Åka karusell

En LO helt CASEad från en tidning jag lånade när jag pysslade i Göteborg senast. Motiv är iallafall Malte som åker karusell :)En genomskinlig deko jag köpte på Panduro i Gbg ute i Frölunda där vi var. Den passade ju bra här!

Nils

Ett beställningskort till en Nils som fyller 90 år.
Krya på dig

Ett kort till Mazzarin. Söta söta doktorn.En gammal karta Kåvepenin från halsflussen fick hänga på.

Tåg

Här kommer mitt kort med tågtema till Skrotboken!
Och det är också mitt sista alster hos dem. TACK för den här månaden!!
Vem är jag?

Här kommer mitt alster till Skrotboken och tema val!


Anders

Här kommer ett beställningskort.
Iza

På dopdagen till Iza. Ett beställningskort som skulle gå i rosa och gärna ha nåt "typ Nalle Puh" på. Det fick bli Kajsa Anka.

Dåligt foto, men jag glömde fota i dagsljus innan det levererades.. Det är iaf en distressruta med stämplad och embossat "gräs" i clear. Har skurit ut med spellbinder.


Kajsa färglagd med copics.

Upptäcka och utforska

Här kommer mitt första alster till Skrotboken som Gäst-DT! Temat var "Upptäcka och utforska" och jag skulle ha minst fem foton och fokusera på journaling. Så här blev det!
Läs mer på Skrotboken!
It's a dirty job..

Min svägerska Anna på sitt jobb. Inte den roligaste delen kanske, att krypa ner i ballasttanken...Har använt en ny kantstans. "Frimärke" heter den. Så enkelt, men effektfullt tycker jag!

Peter

Ett beställningskort till en Peter.

Blev lite konstiga färger på detta foto, men det syns ju bättre på nästa :)Lazy days

Mitt bidrag till encaustic art-utmaningen på scrapmaran på Mazzarin. SÅ KUL!!! Önskar jag hade råd att gå på kursen + köpa grejer. Verkligen superduperkul att leka med!


Gäst-DT hos Skrotboken i september!

Kolla här då! :)
Jag är en av de som gästskapar för Skrotboken i september! Tjoho så kul! :)


Hurra

Här kommer ett kort jag gjorde på scrapmara på Mazzarin. Det skulle vara monokromatiskt lila, och med grått som tilläggsfärg. Jag försökte verkligen, men ja, det blev väl mer grått än lila. Tycker dock att jag lyckades ok med färgläggningen.


RSS 2.0