På väg mot Tjejmilen

Denna LO är en utmaning från Agneta! Jag hade köt fast med fotot, men redan gjort en fotomatta och metallgrejen. Så jag var tvungen att köra på :) Fick då utmaningen: en metall, två typsnitt, tre knappar och fyra blommor.
Blommorna var svårast, men de kom med tillslut!
Dag 136 - Dag 142

Dag 136 - 110516 - Praktik
I höst är det massa praktik. Nu har vi fått reda på vart vi ska vara!


Dag 137 - 110517 - Metallbit
När jag och Johan var på Coop och handlade tyckte jag att det kändes konstigt i skon.. Tog av den, och där låg en metallbit!! Troligen kom metallbiten från under sulan eller så. Skorna är nu officiellt SLUT! Dags för nya!


Dag 138 - Crosstrainer och trycksår
Effektivitet gillar jag! Därför tog jag med mig gamla tentor till gymet och passade på att plugga medan jag stod på crosstrainern! Det blev en timmes hårdplugg och tränande! Det är tråkigt att crosstraina, det är tråkigt att plugga, men tillsammans så blev båda två roligare :) På bilden läser jag på om trycksårskategorier.


Dag 139 - 110519 - Malte och jag
Var på besök hos syrran. Skulle hjälpa henne att måla. Där var också lille systersonen innan han blev hämtad av sin mormor :) Solen lyser lite olyckligt på mig, men Malte ville inte vara med mer på bild, så bättre än så här blev det inte, hehe.


Dag 140 - 110520 - Nya skor!
Nya skor ja! Johans skor har fått sällskap i hallen :) Gissa vilka som är mina?


Dag 141 - 110521 - GPShärva
Ibland får GPSen spel när jag är ute och springer.. Den här dagen sa Runkeeperkvinnan först typ 2 km, och sen sa hon VÄLDIGT fort att jag var uppe i 4km! Jag anade ugglor i mossen för jag hade VERKLIGEN inte sprunigt så fort :) När jag kom hem loggade jag in och såg detta på skärmen. Antingen hade GPSen flippat, eller så har jag sprungit som en tok i skogen? Vad tror ni har hänt? :)
 

Dag 142 - 110522 - Mot fåglar
På morgonen var jag på stavgångspromenad med en ny bekantskap. När jag kom hem hade Johan fått samtal från sin syster. Kl 12 begav vi oss ut för att leta lunch i Kristinehamn en söndag. Det var svårt. Inget är öppet! Tillslut hamnade vi på Sjöjungfrun i skärgården. Det var ok. Sen blev det minigolf i gästhamnen, och tillsist fika på Café Pärlan i skärgåren. På räcket där låg en plastorm! Kul, tyckte jag, och tog fram kameran!

Dag 123 - Dag 135

Dag 123 - 110503 - Nummerlapp
Trevlig post! Blev så glad när denna kom i brevlådan! Det blev liksom verkligt på nåt sätt.. :) På ett bra sätt alltså!


Dag 124 - 110504 - Blåsa
Mina fötter började krångla. Fattar inte varför!? Skorna har jag ju haft sedan december och jag har inte ändrat min träning på nåt sätt direkt.. Helknepigt. Får skav av sulan i skorna iaf. Har bra strumpor, så det är inte problemet. Efter att denna bild togs så eskalerade blåsorna så jag fick ta hål på dem tillslut för att öht ha en chans att springa Vårruset och inte linka fram.


Dag 125 - 110505 - Njutningsfull strykning
Var hemma hos mamma en sväng. Hittade denna UNDERBARA sprayflaska! Fantastiskt fin och kul!


Dag 126 - 110506 - Expert
Tjoho! Denna dag köpte Johan ny mobil också! Vi har nu samma :) Medan han stod i kassan och fixade med abonnemang fotade jag butiken :)


Dag 127 - 110507 - Huggorm
Var ute och sprang på A9. Sista chansen innan Vårruset. Bestämde mig för att ta 6km-spåret för att ha distansen i benen en gång iaf. Det gick hyfsat. Tills jag nästan sprang på den här filuren!! Eftersom jag aldrig är ute i naturen annars blev jag minst sagt fundersam/rädd. Vågade inte hoppa över den. Stod en bit bort och stampade, men den reagerade inte.. Kastade kottar mot den, så vred den bara lite på huvudet. Huuuu!
Jag gick en omväg. Den låg kvar!


Dag 128 - 110508 - Skärp
Jag har köpt ett skärp!! Har inte ägt en skärp i vuxen ålder :) Johan påstår att mina byxproblem kommer försvinna nu och jag alltså slipper visa diverse för hela stan! Vi får se vad som händer. Men visst är det fiiiint!?


Dag 129 - 110509 - Packlapp
Jag älskar lappar. Och packlappar är ju himla kul :) Det blev så på Vårrusetdagen att jag skulle åka till skolan och grupparbeta och sen stanna kvar där tills det var dags för lopp. Därför skrev jag en packlapp så jag skulle komma ihåg alla kläder och grejor. Tråkigt om man glömt byxor liksom. Och ja, det KAN hända! :)


Dag 130 - 110510 - Core
Dags för träning! Den här dagen var det core! Jag gillar faktiskt det passet nu. När jag började med det i vintras tyckte jag mest att det var tråkigt/jobbigt, men nu är det kul! Har här fotat min hopvikta matta :) Den får vara så, så att man kan röra sig lite under uppvärmningen.


Dag 131 - 110511 - Vårruset!!!
Tjoho!!! Mitt delmål var här!! Dags för Vårruset! Målet var att komma under 40 min på 5 km. Tyckte inte att det borde vara allt för omöjligt. Under 8 min/km brukar det ju bli annars också. Jag stod i "jogga snabbt"-gruppen. Hade fått instruktion att ställa mig fortare än jag trodde att jag skulle vara. Och nästa år kommer jag stå i "springa fort", för folk går ju redan från start..? Jag går också, så jag dömer ingen, men redan i starten när det är massa som vill fram? Varför?
I början var det alltså trångt och segt. Första km gick på strax över 9 min. Inte bra. Men sen lubbade jag visst på ganska bra (enligt Runkeeper), så jag gick i mål på 39 min 33 sek på 5,17 km. Känner mig så nöjd!! Sista km var snabbaste km på 6 min 58 sek tror jag :)
Så där ja, då är det bara att slå den tiden nästa år!
Här är jag efter loppet (med min medalj!). Blev fotad av en klasskompis som var åskådare.


Dag 132 - 110512 - Lackad och klar
Dags för nagellack! Rosa fick det bli!


Dag 133 - 110513 - Sulor
På Vårruset sprang jag med plåstrad och lindad fot.. Tog hål på blåsan några dagar innan, men ville inte riskera att den skulle gå upp, eller bildas ny igen.. Så därför blev det lindning osv. Det är ju ingen hållbar lösning, så jag gick ner till Intersport (där jag köpte skorna) och bad om råd. Det blev nya sulor. Kostade bara 50 kr, så hjälper det inte så har jag iaf försökt!


Dag 134 - 110514 - Cupcakekalaset
Kristinehamn är Cupcakecity i Sverige :) Det var dags för Cupcakekalas! Jag stod vid ett pysselbord inne på Lyran och pysslade cupcakes med barn (och vuxna) med bakformar, färg, glitter och styrolitkulor. Mycket lyckat!
På bilden är det Ica Maxi som har gjort finfina riktiga cupcakes dock :)


Dag 135 - 110515 - Dagblockstavla
Åkte till Karlstad med Johans syster. Hon skulle typ kika på mobil, jag skulle ha en ram. Jag kom hem med ram och sugrör från Ikea :) Perfekt! Anna köpte en hålslev, ingen mobil denna gång, hihi. Ramen skulle jag ha till denna fina tavla jag köpt från signerat.se. Hade köpt A5-storlek för jag trodde att det var enkelt, samt att jag inte ville ha stor. Men det var ju inte enkelt! Fanns inte A5-ram. Med passepartout blev motivet helt inklämt. Agneta kom på att jag ju har ANDRA PAPPER här i hemmet.. Så därför satte jag lite grönt härligt bakom motivet istället. Och så här blev det!
Datumet är då jag och Johan blev tillsammans :)

33%

En LO som snabbt sammanfattar första året på ssk-utbildningen för mig. :)


Dag 116 - dag 122

Dag 116 - 110426 - Paraply
När jag började traska till stationen denna morgon var det grått, men inget regn. Ca 20 meter från dörren började det regna.. Suck! Funderade på att ta bussen till bussen, men NEJ! Skärpning! Vad är väl lite regn? Gick vidare och detta var alltså min utsikt när jag gick :)


Dag 117 - 110427 - Rosa
Så här fina träd var det på universitetet! Vår vår vår!! Jag älskar det!!! LIV i träden! Underbart!


Dag 118 - 110427 - Återvinning
Det var VÄLDIGT längesen jag och Johan var till återvinningen med grejor. Bilen var helt full av kartong och papper! Skönt att bli av med det!


Dag 119 - 110419 - Venprovtagning
Nu har jag lärt mig i praktiken hur man tar venprov! Dock på lösarm. Det är inte direkt svårt att hitta venerna där.. Stora som bara den. Hoppas att det kommer gå bra när man gör detta på riktiga personer i höst också.


Dag 120 - 110430 - Passion
Denna dag bakades det cheesecake med passionsfrukt på. Sjukt gott! Har aldrig gjort cheesecake förut, men det kommer jag göra igen! Lätt råkade det ju vara också. :)


Dag 121 - 110201 - Vitsippor
Jag kan inte säga det nog många gånger.. VÅREN ÄR HÄR!!! Och jag ÄLSKAR det! Snart är det grönt överallt, och då minns man inte längre hur det är med lövlösa tråkiga träd.


Dag 122 - 110502 - Väntrum
Var på CSK denna dag. Fotade det trevliga väntrummet :)

Dag 108 - Dag 115

Dags för uppdatering :)

Dag 108 - 110418 - Löpgrupp
Inne på Vintergatan ligger Galaxen, som är ett gym. Denna dag startades en löpargrupp för nybörjare. Jag var med!! Det blev 5,7km på ca 50 min. Lugnt tempo. Kul att vara med! Och efter att jag gjort det kändes det absolut som att jag skulle gå dit fler gånger, men.. Det blev så att jag nu har tagit beslutet att kämpa på på egen hand. Och det är ju inte illa pinkat :)


Dag 109 - 110419 - Nutrition
Dags för grupparbete! Helt nya gruppmedlemmar den här gången! Trevligt! Mindre rolig uppgift dock... Men så är det ju, vissa saker är man mer intresserad av än andra...


Dag 110 - 110420 - A9löpning
Har börjat springa ute på A9. Känns som UTE på riktigt liksom! ÄNTLIGEN!! Skog! Jag gillar ju inte natur/skog, men ärligt talat.. Kanske kan det nu bli så att jag lär mig att gilla det?? Skulle vara guld! Jag springer 3 km-spåret. (änsålänge!)


Dag 111 - 110421 - PVK
Dags för metodträning i skolan! ROLIGT!! Så nu har jag lärt mig att sätta PVK (i teorin) :)


Dag 112 - 110422 - Anna + Eric
Johans syrra och hennes pojkvän var hemma i stan över påsk! Lovely! Här spelar vi kort på landet hos svärmormor. VÅR!


Dag 113 - 110423 - 40årsfest!
Dags för party hos brorsan! Hans fru Marie fyllde 40 i dagarna! Jag hade pimpat paketet och gjort kort till henne :) Syrran stod för shopping. Massa smått och gott fick hon! Det är inte så dumt att fylla år ibland! (Snart dags för mig!)


Dag 114 - 110424 - Stjärna a la McDonalds
Dagen-efter-mat på McDonalds. Slog till med creme cheese stjärnor som tillbehör. Gott!


Dag 115 - 110425 - Tavla
Ny tavla i sovrummet! Är så himla nöjd med hur det blev! Tack till Petrified in Pink för det :)

RSS 2.0