Vecka 17 - Skräck

Veckans tema är Skräck!!Uppsatsen! Skräck! Eller iaf skräckblandad förtjusning, för uppsatsen är INSKICKAD!! Efter slit hela våren har vi nu skickat in den. Det är skräck för man har varje dag varit rädd för att den inte ska duga eller att man själv inte klarar det. Skräck, helt enkelt!


Knivar - SKRÄCK!!
Det är väl inte själva kniven egentligen utan jag är rädd för att skära mig.. När vi inte hade diskmaskin fick Johan inte lägga använda knivar i diskhon och sen fylla på med vatten för då kunde man inte se dem bakom skummet = risk för att skära sig. Jag har också börjat gråta hemma hos en vårdtagare på hemtjänsten för att när jag vände mig om såg att hon tagit upp en kniv ur en låda.. Hm. Det var inte professionellt, men det gick inte att hindra i det läget! Jag har lärt mig att hantera det lite nu under utbildningen när jag faktiskt sticker folk med nålar och så, så det tycker jag är bra. MEN när jag skulle ställa upp knivarna för detta foto var det lite skakigt..


Storm of the Century - skräck!
Jag är väldigt harig när det gäller skräck på film.. Älskar att läsa Stephen King-böcker (fast det var längesen nu) och vissa av hans böcker är också riktigt bra på film. Bra och läskiga. Den här filmen får representera all skräck på tv. Hugaligen. Andre Linoge :/ I'm a little teapot... huuu! Självklart tycker jag också om att se på skräckfilm, men det blir inte ofta eller i stora mängder. :)

Med tårna i sjön

I somras var vi EN enda gång i Baggerud på klippbadet och myste. Det var strålande sol, folktomt, tunt ozonlager och cyanobakterier (det man brukar kalla alger, men jag har fått sträng tillsägning att det INTE är alger).

Både jag och Johan badade och läste sen i tidningen att det var giftiga "alger"...
Både jag och Johan brände oss och läste sen i tidningen att det var ovanligt tunt ozonlager just då när vi var där!? Hur det nu går till. En av oss brände sig mer än den andra. Det var inte jag som brände mig mest....

Men det var en härlig dag!!

Nya glasögon!?

I påsk var vi hos Johans mormor på landet. Hon hittade ett par gamla glasögon och så här såg de ut på mig :) Det var ANINGENS starka så jag var helt yr efteråt :)


Glassprovning!

Jag och Agneta var på glassprovning på Carli i Karlstad.
Det var jättetrevligt och väldigt gott! Rekommenderas varmt att gå på provning, eller "bara" gå dit och fika!
Vecka 16 - I bakgrunden

Bakgrunden har varit fokus denna vecka. Jag valde tema, men det var svårt!! Från noll idéer till flera st :)
Här kommer mina foton!I veckan som gått har jag och min uppsatspartner tagit sovmorgon ett par gånger och då har det blivit att jag tagit bussen från hållplatsen nära mig istället för från stationen. Här har vi kuren i förgrunden och bussen i bakgrunden :)
Tråkig grå dag dock..!


Sovmornarna gav även utrymme för te till frukosten! Jag tar tid på mig att dricka en kopp och tycker inte att jag har tid till det när det är tidig morgon. Motiv är alltså min frukost, med ena delen (som väntar på pålägg) i förgrunden och andra delen (som står och drar) i bakgrunden. Vardagslyx = sovmorgon!


Hm. Man kan ju tro att temat är sovmorgon, men det råkade visst slumpa sig så. Under veckorna har jag inte så mkt ork att se på tv på kvällarna utan sitter ofta och slösurfar och somnar gott tidigt. MEN nu var det ju sovmorgon som sagt! Då kan man se ett avsnitt av Game of Thrones relativt sent på kvällen!
Johan slappar till ordentligt och har lagt upp hela benen på bordet, i bakgrunden syns Bran Stark.

Vecka 15 - Tre bilder - en låt

Veckans tema är "tre bilder - en låt". Verkade skitjobbigt, men jag gillade detta tema när jag väl kommit igång! Jag funderar på att ha en låt VARJE vecka någon gång faktiskt.Jag valde denna låt! Den bara ramlade över mig när jag lyssnade på Spotify! Gick ganska mycket på titeln, men delar av texten passar också.
http://www.youtube.com/watch?v=2KODZtjOIPg
Jag har alltså tagit bilder med temat "Those were the days".

Så här såg jag ut i skolkatalogen när jag gick i sjuan. Eh. Those were the days.........


Andra kortet är lite på samma tema. Skolan! I denna byggnad gick jag årskurs 1-6. Paviljong tre på Södermalmsskolan i Kristinehamn ♥


Sjukhuset i Kristinehamn är inte längre ett sjukhus. Det är en stor byggnad med diverse aktiviteter i. Hade sjukhuset varit kvar hade det kanske varit där jag jobbat som sjuksköterska :)

Milen

I somras gick jag och Johan milen på Hultet. Det var härligt!! Dock var spåret rätt så smalt bitvis och med högt gräs så man såg inte alltid vart man gick, haha."Måttbandet" är ett klistermärke från ett ark med juldekorationer :) Det går upp till 25 (USA ni vet), men jag klippte av det vid tio som ni ser. Tio km ska det symbolisera.

Vecka 14 - Skyltar

Ny vecka. Nytt tema! Denna gång var det "skyltar" som skulle avhandlas.


Jag brukar gå på bussen till skolan på stationen, men denna dag åkte jag på en knasig tid så det blev att jag åkte från Bele istället. Knasig tid, knasig hållplats. Men härligt väder som ni ser!


Tog en långpromenad. Denna fina skylt visade vart jag var. Jag gick till vänster här :)


På långpromenaden hittade jag även denna skylt. Bäst att akta sig, man vill ju inte ha el i sig...! Inga djur ute i hagen ännu, men elen är kanske på ändå?


Vecka 13 - Inspirationskälla

Det var "inspirationskälla" denna vecka som tema! Fick tänka till!När jag scrappar tar det ibland stopp. För inspiration tar jag ofta fram en tidning. Favorit är "Scrapbooks etc" som jag nu skaffat en prenumenation på från Pressbyrån. :) Den nya tidningen "Scrap 365" är också min stil, så jag började prenumenera på den med :)


Annars är färger väldigt inspirerande tycker jag! Här är några av mina färgpennor! Som en godisskål ju :)


En tredje inspirationskälla är musik. Mina nya hörlurar får representera musiken. Kanske var musik mer inspirerande förr (läs: tonårstiden när man inte kunde leeeeva utan musik!!), men det fick komma med här ändå :)

RSS 2.0