130719 - 130724

130719 - Building
Halva dagen spenderades på Förlossningen på CSK. Kl 21.19 föddes vår dotter ♥♥ Och så var våra liv för alltid förändrade! :) Hon var 50 cm lång, vägde 3300 gram och hon ska heta Esther!
 
130720 - Hot
Jag var rejält svullen innan förlossningen, men det kunde visst bli värre.. Fick en del dropp och det samlade väl på sig samtidigt som värmen höll i sig.. Kände mig inte jättehet med dessa fötter/ben faktiskt.. Men nu är de som vanligt igen! Som de inte varit på typ ett halvår :)
 
130721 - Fave food
Vi använder pump och flaska flitigt här hemma nu som komplement till amning. Esthers favoritmat slinker ner på alla sätt iaf :)
 
130722 - Grey
Så nöjd med köpet av babynest! Och visst är tyget fint?
 
130723 - I drew this
Ritning till spjälsängsskyddet.. Har sytt klart allt, men har ännu inte fixat dit band så det kan knytas fast i sängen ordentligt. Jag hann liksom inte.
 
130724 - D is for..
D-droppar! Dessa ska vi hälla i Esther en gång om dagen. Bra med vitaminer :)
 

Kram och hejdå till jobbet

Gjorde ett kort till jobbet och bakade lite mums när jag slutade i mitten av juni. Gick hem på graviditetspenning och kommer åter en annan gång :)
 
 
 

130713 - 130718

130713 - 4 o'clock
Vi var en dagstur till Askersund under dagen! Mysigt! Började med melodikrysset i bilen på väg ner :) Väldigt väldigt varmt under dagen, så när vi kom hem damp jag ner i sängen på lite vila!
 
130714 - Edible
Hos mamma på lunch! Mmmm, soppa! Sån här mat åt jag jämt när jag bodde hemma.
 
130715 - Outside the window
Sommar och sol utanför köksfönstret!! Underbar sommar, vilket väder! Inte idealt att vara höggravid i, men.. :)
 
130716 - Bottle
Passade på att panta lite! Påsen med pantflaskor/burkar fylls på fort..
 
130717 - Inspirational
Vi betar av våra sommarutflykter! Det blev idag Brigadmuseet i Karlstad! Bra museum tyckte jag. Trevligt även för mig som inte kan så mkt om krig. Eller inte är så intresserad heller.. Brigadmuseet rekommenderas alltså! Men kanske ska man inte välja varmaste dagen att gå in i en plåtlåda! :)
Det var en avdelning om sjukvård! Den här bilden tyckte jag var väldigt inspirerande! Det går att hjälpa och göra mycket med lite!
 
130718 - Number
Den 18 juli 2013 visade sig vara den sista dagen i mitt gamla liv! ♥ Och jag spenderade den bland annat med att spela minigolf.
Jag visste det inte då, men det jag kände i magen var förlossningen som satt igång.. :)

130701 - 130712

130701 - Hapiness is..
Ligga i sängen mitt på dagen och se på film :) Lyx! Passar på :) Har sagt det förr tror jag, men Netflix är ju himla bra!
Ser ni vilken film det är?
 
130702 - Shoes
Var på fotvård på Sveamagasinet. Hade önskat mig presentkort på det till min födelsedag så nu passade jag på. Väldigt skönt och välbehövligt! Når liksom inte ner riktigt för att måla bra och fila och greja. Och bryr mig inte heller.. :) Kör därför på med lyxspåret!
 
130703 - Cold
Känns som jag håller på att koka upp inifrån!! Tänkte att jag kanske höll på att bli sjuk eller så eftersom jag kände mig så varm, men icke!
 
130704 - Red, white or blue
Hallonkräm med mjölk i blå skål. Yum yum! (Ännu godare med grädde!)
 
130705 - Love
Virkar vidare med hjertegarnet. Hej och hå vad det är segt! Börjar faktiskt bli lite stressad nu så får nog ta och lägga på ett kol!
 
130706 - Fave smell
Har två favoritdofter på sommaren. Sommarregn och nyklippt gräs! Fint och grönt är det också. Älska sommaren!!
 
130707 - Where you are
Jag tog mig ut på en promenad. Det är ju verkligen inte ofta, men jag vaknade tidigt och det var ganska svalt ute så jag passade på. Blev omgådd av en äldre herre på bron över järnvägen. :) Jag pustade och stånkade och han svischade förbi, hihi. Jag kommer igen i höst/vinter!
 
130708 - Path
En av gångarna på Coop. Rätt lugnt med folk, så det var skönt. För några år sedan rasade taket på Maxi i Kristinehamn pga snötyngd. Efter det har vi handlat på Coop som standard för vi orkade inte gå till lagerlokalen Ica fixade istället för Maxi. Sen blev vi liksom kvar även att Maxi är en mkt trevligare affär på nåt sätt..
 
130709 - 3 things
Fikade tre saker denna dag. Mycket fika blir det den här sommaren! Hallonsaft, chokladboll och chokladbiskvi, mmmm! Inte så mkt te som det brukar vara (brukar dricka det även på sommaren till viss del), men saft svalkar gott!
 
130710 - Smooth
Jag var i Karlstad och träffade Malin. Trots tråkigt väder åkte vi båtbuss från stan till Mariebergsskogen. Smidigt som bara den, och dessutom mysigt! Måste nog göra det igen, fast i solsken.
I Mariebergsskogen åt vi supergod lunch och sen blev det fika (jajjemen) på Carli!
 
130711 - I wore this
Körde klänning och leggings den här dagen! Gött att slippa stödstrumpor vissa dagar, men det straffar sig även med svullna fötter/anklar.. Men ibland bara måste jag få lufta benen lite!
 
130712 - A bad habit
Jag tycker om att shoppa.. Ibland kanske jag shoppar sånt som egentligen inte behövs (hur många nyanser nagellack behöver man egentligen?), men det är ju kul! Till bebisen har det blivit en del shoppat. Det är svårt att veta hur mycket som behövs så här i början, så kanske behövs inte detta inköp alls, meeeen.. Se så fint! Och det var ju rea! Älska Villervalla!
 

Lena 60

Ett beställningskort.
 

RSS 2.0