Gerd 60

Beställningskort med tema marint. Tack Agneta för lån av stämplar!
Dag 99 - dag 107

♥Dag 99 - 110409 - Pysselbord
När man pysslar blir det rörigt. Så är det bara! Vet inte hur det går till, men... Sen tar de tockså JÄTTElång tid innan allting kommer tillbaka där det ska vara. Mkt underligt. Här är det egentligen inte SÅ rörigt, men bilden får representera denna pysseldag :)


Dag 100 - 110410 - Systerbarn
Har inte träffat dessa godingar sedan ANNANDAG JUL!! Helt sinnessjukt! Pga skola, skola, skola, sjukdom, sjukdom, skola osv osv så har det bara inte blivit av. Underbart att se dem! ♥


Dag 101 - 110411 - Rulader
Lärt mig laga en ny rätt!!! Husmanskost i sitt esse! Lätt och gott. Detta kommer helt klart göras igen.Dag 102 - 110412 - En förtjusande man
Fick helt plötsligt en ledig dag jag inte trodde jag hade. Istälet för att plugga läste jag som en tok i denna bok. Jättebra! Det råkade till och med bli så att jag läste ut hela boken. Bra det.. Försöker ju beta av min bokhög. Rekommenderar denna till människor som gillar "chick-lit", helt klart en av hennes bästa.


Dag 103 - 110413 - Marknadsmunkar
Andra onsdagen i april och oktober är det marknad i Kristinehamn. När man var lite drog man ju runt runt runt där, men nu blir det mest munkar och marknadsnougat för min del :) Den här gången köpte jag en plånbok också. Vet inte om jag är nöjd, men för 100 kr funkar det!


Dag 104 - 110413 - Ägget
Dags för föreläsning i Ägget. Sämsta lokalen på hela skolan!! ZzzZZzzz...! Sen var det tyvärr inte så inspirerande föreläsningar den här dagen, och solen sken utanför ägget. Ja, jag erkänner! Efter lunch blev det så att jag och Johan shoppade loss lite istället för att jag skulle lyssna på föreläsning om operationssjukvård.


Dag 105 - 110415 - Inbjudan
På påskafton blir det 40årsfest hos min bror. Hans fru fyller 40 år! Detta roliga och fina inbjudningskort fick vi idag :) Roligt när folk anstränger sig lite!


Dag 106 - 110416 - Dansuppvisning
Systerdottern hade dansuppvisning denna dag! Givetvis var hon bäst av alla barnen som var där! :) ♥ Dålig bild, men det var så mycket folk där, så jag satt ganska långt bak. Jätteroligt att få vara med och se. Alla var jätteduktiga (men som sagt var Hilda bäst!).


Dag 107 - 110417 - Big Bang Theory
Slappardag grande!! Suttit vid datorn, grejat. I bakgrunden fick gamla avsnitt av The Big Bang Theory streama på. Älskar den serien. De är så härligt nördiga!!

Lilleman

Här kommer en LO till Mazzarin. De här fotona har jag scrappat förut, men jag blev sugen när jag såg dem, så jag körde på! Motiv är Malte, hösten -09.
Akrylfärgsstrecken har jag gjort med hjälp av wellpapp.


Julkort vecka 8

Julkort för vecka 8! Spillbitar och färdigmålade motiv är bra grejor det :) Då går det fort!! Tjoff tjoff, som en vän skulle sagt.


Gult kort

Gjorde ett bra-att-ha-kort! Man vet aldrig när de behövs.


Hilda & hösten

Min första LO på typ 5 månader!! Galet! Men nu är jag väl tillbaka på banan! LOn har jag gjort till Mazzarin.
Motiv är Hilda från hösten -09.En bårdstans och quickutz stjärnor är enda dekorationerna. Ja, 3d-lack på bokstäverna då förstås.

Dag 90 - dag 98

Mera bilder!

Dag 90 - 110331 - Ny mobiiiil!
Äntligen! Adjö fina fina, men trasiga, gamla mobilen. Hej hej till fina fina, nya mobilen! Jag är mycket nöjd.


Dag 91 - 110401 - Packa upp
Åkte till Avesta denna fredag med Mazzarin och ett gäng tjejer. Här har vi precis kommit fram och packar upp butiken för fullt! I Avesta var det mässa lördag och söndag. Mycket trevligt!! ♥ Tredje året i rad jag är med där på vårkanten, underbar helg!


Dag 92 - 110402 - Morgonlöpning
När kl var 06.38 öppnade jag dörren till stugan och smet ut på en löptur medan de andra fortfarande sov. Jag trodde ALDRIG att jag skulle bli en sån som gick upp tidigare FÖR ATT SPRINGA!! Men allt kan visst hända. Jag gick faktiskt upp dagen efter också och sprang samma tur.
Väldigt tråkigt väder (min app sa att det var snö/is!!), men lagom temperatur! Ursäkta min min, men jag ville inte stå och fota mig själv för mkt ute på bron över Dalaälven i Avesta :)


Dag 93 - 110403 - Diadem
Jag piffade till ett diadem på mässan! Massa massa band och så nål och tråd. Det blev väldigt galet, men ganska kul! Johans kommentar: "Smakfullt.." ;)


Dag 94 - 110404 - Aseptik
Dags för mer metodövning i skolan! Den här dagen lärde jag mig aseptiskt arbetssätt (lite iaf) och sond. Det är SÅ nyttigt att få SE saker och GÖRA saker istället för att "bara" läsa om dem. Men att föra ner en sond på en docka är inte detsamma som på en riktig människa (antar jag), så jag längtar till hösten när det är dags för praktik igen!


Dag 95 - 110405 - Pluggpärm
Eftersom jag var bortrest hela helgen var det egentligen först nu som pluggandet inför tentan satte igång. OMG OMG vad man blir trött på dessa papper. Den här gången samlade jag allt i EN pärm. Powerpoints, anteckningar och gamla tentor. Känner mig rätt nöjd över det, kanske. Får ha någon typ av gemsystem till nästa tenta om jag bara ska ha en pärm då också.


Dag 96 - 110406 - Grus
Nu börjar det bli våååår! Snöhögen är kraftigt decimerad, men framförallt ser man ju grushögarna som de börjat amla upp i vändzonen! Gött! Om det börjar samlas ihop så är det snart borta!


Dag 97 - 110407 - Fondantformar
Efter att ha sett på gårdagens "Sveriges mästerkock" blev det bestämt att göra chokladfondant i helgen. Var tvungen att ha några formar. Sagt och gjort! 29 kr/st! Det tyckte jag var billigt, så jag köpte fyra på en gång och hoppas att jag kommer göra fondant många gånger. Eller kanske nåt annat man kan ha i gulliga portionsformar. :)
Hon i affären sa att det var många som köpt dessa formar efter typ "mästerkocken" och "halv åtta hos mig". Skoj!


Dag 98 - 110408 - Tentasal
Dags för tenta! När jag tog bilden var det inte många på plats, men det strömmade till folk rätt fort. Det var vår klass och några som skulle skriva nåt datatjofräs. Nästan hela salen full! Tentan (tentorna) kändes nog ok, men kah ropar aldrig hej förrän jag kommit över bäcken.
Brukar vara rätt snabb på att skriva, men den här gången satt jag läääänge. Det var MÅNGA frågor, och med långa svar, tyckte jag. Återstår att se om tre veckor om jag klarade mig.

Dag 84 - dag 89

Vet inte varför det dröjer med blogguppdateringarna, men sånt är livet!
Här kommer iaf några av bilderna!

Dag 84 - 110325 - Zetterberg
Dålig bild, men så kan det gå.. Tänkte inte på att ha med riktiga kameran och mörkt var det.. Men denna kväll var iaf jag och Johan med hans pappa och fru och såg på Sven Zetterberg. Jag visste inte vem det var innan, och det är väl inte den typen av musik jag lyssnar på, men det var en trevlig kväll!


Dag 85 - 110326 - Tacos
Inte fredagsmat, men väl lördagsmat denna lördag! Mums mums!


Dag 86 - 110327 - "Vatten"
När Johan skulle koka pastavatten var det denna färg på det som kom ut ur kranen........! Det gick över fort dock, och vi blev inte dåliga i magen heller, haha!


Dag 87 - 110328 - Oxygenbehandling
Metodträning idag i skolan! Vi fick lära oss syrgas och sug. Här har jag syrgasmask på mig med friskt flöde av syrgas. Jag är inte så sned på riktigt dock, men masken ville in i mitt öga, därför kisar jag :)
 

Dag 88 - 110329 - New body
En tjej i klassen sålde gejor för New body. Eftersom jag vill ha en ny kropp på beställde jag ;) Höhö.. Nåväl, det blev lite trosor, sportbh och linnen. Lovely!


Dag 89 - 110330 - Vårens nya outfit...!
Så här kommer jag INTE se ut i vår. *kräks* Dog lite när jag såg dessa bilder i nya HM-katalogen.


Resten kommer imorn! Hade visst bilder kvar i kameran som jag inte laddat över :)

Julkort vecka 7

Här kommer ett julkort till! Nu har jag halkat efter... Men är ändå stolt att jag har ett gäng julkort färdiga redan!! :)


Julkort vecka 6

Det här julkortet blev jag nöjd med! Kul att hitta på lite nytt liksom.


RSS 2.0