Ny pappersförvaring

Häromdagen kom min nya pappersförvaring från Panduro. ALLA mina papper får plats här, dvs både CS och mönstrat!! Små spillpappersbitar finns dock fortf i separata mappar, men det gör mig inget.
DT-kollegor

Här har vi mig och Elin på mässan i Avesta tillsammans med Mazzarin där vi båda är inspiratörer.


Lite böcker

Köpte lite böcker till sambon idag, och en till mig. Han går hela tiden runt här hemma och klagar över att han inte har nåt att läsa, så jag hoppas de tre undre böckerna duger! Jag ska ta en översta!


Grrattis

Ett kort till Mazzarin med prickbazziller!Organza + pärlor.

Knopp

Här är mitt bidrag till Scrapperiets första deltävling nu i sommar.


Pysselträff i höst?

Vill du gå på pysselträff i höst?
Läs mer här!


Mm... äpple

ÄNTLIGEN fick jag användning för detta lace cardstock jag köpte för typ 100 år sedan (läs: ett år sedan). Det passade ju perfekt till detta foto där systersonen äter äpple! Och jag har fler från samma dag och samma äpple, så kanske tar pappret slut!Sött klistermärke från Lagerhaus.

Nyshoppat

Nytt från October Afternoon i min brevlåda! (Och just the edge från Bazzill)
Handlat från Scrapgalen.När jag sorterade in pappren nu såg jag ju hur de såg ut på baksidan också... My god, jag skulle köpt mer!


Anders 50, beställning

Här kommer ett kort till en Anders som fyller 50 i december, men som skulle ha fest nu. Allt enligt beställaren :) Han är golfare!

Flaggstången har jag tvinnat av vit floss. Först vecklade jag ut ett gem, men det fick jag inte att fästa på själva kortet... Flossen var bara att dränka i lim :) Gräset är i böljorna upphöjda på 3dkuddar.


Vimpeln vajar i vinden!

Halsband och armband till systerdottern

Syrran beställde ett "slit-och-släng"-armband till hennes dotter, och så skulle det vara ett lite finare halsband till. Vi valde ut pärlor tillsammans i butiken. Armbandet ska vara ett sånt man kan ha på sig JÄMT, när man badar, sover, tränar osv osv. Och om det går sönder så gör det inte så mycket. Därför är det såpass enkelt.
Halsbandet har jag i princip CASEat från en bok. Det är jag nöjd med! Enkelt det med, men snyggt!
Sixten 1 år!

Elins son Sixten fyllde 1 år 20 juni! GRATTIS lille gubben!
Det här kortet fick han av mig!
DÖD, jävla migrän

Det här fotot tog jag en gång när jag hade migrän. Det suger, och det ville jag scrappa. Den egenritade halvramen med stjärnor är mitt onda huvud.
Less is more

Ännu ett kort till Kort i fokus CC. Till den här utmaningen skulle man använda så lite dekorationer som möjligt, och temat skulle vara stillhet.


Eftersläntrande present

Häromdagen kom denna i brevlådan (via granne!! Brevbäraren hade gett den till grannen så han kom och ringde på när jag kommit hem från jobbet! Väskan fick inte plats i brevlådan.. No shit Sherlock..)!

Jag fick den här väskan av min älskade sambo :) Nu ska jag väl kunna packa lätt när jag ska på pysselträff! Väskan jag fick av Johan förra året ska förhoppningsvis bara användas vid större träffar/riktiga resor.
Då är det väl bara att invänta en pysselträff dårå!
Rosa grattiskort

Jag gjorde ett grattiskort till Mazzarin med presentsnöre från Panduro.


Körbärsblomster

Den andra smyckestävlingen i maj på pyssel.net var att inspireras av en bild med körsbärsblommor. Jag tog fasta på det ljusrosa och gjorde ett maffigt armband  på memorywire. Lovely!!! Jag har använt det massor!


Rock on

Ett bidrag till Kort i Fokus CC som hölls för ett tag sedan. Det skulle vara "manligt", vad det nu är :)
Egen bakgrund

Till det här kortet på Kort i Fokus CC skulle man inte använda något mönsterpapper utan göra sin egen bakgrund. Det blev inte alls som jag tänkt mig, men men.
Ölflaskor

Glad midsommar allihop!
Jag ska snart åka iväg och jobba till 16. Sen blir det cykling hem för att fräscha upp mig, och sedan mat hos syrran all night long. Vad ska ni göra?

Jag har dekorerat två ölflaskor till Mazzarin.
Den ena är bara snygg, den andra är istället för placeringskort på exempelvis midsommarfesten!

Snygg och informativ.


Knappar och bladranka.


Placeringsölen.


Prickar.


Love love love.

Diverse presenter

Här kommer diverse födelsedagspresenter på bild! En del har jag redan visat ju, så de kommer inte igen :)

Presentkort på Mazzarin som bidrag till kommande Epic som jag beställt och blommor från svärmor!


Jättefint kort från agnelia!


Tröja (dyr!!!!) från söta svägerskan, Johans syster.


Gulligt kort med tillhörande pengar från min syster med familj! Ni som känner mig vet hur det har varit ställt på den ekonomiska biten, så det var välkommet!


Roooooosa sekatör och galet snyggt kort från Elin! Redan använd är sekatören, och den var verkligen något som jag tänkt köpa själv!


Tidigare i sommar var jag tvungen att avboka en klipptid för att jag inte hade råd att gå iväg. Meeen, då fick jag ett hemmasnickrat presentkort av Johan på just en klippning! Mårdeklev = jag.


Jag har även fått presentkort på Lush av mina vänner Anna och Linda, pengar av mamma (och en triss-nitlott).

Studentörhängen

Dessa örhängen gjordes till pyssel.nets studenttävling i maj och har getts bort till en student jag känner tillsammans med detta kort. Man skulle inspireras av studenten och baler. Jag valde att ta upp de svenska färgerna.


Sillburk

Till midsommar har vi inspiratörer på Mazzarin fått i uppdrag att göra midsomriga kort, egna burkar, etiketter osv. Jag gjorde bland annat den här burken som ska innehålla egengjord matjessill! Receptet finns med på tags på burken!


Maltes leende

Den här LOn är gjord till en tävling som forumet hade i maj. Man skulle utgå från en skiss.


Vacker som en dag

Här är den andra LOn jag gjorde åt ANNAANNAforumets swapp där man bytte bilder med varandra.


Grattis från Ica!

Jag fick födelsedagspresent från ICA att hämta ut!
Tack tack! Mums mums!


Margrethe i mitt hjärta

Jag fick en tidig födelsedagspresent av Johan häromdagen. Det var väl inte meningen att det skulle bli förtidigt, men han gick runt och sa: "ska du inte öppna? du får öppna! är du inte nyfiken? undrar vad det ääääär" tills jag inte kunde stå emot.. Så jag öppnade lite för tidigt.
Och jag blev SÅ glad! I paketet dolde sig SJU olika Margretheskålar, design Sigvard Bernadotte (och nån annan snubbe...) som jag dreglat efter hur länge som helst. Men det är liksom inget jag kunnat unna mig.
När han handlade hade det funnits färdiga paket, men då bara med en färg. Det trodde han inte skulle duga, så han kombinerade själv! ♥ Vilken färgklick det blir nu i köket! Jag måste börja baka igen!

Efter att bilderna togs har jag själv köpt en ännu mindre i lime. Jag spanar även efter en rosa :)
Var iaf ändå tvungen att visa dessa bilder!

Nybadad

Här kommer en LO jag gjort till ANNAANNA för en swapp på forumet.
Alla ärter är uppe!

Tjohooo, alla 21 ärter i krukan kom fram!
Det ska bli mumsigt senare i sommar!


Jordgubbskort

Här har jag gjort en egen jordgubbe i prickbazzill till Mazzarin. För mig är ingenting mer midsomrigt än jordgubbar!


Öppnat paketet!

Jag fick ett PM från Babsan idag där det stod att jag var TVUNGEN att öppna paketet för kortet som var till skulle visas i en butiksblogg och om jag såg det skulle det inte bli någon överraskning!
Jaha, det var väl bara att öppna då, hehe!
Tack tack tack tack tack tack!!!! ♥

Detta fick jag av sötaste Babsan som jag ju fick en RAK av häromveckan bara! Jag blir bortskämd!


Här är presenterna med skålarna jag fick av Johan!


Och här använder jag sleven till att röra ihop de torra ingredienserna till chokladfrysmuffins!

Till Erika

Det här är ett beställningskort till en lärare som tack för läsåret som gått. Systerdottern har henne som lärare nu, och denna Erika hade praktik hos MIG när jag gick i femman en gång i tiden :) Himla kul tycker jag!

Hon älskar Hello Kitty :)


Man kan skriva sin hälsning både på det gröna och det vita som kommer fram när man drar upp fliken.


Paket från Babsan!

Ooooooohhhhhh! Jag har fått paket från Babsan!!!
HUR ska jag kunna hålla mig hela helgen!?!?!!!!Kollaaa!! Jag får inte öppna förrän på måndag! Nu ha rjag lagt den på Johans dator så han får gömma den när han kommer hem sen och jag är på jobbet :)


Tävlingsbidrag Tingtura maj

Här kommer ett kort jag gjort till Tingturas tävling i maj! Det gjordes utifrån en skiss!Några blommor! Floss!

Grattis till examen Nonno!

Min syrras kompis Nonno har tagit examen! GRATTIS!
Hon fick detta kort med tillhörande armband i examenspresent av syrran + familj.
Armbandet skulle vara liknande det syrran fått av mig, och kortet skulle gå i svart, annars fritt.

Kitet.


Kortet.


Texten.


Armbandet. Samma genomskinliga pärlor har jag använt på kortet.

Humorålder

Jag har testat vilken humorålder jag har, och jag fick detta resultat.


Din humorålder är 27 år.

Du tillhör generation Ironi och är vän med Göran, "Sudden", Glenn Killing och Peeeercy Nilegård. Bäst alla kategorier idag är Filip och Fredrik och Katrin Zytomierska är också rätt ball. Du skrattar högt bland dina vänner men bara om skämtet håller måttet. Interna skämt är de roligaste! Du älskar storstäder och rör dig där det finns mycket människor, där finns det också gott om folk att skratta åt.

Favoritprogram på Comedy Central: The Office & Californication


Pro Marker-utmaning på Pappersvinden

Jag antog utmaningen att göra ett bokmärke med enbart Pro Markers som Pappersvinden hade. Här kommer mitt bidrag! Jag hade jätteroligt, men blev lite snurrig när jag färglade, massa ångor. :)


Mina kreativa idéer

Jag har de senaste månaderna fått MASSA idéer till scrapprojekt på alla möjliga tider på dygnet, och vart jag än är. Stod och beklagade mig för Susanne om detta och hon la en bok i handen på mig! Den skulle jag ha att skriva ner mina idéer i. Jag har jämt trott att jag ska ha såna böcker, men de lyckas aldrig.. Nåväl, jag tog hem boken och skrev ner kommande DTgrejor, och nu, några veckor senare har jag kryssat av det jag gjort, fyllt i nya idéer på andra ställen och ja... Jag tror den blir en hit!

Därför altrade jag denna bok som var i "kartong" innan. Låt mig presentera "Mina kreativa idéer"
Framsida.


Baksida med punchinella.


Detaljbild på en rub-on som var dretsvår att få dit, texten och lite bling.


Massa massa band!!!


På insidan av baksidan har jag satt dit en rub-on för att pigga upp.


Jag virkar vidare

Så här såg det ut häromdagen när jag la upp alla mormorsrutor för att se hur många jag hade av varje mönsterkombination. Det blev 24 olika kombinationer, men några hade jag fler än en av. Jobbar på att ha minst två av varje mönster. Sen jag tog fotona har jag kommit på att man ju kan göra tre varv av en och samma färg också, så jag jobbar på det just nu. Så, 27 kombinationer då! Nu är jag inne på sista nystanet vitt garn, men har en del kvar på de rosa fortfarande.
Till Hätta

Ett beställningskort till en lärare som tack för läsåret som gått.
Det är ett sånt där kort man viker upp på snedden liksom :)


Vår!

En LO till Mazzarin! Jag har sandpapprat kanterna på fotot istället för att ha en fotomatta som jag brukar.
Kyss mig som en slägga

Igår var det nationaldag! Jag firade med att kolla på en sugig fotbollsmatch på tv, och en bra fotbollsmatch live! Den match som var bra spelades av systerdotterns klasskampslag "Manchester Five" och de vann med 6-0! Jätteroligt!
Senare idag blir det dock tennis och även fast jag inte tror att Söderling vinner över Federer kan man alltid hoppas. Han slog ju ut världsettan, Rafael Nadal, tidigare i turneringen. Lovely!

För ett tag sedan råkade jag ramla över massa gamla kentlåtar på youtube. Detta var alltså innan de hette kent. En av låtarna heter "Kyss mig som en slägga" och jag tycker den är underbar! Därför passade den texten bra till det här fotot!
Jag har gjort LOn till majtävlingen hos Karlssons Scrapperi.De små bokstäverna har jag gjort, skrivit ut och klippt ut på egen hand.


Virat floss runt hålet på en tag!

Ärtan pärtan, och tomat

Sockerärtor är sådda! Mumma!


Mera ärtor!


Och så tomater!


Balkongen har nu full kapacitet. Går nog inte att få plats med så mycket mer... :)
Så här fint blommade det i ena balkonglådan häromdagen!

Mors dag, sambons mamma

Det här kortet har jag gjort till sambons mamma på morsdag. Det är även med i Kort i Fokus majutmaning som var en skiss!Halvpärlor. Har även 3dlack på blommor, rosett och fågeln på stämpelmotivet.

Min plikt

Nu har jag varit iväg och förtidsröstat till EU-valet.
Idag är sista dagen att förtidsrösta, men själva röstningsdagen är på söndag! Så om du inte hinner idag har du hela söndagen på dig!
Rösta ska man, om man är berättigad, för det är ens plikt som medborgare i en demokrati! Om folk skiter i att rösta kan man lika gärna ha diktatur..!

Så,
iväg och rösta nu med er!

Tack till tränare

Det här kortet har systerdottern gjort med hjälp av mig som tack till den person som tränade hennes lag i klasskampen i år!
Vi liftade det här kortet.
Små händer som gillar äpple

Systersonen på besök åt äpple. Slurp sa det så tog det slut!


Mot nya tider

Ett studentkort till en pysselvän här i stan som tar studenten nästa vecka. Stämplat fina "Lana" från Mazzarin och Stampsmith med adirondackdyna "juniper".


Ni är underbara

Den här LOn var till en tävling i Avesta och började inte alls som en LO till Mazzarin, men det blev det ändå! Elin har gjort det fina filthjärtat! Tävlingen bestod i att man var tvungen att ha med ordet "underbar" i någon form i sin titel.


LOer scrappade åt mig

Fröken_Svår på forumet har scrappat dessa två ljuuuvliga LOer åt mig i en swapp!
Martina, student

Jag fick en beställning på ett studentkort i februari typ. Det skulle gå i rött och blått eftersom personen som tar studenten älskar FC Barcelona. Hon blir frisör efter studenten. Det tog LÅNG tid att bli klar med detta för jag tyckte ju att jag hade så god tid på mig..!

Så här blev det iaf!


Tack till AMA för lån av studentmössan.


QKs pratbubblor är en riktigt bra investering!

RSS 2.0