130309 - 130324

130309 - Faceless self-portrait
Så här ser det ut när jag tittar ner numer. Där finns en deg som jäser. Färdigbakat i början av augusti :) ♥
 
130310 - I want
Nä, nu räcker det.. Bort med snön och kylan. Jag vill ha ljus, värme och tö! Det går faktiskt fort på dagarna när det är plusgrader. Det smälter, men på kvällarna/nätterna är det ändå kallt. Brr!!
 
130311 - Important
Tand- och munhygien är viktigt! Jag slarvar med både tandtråd och munskölj, men själva borstningen är det inga problem med :) Det enda tandhygienisten brukar ha att anmärka på är tandsten. Har något påbörjat hål, men de verkar jag ändå hålla i schack..
 
130312 - In the distance
Vi rensar ut här hemma. Behöver få bort gammal skit och göra plats. Det jag packade ner först var skolsakerna! Det känns som en evighet sen det var tentaångest och kurslitteratur man aldrig hann läsa.. Det var inte länge sen, men det går fort att ställa om sig. Nu JOBBAR jag! :O
 
130313 - Sound
Har tänkt skicka ut skivorna till förrådet också. Den här dagen kom jag inte längre än att jag hittade en gammal blandskiva Johan gjort åt mig i början av vårt förhållande utifrån mina önskenmål :) Den tog jag med mig ut till bilen på en gång :)
 
130314 - Tasty
Mmm! Kiwi! Det är gott det.
 
130315 - Explore
Utforskar nya marker. Här är jag på afterwork (typ) på Tempel med klasskamrater :) Vi har inte setts sen examen! Tiden bara springer iväg!!! Supertrevligt att ses!
 
130316 - 9 o'clock
När jag jobbar kväll (eller är ledig) hinner jag äta frukost i lugn och ro. Då blir det en kopp te! Kl 09.00 höll jag alltså som bäst på att tömma tekoppen :)
 
130317 - Green
En liten liten body till en liten liten människa. Men inte förrän lite lite senare i år :) Har börjat köpa lite grejer till bebisen. Inte massor, men tycker ändå det är kul att köpa en del nu när pengar finns! Och det finns ju väldigt mycket fint att köpa!
 
130318 - Shoes
Jobbskor! Sköna och med lufthål!
 
130319 - A sign
Med hjälp av DYMO junior har jag gjort många namnskyltar, skyltar till titlar på layouter m.m m.m. Enkelt och roligt verktyg!
 
130320 - Clean
Skylt på diskmaskinen :)
 
130321 - Working
Ja, ibland känns det som att man inte gör annat än att jobba. Heltid ger inte mycket utrymme för ledighet.. Men dagarna går iallafall fort när man är på jobbet. Ibland för fort! Hinner inte med det jag ska hinna ibland.. Jobbar på så fort jag kan!
 
130322 - About you
Den här boken beställde jag från Personlig Almanacka i höstas. Här har jag skrivit mycket som har med graviditeten att göra. Från att vi bestämde att det var dags till dags dato :) "Scrappar" lite, skriver anteckningar och klistrar även in foton. Riktigt roligt projekt faktiskt. Mysigt och roligt att ha kvar sen hoppas jag.
 
130323 - What you do for fun
Den här lediga dagen roade vi oss med att åka till Karlstad och gå på Barnmässan. Sjukt mycket folk!! En del höggravida, en del små bebisar, en del smågravida, en massa barn :) Det var kul att vara där, och vi fick lite gratissaker. Kunde också känna på några barnvagnar och utesluta en som vi trodde skulle vara med och fajtas i toppen.
 
130324 - Up
Det blev en fika på balkongen! Årets första! När solen sken var det ljuvligt. Den gick i moln ibland och då var det inte lika kul, men vi var där ute ett tag ändå! Det blir nog vår även i år!!

130301 - 130308

130301 - L is for..
Laundry.
Massa massa tvätt efter att ha varit bortresta. Extra handdukar, extra lakan osv osv. Snark vad tråkigt! Men bara att ta tag i..
 
130302 - I made this
Ett gäng album med scrapbookinglayouter har det blivit genom åren. Senaste året har jag tyvärr inte pysslat alls mycket. Känner mig iofs inte så sugen, men tycker samtidigt att det är tråkigt att det inte blir av. Det är ju kul när jag väl gör det. Och fint blir det ju :)
 
130303 - Key
Mitt e-tjänstekort på jobbet. Helt nytt! Nyckeln in så att säga :)
I början var det väldigt ovant att få komma in i läkemedelsrummet t.ex. Vara där inne själv och greja! Ingen behöver släppa in mig, jag FÅR vara där numer :)
 
130304 - Lucky
Pang pang, Lucky Luke!
 
130305 - Under
Under oss bor en äldre kvinna som äger en hund. Hunden heter Svea och hon är rent ut sagt för jävlig. Skäller skäller skäller. På somrarna är de ute på uteplatsen nedanför vår balkong hela dagarna. Vov vov....... Liten hund, stor irritation.
 
130306 - Chair
Länge satt vi på en köksstol och en annan pinnstol vid våra datorer. Men sen kom Ikea med en någorlunda billig kontorsstol som inte såg för tokig ut. Vi slog till! :)
 
130307 - Fear
Jag är rädd för knivar. Inte för att använda dem till att skära kött eller grönsaker med, men rädd för att skära mig eller bli skuren :/ Irrationellt, men jag tycker det är otäckt med den vassa eggen.
 
130308 - Favourite
Kan vara så att tulpaner är min favoritblomma. Det är något med dem liksom, vårkänslor de luxe!! Köper en bukett då och då för att pigga upp lite :)

Leg sjuksköterska

Examen för nästan två månader sedan redan! Känns jättekul och lite läskigt!
Under hela studietiden på alla praktikplatser har jag haft en speciell namnskylt där det står "Sskstudent". I somras hade jag en som det stod "usk" på. Och nu blir det dags att byta till "Leg sjuksköterska" ♥
 

130221 - 130228

130221 - Full
Trots att bokhyllorna är fulla igen har Johan valt att köpa tjugo (!!) band av Nordisk kriminalkrönika. Det är ju kul med böcker och att han hittat nåt han gillar, men vaaart ska de bo?!
 
130222 - Makes you smile
Fick brev på posten från Vårdförbundet idag. Jag är nu fullväridg medlem (inte "bara" studerande) och ska betala medlemsavgift på riktigt. Autogiro är ju bra, så det valde jag förstås. Fick visst en Trisslott då som tack :) Det blir man glad av! Tyvärr vann jag ingenting den här gången!
 
130223 - A word
Hm ja. Ett ord felstavat. Två ord som skulle vara ett. God pizza iaf! Vi brukar köpa från Charlies pizzeria, men har börjat varva med Jacobs senaste tiden. Båda ställena har goda pizzor, men olika varandra.
 
130224 - Cloud
Inte ett moln så långt ögat kan se! Utsikt från lunchrummet på jobbet :) Solen kommer fram mer och mer! Dessutom märker man nu att det blir ljusare på morgonen och håller sig ljust på eftermiddagen. Helt underbart! Det kommer nog bli vår även i år! Snön ligger dock kvar än.
 
130225 - On your bedside table
På plats i Hovfjället! Åkte direkt hit efter jobbet. De andra (en hel drös av Johans familj) åkte redan igår. Jag har kämpat mig genom två pass på jobbet med feber. Egentligen skulle jag kanske varit hemma, men det kändes liksom konstigt att sjukskriva sig och sen åka på semester.. Inte många dagar kvar på inskolningen heller så där vill jag inte missa något.
Iallafall blev det inte någon skidåkning för mig. Johan åkte första dagen, men sen blev även han sjuk tyvärr.
Detta fanns på nattygsbordet på loftet i stugan där jag sov :)
 
130226 - Quiet
Vackert och stillsamt på fjället.
 
130227 - Playing
Släktsemester och tid att umgås! Vi spelade diverse spel under kvällarna. En kväll anordnades musikquiz. Jag och Johan vann! Tjoho!
 
130228 - Upside down
Hej och hå! Direkt från fjället till jobbet! Blir helt koko i skallen. Vet knappt vad som är upp eller ner :) Förutom dessa medicinmuggar på rondvagnen :) Näst sista inskolningspasset!!!

RSS 2.0