till kommer att finnas för en liten slant i lokalen. Annars kostar det ingenting. Du behöver inte heller föranmäla dig till träffarna.

Var och en tar med sitt eget material att pyssla med.


Om det är något mer Du undrar över är det bara att maila mig på diana_angle @ hotmail.com eller ringa på 070- 27 22 411


Med vänliga hälsningar
LusScrapparna genom Diana Angle


Rabarber-vanilj

Det här SNYGGA ekologiska teet köpte jag på Ica häromdagen. Smakar himla gott gör det också! Kul att prova lite nytt istället för gamla Earl Grey typ.. Jag efterlyser även mönstret som själva tepåsen har i mönsterpapper tack ;)


Audrey säger grattis

Coola Audrey användes flitigt av både mig och Johanna när jag var i Stockholm. Här har hon hamnat på ett grattiskort till Elin. Jag har gjort en så kallad distressruta.


Mina första kantareller

Jaja.. Jag har inte plockat dem själv, men jag har iaf rensat dem! Eftersom jag egentligen inte tycker om kantareller (de smakar skog) har jag lyckats undvika att rensa några i hela mitt liv också. Men ibland får man väl offra sig för sin andra hälft :)



Några hamnade på smörgås, några hamnade i soppa!

Ljuslyktor med stjärna

Dessa ljuslyktor köpte jag på Hemtex, men då hade de ingen stjärna. Det har jag fixat själv i efterhand med hjälp av etchall. Lyktorna har fått flytta till Elin i försenad födelsedagspresent.


Dubbelbåge

Så här fint var det när jag cyklade till jobbet för nån vecka sen!
Kolsvart himmel, stålande sol bakom ryggen, och dubbelbåge!


På turné

En LO med foto från Avesta! LOn är gjord till Mazzarin!




Stockholm 090820-090822

Jag har ju som bekant kanske varit i Stockholm! Där hälsade jag på söta Johanna för pyssel, shopping, babbling osv osv.

Så här mycket packning hade jag för tre dagar i Stockholm...! Det var tungt!


På torsdagen när jag kom dit dumpade jag först mina saker hemma hos Johanna och avnöjt en lunch bestående av diverse goda rester. Inte visste jag då att det bara var början på matfröjden!
Sen tog vi en shoppingtur. Vi var på Skapa, Scrapparazzi, Matton, Panduro i pysselväg och sen blev det några vanliga affärer också som t.ex Stockhome. Jag kom hem med bl.a detta.


Yes, nu är det reflextider igen!! PÅ MED DEM!


Massa småburkar till t.ex dressing som man inte vill ha blandat med matlådan. Detta har jag verkligen saknat hemma!


När vi kom hem från shoppingturen blev det pyssla!!!! Ja, ni som vet hur det är blir väl inte chockade när ni ser detta, men ni andra.. Så här ÄR det iaf när man pysslar!


Så här rent var det när vi städat för kvällen!! Så bara för att det är kaos i stunden är det inte svårt att få ordning :) På kvällen åt vi förresten köpt indisk mat. Mycket gott och ett nytt matland för mig.


Medan vi väntade på att maten skulle bli klar visade Johanna mig finfin utsikt över kvällsStockholm!


På fredagsmorgonen kom Carolina med sin lilla tvåmånadersbebis och hälsade på och pysslade en stund.


På eftermiddagen tog vi en promenad.


Münchenbryggeriet.


Mysigt hus i lummig grönska :)


Utsikt by day.


Plättar på gång! Notera även den rosa bunken!! Sån vill jag ha! Dessvärre har färgen utgått, så jag vet inte hur jag ska fixa det.


På kvällen gjorde Johanna massa god mat! Mumma för magen! Till efterrätt blev det hemgjord glass så nu MÅSTE jag ha en glassmaskin... När pysslet packats ihop för kvällen gick jag och Johanna till Gondolen.

Sen blev det lördag och pyssel i köket.


Här är vi!


Sen blev det dags att åka hem :(
Dessa dagar var HUR MYSIGA SOM HELST!! Jag är så glad att Johanna fick en tokig idé om att bjuda in mig trots att vi bara träffats en gång och knappt pratat med varandra!
TACK Johanna för tre trevliga dagar fyllda med skratt, pyssel, inspiration och babbel!


Kaktus

Visst är denna cool!!! Sån vill jag ha!




Hej, jag heter..

En snabbscrappad LO på Malte. Den gjordes i Stockholm. Det rutiga pappret är Maja design "Vintertid", men jag tycker att det funkar som "blått papper" året om!




Jag har fått KAOS-award!

Jag har fått en KAOS-award av Linda!
Läs mer om det hos Yoli, som kommit på det hela.



Och så har jag fått KAOS av Babsan också!


TACK till er båda två!!!
Eftersom jag ÄNTLIGEN kommit fram till vilka som ska få awarden av mig, och gjort kort till dem kommer det presenteras inom kort!

Grattis

Ett grattiskort jag gjorde när jag var i Stockholm. Ingen speciell mottagare, men bra att ha!


Släktträff

Johans mormors syster har varje år en släktträff hemma hos sig på landet.
Jag var med första sommaren jag och Johan var tillsammans (2003!!!!!!!!!), men sen dess har jag/vi haft annat för oss och det har inte blivit av. Det här året fanns det inga hinder så det bar iväg till landet!

Det blev riktigt äventyrligt. Eftersom det var så längesen jag var där och Johan praktiskt taget levde där på somrarna när han var liten var en rundtur obligatorisk. Första stopp var eh, stället där korna var :) Finfint! Under en gammal typ kökslucka som låg på marken låg en skruv eller nåt. Den tänkte jag att jag skulle trampa på. Det var bara det att skruven var MJUK och började röra på sig!! GAAAH!!!!!!!!!!! ORM!!!! Ok, det var en kopparorm, men herregud! För en "stassare" som jag var det lika med döden :) Så jag skrek och lämnade Johan, svärmor och ormen åt sitt öde! Haha! Jäklar vad rädd jag blev...!

Här är jag då....


Ah, en lönnkrona.


Fina fina blommor!


Johan, hans syster och några fler på väg in i "Dagmars stuga" på tipspromenad. Jag fick 9/13 rätt. Inte alls bra när man anser sig vara allmänbildad.. Kanske dags att läsa mer än rubriker i tidningarna!


Jag och bästa svägerskan! ♥

Lerbron

Här kommer första alstret från Stockholm! :)
Motiv är Johans mormors "sommarhem" som heter Lerbron.




Kräftor hos Mamma

Nu är jag hemma i de värmländska skogarna igen! Dagarna i Stockholm har varit SÅ bra och jag är så glad att jag tackade ja till Johannas erbjudande om att hälsa på henne! Jag har itne hunnit ladda upp bilder eller alster än, så ni får hålla tillgodo med mammas födelsedagskalas från förra veckan :)



Den 16 augusti fyllde mamma år! Dagen innan var jag, sambon, syrran, syrrans man, syrrans dotter och syrrans son där på kalas! Det blev MASSA kräftor! Det är så GOTT!!!





Johan hade med sig nubbe!


GRATTIS MAMMA!

Blues och whiskey-tema

Här kommer ett beställningskort till en som gillar whiskey och blues. Det här var JÄTTEsvårt!

Jack Daniel's-märket har fått typ en halv flaska 3d-lack på sig com fick torka över natten. Den blåsvarta bakgrunden är "saltbakgrund" som jag lärt mig göra enligt Agnetas modell här.


När jag kollade till 3dlacket på morgonen hade allt krullat sig lite väl mycket...! Oops! Nåväl, det var bara att bryta tillbaka det och då sprack det.. Det blev dock fina stora sprickor, så vi kan väl säga att det var meningen att det skulle vara så :)

En bra dag

Idag har varit så bra! Jag är fortf hos Johanna i Sthlm och hälsar på och det känns som vi har hunnit så mycket! Imorse kom Carolina med sin 2mån gamla son och pysslade med oss en sväng. Sen blev det mer pyssel, en promenad, mer pyssel, fika, mer pyssel, mat (och då hade en av Johannas kompisar dykt upp, supermysig tjej!), hemgjord glass, drink på Gondolen och slutligen lite surf. Nu är jag förstås lite trött, men ack så nöjd!

Allsång på Skansen-tema

Gaah! Om några timmar är jag i Stockholm och hälsar på miss_spring i några dagar!! Är nervös, men det är jag när det gäller allt... :) Det kommer bli kul! Bäst att hoppa in i duschen så jag blir redo nångång!



Jag fick en beställning av en kollega på ett kort till en tjej som ÄLSKAR och "är helt frälst" i Allsång på Skansen. Ojoj, det var svårt, men när jag kom på hur jag skulle göra så blev resultatet bra!

Tack till gamla hederliga Biblioteket som hade text och noter till "Stockholm i mitt hjärta"! Det scannade jag och skrev ut på CS. Sen blev det tre cirklar med text i istället för mönsterpapper. Blått, vitt och gult = sommar, Sverige och Skansen för mig iaf!


Egengjord pin!

Två sidor av samma Malte

En LO till Mazzarin! På ena bilden är Malte lugn och fin, på andra busar han med Johan :)


Oh my Lush!

Hm ja... Jag hade ju INTE tänkt gå till Lush i Sthlm när jag är där eftersom jag inte pallar bära så mycket (extra utöver pysslet). Istället tänkte jag anlita Johan som bärare när vi är i Göteborg om någon vecka.
MEN nu gick jag in på Lush's hemsida och HALLÅ så många smaskiga nyheter det verkar vara!

Jag har just nu en bra lotion från Apoteket, men ibland vill man lyxa till det.. Hade tänkt köpa en Bodybutter från Bodyshop, men kanske blir det kokos istället? (Förberedde det här inlägget igår och idag var jag på Body Shop och köpte Satsuma body butter, så det lär inte bli nån kokos.........)


Sockerscrub! Kan det bli bättre? ♥


Kan man annat än älska en massageolja som innehåller jordgubbar som heter "Strawberry feels forever"? Näää! Jag har inte provat massageolja någongång innan, verkar kladdigt, men nu kanske!


Jag upptäckte även den här tvålen som heter Soap fairy! Den har mycket lovande färg!


Alla bilder lånade från www.lush.se
Vi får se vad som "råkar" hamna hemma hos mig efter helgen!

Baggerud igen

Bäst att passa på när det är fint väder! Därför åkte jag och Johan ännu en gång till Baggeruds klippbad för ett tag sedan! Här kommer bildbevis på det!

Jag lyssnade på radio.


Och läste.


Solen stekte gott.

Knappfrossa

Ok, nu FÅR jag inte köpa fler knappar!
Speciellt inte rosa och gröna.. De respektive burkarna är FULLA...
Jag gör visserligen av med en del, men ändåååå..!!

Se så fina de är!


MUMS!

Lycka till i London

En annan vikarie på mitt jobb åkte för ett tag sedan till London för att plugga i några månader. Jag tyckte hon skulle få ett "lycka till"-kort! Sagt och gjort!

Jag har använt mig av "distressrutetekniken", men med adirondackdynor.


Det blev rött, vitt och blått en Union Jack!


Någon dag innan hon skulle åka såg hon en fotlänk jag gjort och klagade på att hon älskar såna, men att de jämt är för stora för hennes vrister. Jaha, då var det ju bara att knåpa ihop en fotlänk också! Det blev gult och blått i Sveriges färger förstås! :) Passade gjorde det också, och hon blev jätteglad och överraskad!


Lycka till nu Fatameh, om du läser det här :)

American crafts

Det är verkligen mitt favvomärke!
Orkar inte lägga in egna bilder, men här är massa nyheter iaf!
Jag vill ha typ ALLA thickers.. Alla band osv osv..

Skolböcker

Jag har slagit in ett gäng skolböcker till Mazzarin till skolprojektet som blev ett skyltfönster till butiken.

På de första två har jag gått lös med Pro Markers!






American crafts och Basic grey i kombination = bra! :)


Det rödrutiga pappret är flockad, mums!


De här två är mina favoriter! Pappret till kemiboken är julpapper egenltigen, men näääää, jag tycker det passar närsomhelst!

Shoppat i Göteborg

Jag köpte inte så mycket i Göteborg när jag var där på konsert, men lite blev det ju.. Ska till Stockholm snart, och sen Göteborg igen, så mer lär det bli.

Lock till en Margretheskål, slickepott i samma serie! Thickers och papper från In-Ex och så t-shirt från konserten! ♥

Else-Britt 65 år

Jag fick en beställning till en kollegas mamma som ska fylla 65 i augusti. Hon tycker om katter (har en egen gråspräcklig), lösa korsord, plantera blommor och samlar på vykort. Ja, just det där med vykorten struntade jag i, men annars fick jag med allt! Jag är riktigt nöjd med det här kortet!
TACK till heila som jag fick låna kattstämpel av!




Madonna, Ullevi 090808

Åh, I loved it. ♥
Ja, jag gillar det mer nu när jag minns tillbaka än när jag satt där. Troligen pga att vi väntat grymt länge.. På biljetten stod det 20.00 och hon började inte förrän 21.45... Zzz!! Nåväl, allt är förlåtet! Hon ÄR queen of pop!

Ullevi och strålande sol! Kunde inte bli bättre!


Här gjorde de sig en hacka..! Jag köpte en svart t-shirt som minne!


Syrran, hennes man och någon okänd på väg till våra sittplatser på N1.


Publiken på ståplats såg ut så här ca kl 18.00. Insläpp var 17.30.


Bildbevis på att JAG var där! :)


Det var nedrans varmt och här har vi mina vattenflaskor. UTAN kork, för med kork var de ett vapen. Hm. Det är bra att de är försiktiga, men å andra sidan var det ingen som kollade om jag hade knov/pistol/bomb osv i min väska.. Notera även att min nya väska redan varit på äventyr i storstaden! Haha!


Publiken ca 21.30. Rätt så trångt på ståplats.. Jag får nästan klaustrofobi när jag ser på det.. Tänk att stå där i sex timmar!


Så ÄNTLIGEN släcktes det ner och det var dags!


Madonna har vi i röd kjol till vänster. Här är det klassikern "Into the groove" där hon bland annat hoppade dubbelhopprep med värsta programmet...! Mycket imponerande!


Hyllning till Michael Jackson, king of pop. Det var flera hyllningar konserten igenom och när allt var över spelades även en låt som han gjort.


Madonna på storbildsskärmen. ♥


Och sen var det plötsligt slut! Efter att ha väntat i ett halvår!


Summa sumarum:
- Madonna är en legend, inget snack om saken
- Hon är så cool!
- Like A Prayer var bästa låten
- Jag gillade många av de nya låtarna också
- Vilken show!
- Trist att man fick vänta så länge
- Kul med You Must Love Me från Evita. Den blev ju sågad av kritikerna, men jag gillar den!
- Trist att hon inte öppnade med en klassiker
- Fick aldrig riktig konsertkänsla på nåt sätt
- Tänk om man vore lika vältränad som hon när man är 51 år..

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Anna 60

Ett beställningskort där jag fick göra som jag ville. Trevligt det också ibland!




Mia

Här kommer ett beställningskort till en Mia!
Jag fick göra precis som jag ville!
Cirkeln och scallopedcirkeln är de första stansningarna med Epic Six :)

Stämpeln kommer från Stämpelgården och är färglagd med Pro Markers!



Kaffe och spagetti

Nyss hemkommen från konserthelg i Göteborg med Madonna! ♥
Jag är nöjd, bilder och utlåtande kommer!

För ett tag sedan köpte jag "etchall" från Mazzarin. Och nu har jag gjort dessa burkar med krämen! Burkarna hade jag sen innan, men nu blev de ju lite roligare, tycker jag iaf!



Jag har använt alfabetet "String bean".

Bra postdag

I fredags var det en bra postdag!
Jag fick Epic:en först på stan och sen när jag kom hem fanns detta där.

Band från Knin! Mumma! MEN nu har jag slut på förvaring för alla band, så det känns som att jag får ta och använda dem lite också.


Denna följde med hem från Mazzarin också!


Och detta kom från Scrapperiets 30 % rea! Thickers, journalingrutor och nya skärblad.

Baggeruds klippbad

I lördags var jag och Johan en sväng till Baggerud! Tanken var väl ett dopp, men det blev inte så. Blåste gjorde det, men det var ganska mysigt ändå!





Myrorna fick lite sallad, skinka och en bit bröd som de släpade iväg med. Salladsbiten gick en myra med till en skreva, och sen stod där där och höll i salladen i 90 graders vinkel i en halvtimme.. Så vitt vi vet står han där fortfarande :)


Och i skrivande stund brygger Johan kaffe som han ska ha med sig dit idag igen :) Tyvärr blir det inget bad för mig den här gången heller efterson det är den tiden på månaden (grr!!!!!!!!!!!!!), men jag ska sola iaf!

Åka båt

Häromdagen var det faktiskt fint väder OCH jag var ledig, så då blev det en liten båttur med svärmors båt.






Fotlänk i present

Häromdagen fick jag en försenad födelsedagspresent från en av mina äldsta vänner som gör egna smycken!
Ursäkta den knepiga vinkeln, men det var jättesvårt att FOTa en fotlänk på sin egen fot :)

TACK Mikaela!! ♥

Ny väska

Hm jaaa... Jag skulle bara in på väskaffären och köpa nån BILLIG lite större handväska, men det var ju ingen som var bra, förutom denna.. Och den var INTE billig.. Inte ens med 20% rea som det var på alla skinnväskor. Nåväl, jag lär ju inte få köpa nån mer väska under min livstid.. :)



Här ser man ungfärligt hur storleken är :)

Epic Six är här!

Se så fin! ♥
Jag har bara provat två gånger hittills, och då var det med nestabilities, så det var väl inte det enklaste kanske. En nackdel so mjag tyvärr kommit på är att handtaget är på fel sida för mig som vänsterhänt. Ok, jag kan vända på den, men då har jag ju "baksidan" fram. Det var lite trist faktiskt, men inget som påverkar funktionen egentligen. Bara en sån där sak som man får leva med som vänsterhänt kanske.

FIN!


Adjö "Ladybug"! Det är slutet på en era...


Bye bye!


För lite över två år sedan såg det ut så här.


Och nu!

Zzz..

Malte snarkar i bilen. Supersnabbt scrappat!


Bokstavskort

Här är ett stort projekt jag gjort till Mazzarin på temat "skolstart". Det är bokstavskort helt enkelt.



De här småbilderna är klickbara.
   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

?

Vad tänker de små barnen på? På den här promenaden stannade Malte och bara stod still i flera minuter. Han såg väldigt fundersam ut.


RSS 2.0