Julkort med rutor

Ett beställningskort. Den fiiiiiiiiiina stämpeln har jag lånat av Agneta.


Julkort

GOD JUL på er alla!!!!!!Ett beställningsjulkort. Stämpeln är från Whiff of joy.


Beställningskort med många namn

Det här beställningskortet var lite knepigt att få till, men det gick tillslut! Tack DYMO! :)Annars är det ju dan före dopparedan idag! Kors i taket! Jag har massa julkort kvar att visa, så här kommer det vara jul ett tag till.
Jag har jobbat en del i december (tjohoo!) så därför har det inte varit jätteupphetsande inlägg här.. Skolan börjar 25 januari och schemat för öfrsta halvan av terminen har jag fått.. Det ser hårt ut, så vi får se hur det blir med uppdaterandet här. MEN eftersom jag inte kommer ha tid för att pyssla kanske inspirationen kommer tillbaka! Det visar sig!

Julkort med massa text

Ett supersnabbt julkort. Båda de fina stämplarna har jag lånat av Agneta.


Rött julkort

Ett beställningsjulkort. Embossat med brunt chokladdoftande EP, mums! Biljetten har jag skrivit ut gratis från en tjej som gjort massor.. Och så skulle man länka till henne om man gjorde nåt med hennes saker... GIVETVIS har jag glömt vem hon var, men om någon vet så skriv bara en kommentar här så lägger jag till en länk! :)


Blått julkort

Ett beställningsjulkort. Stämpeln är från Whiff of Joy.


Frost 1/12

Fint väder och -7 grader var det 1/12! "Bäst att passa på att fota lite frost innan den försvinner...." Två dagar senare var det 7 plus och regn igen.Så lite motljus.

Julkort med tag

Det här julkortet har jag gjort till Mazzarin. Stämpeln från Inkido passade precis in i tagen, så där fick den vara! I bakgrunden har jag embossat några snöflingor.
Sjuksköterska!

Nu är det officiellt, jag har kommit in på sjuksköterskeutbildning och kommer börja plugga (igen) i Karlstad i slutet av januari! :)Tjohooooooooooo!
Jag sadlar om helt från den utbildning jag ju faktiskt redan har som personalvetare....!

Julkort med pepparkaksrecept

Det här kortet har jag gjort till Mazzarin med en stämpel från Inkido. Jag har embossat med guldEP och klippt ut stämpeln.Egengjorda pins.Julkort utan stämplar

Jag har sagt det förr, och jag kommer säga det igen. Jag tycker att rosa och rött passar ihop :) OCH rosa funkar även till jul!
Kortet nedan har jag gjort till Mazzarin.


Nya papper

MUMS!
My Mind's Eye! ♥
Ååååååh, det ska bli kul att sätta tänderna i dem!

Ena sidan, Love me do.


Andra sidan, Love me do.


Ena sidan, Be loved.


Andra sidan, Be loved.

En julegrupp

Jag gjorde den här gruppen att ha på vardagsrumsbordet för ett tag sedan. Stommarna är styrolitkulor och en styrolitkon som jag klätt med mossa. Fatet är från Mazzarin.


Jul i mitt hus

Söndag första advent blev det lite julstämning här i hemmet mitt. Så här kommer lite bildbevis! Men innan man är klar med julen för i år lär det bli lite mer tomtar och en gran förstås!

Adventsljusstaken är ny för i år och är från Cult Design.


Ena julkulan i fönstret har en ljusslinga som lyser finfint på kvällen.
Ett loppisfynd!Rosa julkort

This I like! :) Rosa och härligt, även till jul!


Dörrdekoration

Det här hjärtat gjorde jag för ett tag sedan och satte upp på vår ytterdörr! Har bara använt mig av mossa till stommen och sen bundit ihop med massa grön ståltråd och lite vanlig ståltråd.


Tackkort med marint tema

Jag fick en beställning på ett tackkort med marint tema. Fick mindre än 24 timmar på mig, och trodde först att det skulle bli svårt. Men det gick bra :) Eftersom det var så bråttom glömde jag fota kortet innan det åkte iväg, så ni får hålla till godo med ett mobilfoto!

Dymotexterna sitter på 3dkuddar. Bilden på fyren är utskriven från nätet och lanternan är stämplad i blått och har fått 3dlack på glasen samt lite glitter.

Julkort med textbakgrund

Här har jag embossat textbakgrunden från Inkido med brunt EP och gjort ett julkort till Mazzarin.


RSS 2.0