130325 - 130405

Vad tiden går! Nu har det ju gått lång tid igen sen jag bloggade.. Att det ska vara så svårt då..
 
130325 - In your drawer
En av rondvagnarna på jobbet. I dessa lådor döljer sig alla möjliga läkemedel :)
 
130326 - Something you did
Fika med Caroline på Bageri höghuset! Först gången vi ses sedan examen. Tiden bara rinner iväg och när man jobbar som vi gör med oregelbundna tider är det svårt att få till en träff faktiskt! :) Trevligt att det blev av!
 
130327 - Pair
Ett par burkar med många par örhängen i. Använder nästan bara såna med plupp bak och de tar ju inte så mycket plats. :)
 
130328 - In the mirror
Samåkning till jobbet denna dag. På väg ut till mötesplatsen fångade jag mig själv i spegeln vid parkeringen utanför huset. Det är jag som är den rosa pluppen alltså, haha!
 
130329 - Good night
Sänglampan (som jag egentligen vill byta ut, men hittar ingen bra) och en bit av sänggaveln får representera dagens tema.
 
130330 - Relax
För några år sedan fick jag en Snug-Rug av Johan i födelsedagspresent. Bästa. Presenten. Ever! Jag älskar den verkligen. När jag klär mig i den blir jag otroligt avslappnad och mysig :) Perfekta plagget! Man är inte snygg, men det behöver man ju inte vara heller!
 
130331 - Stuff
Tillbaka på jobbet. Jobbade hela påskhelgen (ej annandagen iofs) och det blir ju en bra storhelgspeng. I mina fickor har jag diverse grejer.
 
130401 - Play
Nu har vi Netflix! Bara att trycka på play så kan man titta på alla möjliga filmer och serier. Jättebra tjänst!
 
130402 - Blue
Träffade Agneta som hade påsklov. Vi tog en lunch på Frost i Karlstad. Ingen av oss hade varit där innan, men gott var det! Någon biffgryta med ris blev det.
 
130403 - Something beginning with A
Antibiotika. Jobbar man på en infektionsavdelning blir det en del antibiotika. :) Tur att det finns, men otäckt med resistens! Det är en av mina största rädslor faktiskt.. Multiresistenta bakterier. Hugaligen.
 
130404 - This happened today
Rolig post när jag kom hem från jobbet! Tack till Anna som jag gick i samma klass som! Skickade dessa supersöta tofflor bara helt apropå! Gulle!
 
130405 - Something good
Detta var inte helt fel! Har inte tyckt om kolsyrat vatten, men tänkte att jag skulle göra ett försök ändå. Senaste gången jag provade var kanske för 10 år sedan? :)

RSS 2.0