Kram

Ett kramkort med spillbitar till Mazzarin :)
Älskar redan mitt nya alfabet Rockstar som jag köpte på mässan i Karlstad!

Ida 27

Beställning till en i klassen. Det skulle vara romantiskt och gå i rött.
Dag 71 - dag 83

Nu har det gått så där lång tid igen... Men så kan det bli!
Här kommer en drös med foton!

Dag 71 - 110312 - Mello
Final i Melodifestivalen! Eric Saade vann. Det var väl så där. Låten ok, men ja, jag vet inte.


Dag 72 - 110313 - Städdax!
Vi är riktigt dåliga på att städa. Gör det alldeles för sällan. Dammsugaren åkte fram idag, så det var ju bra! Det går faktiskt fort när vi hjälps åt, men ack så tråkigt!


Dag 73 - 110314 - Grupprum
Dags för grupparbete. Tråkigt, men vi gjorde det fort och effektivt! Så här stod det på tavlan i rummet där vi satt :)


Dag 74 - 110315 - Skola
Heldag i skolan. Segdag i skolan. ZzzzZZZzzzzzZZ! Ja, så får man kanske inte säga, men herregud vad det var segt. Inte mitt favvoämne, eller så. Men det var bara att hänga i, för det var svårt.


Dag 75 - 110316 - Dosett


Dag 76 - 110317 - 79,7 kg!
JAAA!! Äntligen under 80 kg! Trodde aldrig det skulle hända.. Vågen har stått på 80,0 kg typ 1,5 veckor nu. Så det var väldigt skönt att se resultat. Jag bjuder på mina omålade naglar och ofräscha tår :)


Dag 77 - 110318 - Fass
När vi kom till skolan idag stod det en hel pall med Fass utanför vårt klassrum. Det var bara att tacka och ta emot, gratis! Kanske kommer man inte använda den så mkt, men den är kul att ha tycker jag ändå.


Dag 78 - 110319 - Brallor
Åkte till Intersport på förmiddagen med ett mål i sikte. Nu skulle jag ha såna där löpartights att springa i ute nu innan det blir varmt så man kan ha trekvartstights. Jag skulle alltså ha hellånga. Provade strl large någon dag innan och tyckte inte det var bra, men sen blev jag svettig och tyckte inte att det var roligt att prova mer.. Den här gången tog jag strl medium (!!) och där hittade jag ett par som var hyfsade. Kändes som att jag hade långkalsonger på mig och jag tyckte inte jag såg klok ut. Men........... Nu har jag dem iaf och i skrivande stund har jag testat ute i skarpt läge flera ggr och de är VÄLDIGT sköna! :)


Dag 79 - 110320 - Svett svett svett
Var ute och sprang. Kom hem. Tog av mig munkisen. Och då såg jag detta :) Tror ni mig nu, ni som inte tror att jag svettas så mkt?? Så här blir det alltså efter 26 min gång/löpning i intervall. Ok att munkis kanske inte är idealt att springa i, men det är det jag har..


Dag 80 - 110321 - Vårruset går crazy
Fick post från Vårruset idag med tshirten jag beställde från dem. Jag tyckte inte att den såg så snygg ut när jag beställde, men det var billigt och jag behöver hela tiden tröjor att träna i. Satte på mig den. Och herregud, den ser ju galen ut!!


Dag 81 - 110322 - Handlat
Gjorde lite ärenden på stan och avslutade på Coop där vi storhandlade för veckan. Pust!


Dag 82 - 110323 - Injektion


Dag 83 - 110324 - S-HLR
Dags för S-HLR, hjärtlungräddning för sjukvårdspersonal. Här är vår patient :)

Tack till praktiken

Det här kortet gjorde jag och gav till min praktikplats (tillsammans med en gigantisk skål lösgodis som var slut på ca 3 h). Korset och medicinburkarna har fått 3dlack :)Är rätt nöjd med färgläggningen, om jag får säga det själv :)
(Här hade inte 3dlacket kommit till än, hehe)

Grattis Linette

Ett beställningskort som gjordes för ett bra tag sen då födelsedagen i fråga är över för längesen nu..!


VFU-loggbok

Köpte denna anteckningsbok till praktiken! Vi ska ha en sk "loggbok" där vi ska skriva våra mål, och så får handledare och andra kommentera hur det går.
Modesty Blaise är ju himla cool :) Men hon fick rosa ögon, lite text och knappar, och då blev hon ännu snyggare :)


Dag 68 - dag 70

Dag 68 - 110309 - Pysseldag
Jag gjorde denna dag en layout (första sen typ oktober!!!!) och två kort. Ligger efter med julkorten :) Underbart dock att komma igång med layouter igen! Trodde aldrig jag skulle få tillbaka sugen.


Dag 69 - 110310 - Nya blommor
Var på Apoteket där det var kaos pga nytt datasystem. När jag väl kom fram till kassan gick min nya medicin på frikortet! Tjoho!! Det firade jag med att köpa två blommor till pysselrumsfönstret. Alla hade nämligen dött där, igen. Har en till tom kruka till det fönstret, men den får jag känna lite på innan det kommer en till dit :)


Dag 70 - 110311 - Anmäld till Vår Ruset
Två månader kvar till Vår Ruset i Karlstad. Den 11 maj har jag alltså tänkt springa det loppet som en liten uppvärmning liksom för Tjejmilen.. Det är "bara" 5km... Två månader kvar och nu är jag officiellt anmäld! Passade på att beställa tröjan också. Jag har brist på träningskläder här hemma (i-landsproblem).
Om två månader ska jag vara i mitt livs form, och sen fortsätta toppa den till 3 sept.. Uj uj!!

Avesta

En LO till Mazzarin. Motiv från Avesta i våras. :) Snart är det dags igen. Jag vet ej om jag ska med eller inte. Det är tenta i krokrarna där..

Gamla frimärken återanvänds :)

Dag 56 - dag 67

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men det har bara glömts bort och sen har det inte funnits tid... Nåväl, här kommer en drös med bilder!

Dag 56 - 110225 - Noskapin
För att underlätta både min och Johans sömn under sjukdom inhandlades hostmedicin. Gott.


Dag 57 - 110226 - Rosens namn
Sedan 1/1 har jag läst boken "Rosens namn". SÅ SEG!!!!!!!!! Jag mindes att jag sett filmen när jag var liten och tyckt att den var bra. Så jag ville ju läsa boken, för oftast är ju boken bättre än filmen, iaf om boken kom först :) Jag läste boken och det tog alltså nästan två månader innan jag tog mig igenom den. Bröl!! Så ska det inte behöva vara.. Var dock tvungen att se filmen också för att se om den var så bra. Perfekt när man är sjuk att se på gammal film. Den var ok, men inte SÅ bra som jag mindes..
Sean Connery är dock härlig som munk :)


Dag 58 - 110227 - Nagellack
Söndag innan skolstarten efter praktik! Då var det dags att måla naglarna. Ser här nu att jag har bläckfläckar på fingrarna också.. Så är det att vara vänsterhänt..! Eller får högerhänta så också?


Dag 59 - 110228 - Tillbaka på step up
Missade steppen förra veckan pga sjukdom. Gav mig tappert iväg. Ack så jobbigt!! Kroppen helt slut! Men jag var där! Keeping my eyes on the goal..


Dag 60 - 110301 - Vips
Dags att skriva hemtenta! Jag sköt medvetet upp det under praktiken eftersom jag visste att det skulle finnas tid efteråt. Valde att koncentrera mig på praktiken när jag var mitt uppe i den. Den här boken är en av de som hjälpt mig med tentan :)


Dag 61 - 110302 - Cerazette
Skulle på blodtryckskoll för nytt recept för p-piller. Fick istället nya piller pga att jag för flera år sedan haft migrän med aura.. Eftersom jag haft det har jag förhöjd risk för propp!! Detta har "de" vetat om i ett antal år, och ska ha frågat mig om migrän, men det har "de" inte gjort! Men hallååååå, har alltså gått i flera år med detta när jag inte skulle gjort det. Kändes inte ett dugg kul faktiskt. Nåväl, nu ska jag få dessa nya.


Dag 62 - 110303 - Ny hemsida
Mazzarin lanserar ny hemsida! Jag skulle fixa lite med bloggen (eftersom jag ju är bloggredaktör) inför starten. Det skulle gå smidigt, men jag fick inte ihop det riktigt, så detta tog upp ett antal timmar av min dag :) nu har jag dock koll!


Dag 63 - 110304 - Packat
Mässa i Karlstad lördag och söndag. Ska sova över hos Elin. När jag packat in butiken i släpet och sedan packt upp det igen i Karlstad åkte jag hem och packade min övernattningsväska. :) Mycket packande blir det. Den här väskan från min gymnasietid håller fortf, riktigt bra lagom stor väska!


Dag 64 - 110305 - Mässentré
Så här såg det ut när man kom in på Karolinen för att gå på mässa! Riktigt snyggt! Jättebra mässa, massa folk och massa kul!
(Ursäkta bilden.. Den är tagen med mobilkameran. Längtar till ny mobil nu, hehe.)


Dag 65 - 110306 - Mässhopping
Mums mums mums!! Här är min mässhopping! Lovely! Alfabetet har jag suktat efte rlänge och tycker aldrig det finns att få tag på. Tyckte inte 299 kr var dyrt heller, så jag slog till! Även bårdpunchen har jag kikat på länge. Den är ju så fin! Sen blev det lite blandat med band, papper, journalingrutor (typ), floss och små bokstäver. Bra jobbat av mig :)


Dag 66 - 110307 - Frukostpåse
När jag och Carro kom till universitetet på morgonen stod ett fackförbund och försökte värva emdlemmar med hjälp av en frukostpåse med information. Jag har redan mitt fackförbund så de lapparna åkte i återivnningen rätt snabbt.. Men smörgås, festis och penna tackar man ju inte nej till. Gratis är gott!


Dag 67 - 110308 - Nyklippt
Har varit hos frissan. Slog till på klippning, proteininpackning, nytt schampo och en annan stylinggrej. Japp, det gjorde jag!!! Som en kompis sa, "man kan ju nästan tro att du har en inkomst". Hm ja.
Hon tog kanske 2 cm, så det var inte så mkt, men vi passade på att klippa upp lite och klippa ur lite. Känns skönt! Nu när jag sparar ut håret så är jag ju inte där så ofta så det är gött att kosta på sig lite när jag ändå är där :)

RSS 2.0