Vecka 8 - Skruvat

Tema för fototrissen vecka 8 blev "skruvat".Första fotot blev rutschkanan på badhuset/mitt gym/arenan här i stan. Jag har inte åkt denna själv, men tydligen går det riktigt fort och är väldigt kul :) Ser roligt ut utifrån iallafall!


Pastaskruvar! :) Detta var min första idé till veckans tema! Mums med skruvar och vi har till och med tricolore, haha! Lyx ;)


Till sista bilden fick jag tänka till.. Vad är skruvat!? Tillslut kom jag att tänka på telefonsladdar som alltid krullade ihop sig och aldrig var tillräckligt långa! Eh, men vi har ingen sladdtelefon längre..! Tänkte vidare och hittade tillslut denna laddarsladd till Johans skäggtrimmer, haha :)

Robin 20 år

Äldsta brorsonen fyllde hela 20 år den tredje februari! Han önskade sig pengar till systemkamera. Därför blev det en kamera på framsidan av kortet. Dagen efter födelsedagen hade han köpt sig en ny kamera, så det verkar ju passat bra med pengarna :)


Bada

Halvkasst foto, men LOn är fin i verkligheten iaf. Lite väl "enkel" kanske till och med för mig, men jag gillar den! Från början skulle jag utgå från en skiss som jag ritat till Agneta, men den frångick jag ganska fort. Det ville sig bara inte!


Vecka 7 - Trappor

Veckans tema är trappor! För en gångs skull ett ganska "lätt" tema! För mig blev det trappor som jag går i flera gånger i veckan :)Här är trappan hemma! Vi bor i lägenhet på en övervåning, men på nedervåningen har vi en liten hall och så trappa upp! Här går jag alltså ett par gånger.. :)


Och här har vi trappen på gymmet! Här är det ju också meningen att jag ska knalla upp och ner ett par gånger i veckan!


Här är trappan vid huvudingången på universitetet! Upp och ner... :)

Vecka 6 - Metall

Dags för ny fototriss! Veckans tema har varit metall! Jag fick mina idéer ganska snabbt och är nöjd med reultatet. Det blev väl lite "metall som är viktig för mig" som tema, haha!Min och Johans förlovningsringar. Till sensommaren har vi varit förlovade i sju (!) år! Helt galet. ♥


Min nyckelknippa! Viktiga att hålla ordning på!
Nyckelringen som är närmst köpte jag på Egyptiska muséet när vi var där på vår förlovningsresa. Ville ju ha nåt minne från Kairo, så den fick duga!
Den rosa nyckelringen köpte jag på Värmlands museum när vi i klassen i termin ett hade en föreläsning där. Det var precis i början på utbildningen, och nu står jag i termin fem!
Och sen har jag förutom nycklarna en sån kundvagnsgrej från LiV, min förhoppningsvis framtida arbetsgivare :)


Pengar. Trots att jag inte vill att det ska vara viktigt så är det ju det. Därför fick en liten hög vara med på veckans fototriss!

Mars 2011

Har nu kommit mig för att scrappa mars månads fotografier från förra året! Tycker att det blev riktigt bra faktiskt! Men det är långt mellan månads-LOerna, det tar lite på krafterna att scrappa så många foton på en gång, haha. Och så ska ju inte LOerna vara för lika varandra heller, tycker jag iaf.Sydde för hand runt båda LOerna! (Med sew easy) Det är inte ofta jag lägger ner så mkt tid när jag scrappar.. Men det blev ju riktigt bra!


Denna gång satte jag inte fotografierna i ordning. Därför fick varje foto en liten cirkel med ett nummer i så man vet vilken dag det hör till!


Journaling på baksidan :)

Vecka 5 - Insekter

När jag drog denna veckas tema kände jag bara "eh.. hur?" :) Det här temat skulle ju inte komma förrän typ i juli! Nåväl, det är som det är! Temat är "insekter" och det är en av Agnetas teman.
Här är min tolkning!En liten rundvandring på biblioteket på universitetet blev min räddning..

RSS 2.0