Ett tackkort

Här kommer ett tackkort till Mazzarin!
Här har jag använt mitt nyaste alfabet central park! Premiär till och med!Dagens lärdom: *panik* Jag har inte lärt mig nåt och tentan är om tre dagar!!!

Muggar från Rice

Jag har köpt ny termos till skolan (via Agneta TACK!), men hade ingen passande mugg.. Eftersom nya termosen (kommer här i bloggen en annan dag för den har pimpats!) bara rymmer ca 2,5 dl är "korken" alldeles för liten för att dricka ur tycker jag. Vad göra?

Min nya vän Petra i klassen hade en jättefin liten mugg från Rice. Sagt och gjort, jag kan väl inte vara sämre! Några dagar senare kom dessa härligt färgglada små muggar hem till mig från Broarne! SÅ FINA! Kan lätt tänka mig ett set till i andra färger! Man blir ju glad bara av att titta på dem!


Tackkort till en syrra

Här har jag gjort ett snabbt kort, tjoff tjoff (som mottagaren skulle ha sagt), som tack för övernattning när det var mässa i Karlstad!
Med i paketet åkte också journalingrutor som vi köpt, men köpt dela på...

Stämpeln är från The Greeting Farm och jag kunde inte låta bli att köpa den när jag såg den.... Är väl medveten om att jag inte kommer använda den SÅ mycket, men den är ju så SÖT!

Lite knepiga färger här, men vintern vill ju inte ge med sig, så det får bli så..


Syrran är färglagd med copics.


Dagens lärdom: Man ska inte ropa hej förrän man kommit över ån. Syftar till att det var vårdagjämning igår, men snöstorm idag trots plusgrader....

Mässhopping

Shoppat på mässan i Karlstad!Dagens lärdom: Det är kul med kiss och bajs!

Rock n Roll

Det här härligt rosa och tuffa kortet har jag gjort till Mazzarin!


Mässa i Karlstad 6-7 mars

Jag var med och hjälpte Mazzarin på mässa i Karlstad 6-7 mars. SÅ skönt med ett break från plugg! (Men det känns ju efteråt att man tappat pluggtimmar... Och sömntimmar för den delen :)
Läs mer om det här!

Glad Susanne!


Och tre glada medhjälpare! Elin till vänster, sen jag med runda huvudet (suck!!!!!!!!!!!!) och Sofia till höger!


Dagens lärdom: Andning sker omedvetet! Och tur är väl det, för annars hade jag haft ännu en sak att tänka på :) Mycket nu tycker jag!

Bokrea 2010

Ursäkta att jag inte uppdaterat på TIO dagar! Hm, ja, jag har en legitim ursäkt. Jag pluggar järnet! Helt sant! Jag går under lite, men tycker samtidigt att det är väldans intressant och kul! Att det hela måste sluta i tenta är väl mindre roligt :)
Och inte har jag nåt spännande att bjuda på idag heller..Här kommer mina inhandlade böcker på bokrean 2010!
Jag kommer inte kunna läsa dem förrän i juni som tidigast (om jag lever då!), men that's life! Betongboken har jag bläddrat lite i och blev jätteinspirerad!Dagens lärdom: Glass är gott, även om det är vinter.

Plugg pågår

Intet nytt att förtälja.
Pluggar!

Dagens lärdom: Aortan är läskig!

RSS 2.0