Malte & morbror

Systerson + sambo = good!Tokiga basic grey-fåglar!


Dagens lärdom:
Bara för att man sitter med skolboken uppslagen så innebär det inte att man pluggar.

Vågtång

När jag och äldsta vännen Elin var i Karlstad i mellandagarna köpte hon en vågtång som hennes småsystrar hade. Enligt Elin blev det jättefint och var jättelätt. Tyvärr fick jag aldrig se resultatet på Elins hår (inte ännu iaf) innan hon åkte tillbaka till Spanien, men jag har inte kunnat sluta tänka på vågtången...!

Sen jag fick min volumaster av Johans syster förra julen har jag ju kunnat ha volym i håret när jag vill det (halleluja!!!), men det är ju fortfarande spikrakt.. Visst är det bra med rakt hår ibland, men det är väl så att man vill ha det man inte kan få?

Nåväl. Jag impulsköpte likadan vågtång som Elin köpt häromdagen och voilà, jag kan nu även ha vågigt hår när jag vill! På fotot är det första försöket, så man är väl inte van. Det var lite meckigt, men jag tycker att resultatet var helt ok även för första försöket!
Tjohooo så skoj!Och nu har jag slut på förberedda inlägg till er, MEN som en händelse var jag ju på pysselträff igår = nya alster och på inspiratörsträff i lördags = nya alster :)
Så hang in there!

Bokmärke anatomi

Om man pysslar ett bokmärke till skolboken, då är det väl nästan som att plugga? :)


Lyx

En lyxig LO till Mazzarin :) Motiv är pannacottan från FÖRRA nyår som jag och Johan hade till efterrätt.


Lite nytt grönt

I princip ALLA blommor och krukväxter dör inne i min och Johans lägenhet... För ett par veckor sen var det verkligen bedrövligt med tomma krukor i alla fönster..!
Så jag tog ett ryck i några dagar och handlade lite nytt grönt till hemmet! Får se hur länge de överlever!


Hjärtekort

Ett kärlekskort jag gjort till Mazzarin!
Lycka till-bukett!

Några dagar innan jag började skolan ringde det på dörren. Eftersom jag är en fegis och inte har titthål vågade jag inte öppna dörren, men när jag senare var ute på promenad stod en bukett blommor där! Den mystiske påringaren var blombudet!
Det var ett under att tulpanerna inte frusit under tiden jag fegat mig!

Så här fina var de! Snacka om vårkänsla!!!


Och så här stod det på kortet! Blommorna var alltså från sambons söta syster Anna!

Kärlekskort

Ett kärlekskort till Mazzarin. Loooooooooooooooooove!


Tårtbit

Här kommer en tårtbit jag gjort till Mazzarin!


Robin 18 år

Den 3/2 fyllde min brorson Robin 18 år!
När han föddes var jag bara sju år!!! Ganska ung faster :)
Jag har inte haft så mkt tid att pyssla (läs: ingen tid), men det här kortet från kortlådan fick en uppfräschning och passade därmed till Robin!Siffrorna har fått crackle accents. Första gången jag använder de här sprillans nya siffrorna. MUMS!


Shoppat

När vi var i Göteborg sist hann vi inte in på Arkivet. Därför handlade jag där i efterhand. Så här härligt var det paketet!


Love Love Love Love

Min syster och hennes man på restaurang i Göteborg innan vi skulle se på Madonna sommaren 2009.
LOn är till Mazzarin!Titeln är fyra olika typsnitt av thickers.

2 av 120

I fredags hade jag gått två veckor av totalt 120 på sjuksköterskeprogrammet. Därmed hade jag även klarat av första tentan! Det är sjukt högt tempo så här i början, men men, det är bara att hänga i.
Jag skrev tentan på rekordfart (vet inte om det är bra eller dåligt!) på 45 minuter och åkte sedan in till stan för lunch med syrran. Supertrevligt!
I helgen har jag inte ens öppnat boken! Känns väldigt bra! Mindre bra är att det är seminarium nästa vecka som jag inte är förberedd på. Men det ska vi i basgruppen förhoppningsvis ta tag i imorgon.
På onsdag har vi också första labben.. Jag ska troligen fasta så får de andra sticka i mig! Gaaah!!

Sommarmys

Malte i somras. En av de två veckor när det var så varmt gick det bara att ha body på sig!


Går in i tenta-mode

Idag var sista schemalagda skolaktiviteten innan tentan på fredag.
Detta innebär att jag går in i tenta-mode. Nu är det plugg varje vaken minut som gäller. (Ja nästan iaf... Tills jag inte orkar mer...)
Idag kändes det dock som att det här kommer gå vägen. Igår när jag kom hem från skolan var jag inte alls nöjd.. Kändes helt ouppnåeligt faktiskt.. Stressade lärare är ingen höjdare! Men idag fick jag ändå grepp om ganska mycket! Saker och ting hänger ihop, så nu ska det bara pluggas in också!

Imorn fyller min brorson 18 (!!!!) år! Ska dit på kalas på kvällen och fick fiska upp ett kort från kortlådan och modifiera det lite. Så det kommer väl här i bloggen vad det lider!

Nya stämplar

Ja, inte har jag nån tid att pyssla...
Men nya stämplar kan man ju inte motstå!
Seeeeee så fina som kommit in på Mazzarin i veckan! De nedan inhandlades av mig direkt!


RSS 2.0