Skogstur

Har plockat svamp med Johan, hans syster och pojkvän.
 
 
Förra året låg det en död älg vid Johans mormors systers ägor. Den låg kvar även i år, men hade ändrat skepnad. Förra året hade den skinn..
 

Naglar

Det är gött att inte jobba just på ett tag så man kan måla naglarna :)
Essie ♥

Vecka 34 - Siffror

Det är siffror som är i fokus den här veckan!
 
 
Fick i uppdrag att köpa en klocka till Johan med stoppursfunktion som han ska ha när han springer. Den ser för jäääävlig ut, men den var billig och så här i efterhand är det ju lite skoj. Jag menar, Ur & Penn kan ju inte ha sålt någon klocka av den här modellen sen -91? :)
Nåväl. Klockor och siffror hör samman!
 
Imorgon är det LÖNING! Jag får min julilön som alltså är min "stora" lön eftersom juli är den enda hela månaden jag jobbade i somras. Hm. I somras. Är det höst redan..? Jaja.. Poängen är iaf att dessa siffror ska fylla mitt bankkonto en liten sväng och sen fylla mitt hem, min mage och mitt sinne med diverse trevligheter :)
 
Under våren jagade jag siffror. Ju lägre desto bättre. Min medhjäpare var vågen och resultatet är änsålänge -15,6 kg som mest. Under sommaren har jag gått och upp och ner några hekton fram och tillbaka, men det känns helt ok. Försöker komma ihåg att FEMTON kg har försvunnit från min kropp och ut i universum!

Vecka 33 - Fult

Fult var tema för vecka 33. Svårt! Jag var ju i en jättevacker stad nästan hela veckan!!
 
 
Det fanns dock statyer som inte var så vackra. Eller iaf en detalj på en fuling visade sig på en fontän! En fisk med armar och typ näbb? :)
 
Detta gigantiska hus utmärkte sig! I guideboken stod det att det var fult och inte passade in i övriga miljöerna i staden. Håller med om att det inte passade inte så värst, men det var ganska häftigt. Och lite anskrämligt :)
 
Det var otroligt fint väder i den eviga staden. Väldigt varmt dock, men med vind så det gick bra den mesta tiden. Vi var VÄLDIGT svettiga och luktade nog inte så gott :) På måndagen efter att vi hade varit i vatikanmuseerna en hel dag var vi definitivt svettiga. Åkte buss hemåt och tro det eller ej, men det började regna!! Vi satt i en öppen buss och njöt av att få lite svalka från ovan! Ju närmre hemmet vi kom desto mer öppnade sig himlen.. Tillslut var det ett riktigt oväder som höll i sig i flera timmar med hällregn och åska!
Först var det skönt, men sen var det faktiskt lite tråkigt.. Regn får vi nog av hemma! Vi tog oss en powernap på hotellrummet med detta utanför fönstret.
Fult!

Vecka 32 - Så ser det ut där jag är idag

Temat för denna vecka var: Så ser det ut där jag är idag. Jag valde att ta alla mina bilder på samma dag. För det var skilda miljöer under den dagen :)
 
 
Dagen var 11 augusti 2012!
Vaknade upp tidigt i Stockholm. Kl 05.42 togs den här bilden. Då stod jag och Johan på hållplats Hammarbyhöjden och väntade på tunnelbana med Globen i bakgrunden.
 
Kl 11.35 var det en helt annan utsikt! Planet hade lyft från Arlanda och var på väg till Fiumicino airport i Rom! Tjohej!!
 
När vi hade landat stötte vi på denna skönhet på promenad i jakt på turistbussen. Kl var då 16.37. Mycket kan hända på en enda dag. Om man bara väljer rätt dag så :)

Vecka 31 - Fönster

Tema: fönster!
 
Genom dessa fönster ser jag världen.
 
Ett fönster jag använder varje dag.
 
Ett fönster på jobbet och den fina utsikten som hör till.

Moah

Johans pappas fru har blivit farmor till en Moah! Vi var på namngivningsceremoni och Moah fick ett kort och presenter från oss förstås. Paketen innehöll "Min skattkammare"-böcker.
 
Kortet är en CASE av ett annat kort jag gjort som jag CASEat från någon annan. Minns tyvärr inte längre vem det var från början. :)
 

RSS 2.0