Med siktet på januari 2013

Fotot är kasst. Taget med mobilkamera i en hiss sommaren 2009 när jag jobbade på hemtjänsten. Det var femte året i rad, och kanske kanske kanske kan det ha varit just denna dag som jag tog fotot som jag också kom på att jag ville bli sjuksköterska.
Därför fick detta foto bli scrappat.

Nu har jag snart gått en hel termin redan. Har inte haft tid att tänka efter, men kul har det varit! Det känns äntligen som att jag är på rätt väg!
Nu längtar jag bara till januari 2013, då jag förhoppningsvis är färgidutbildad (för stunden iallafall)... Siktet är inställt!


Alla kurser har varit favoitkurser :) Alla är ju på plats nr ett!

Blandat gott

Här kommer ett helt kakfat jag gjort till Mazzarin!
SÅ enkelt med filt, garn och några pärlor!Annars då.
Ja, i några veckor till är det plugg. Sen är jag ledig en vecka!! Tjohooo! Och så blir det jobb i åtta veckor. Sen ledig lite till innan skolan drar igång igen. SKÖNT att vara från skolan lite, men också konstigt att inte träffa dessa människor man lärt känna varje dag. Nåväl, vi ses ju igen i höst! Och än är det inte slut......!
Resultatet på mikrobiologin har inte kommit än och ju längre tiden går desto fler fel kommer jag på att jag gjort. Not good. 11 juni är det tenta i patifysiologin, sen slut.

Sisters by chance..

En layout!! Åh så härligt det är! Saknar verkligen pysslet, men vad gör man inte för att om ca tre år kunna tjäna några pengar :)

Motiv är jag och bästa syster!
När jag var på språkresa i Torquay sommaren 2000 köpte jag en magnet (undrar vart den är nu??) där dessa ord stod. Jag har tänkt på det ordspråket och mig och min syster många gånger. Och det är så sant!
Det är slumpen som gjort oss till systrar, men vi har valt att vara vänner! ♥


Och idag är det två dagar till tenta... Kämpar på här, men tycker att det går trögt med inlärningen faktiskt.  Nåväl, det är bara att hänga i!

Uppiffad almanacka

Min finfina almanacka från personlig almanacka har jag förstås varit jättenöjd med eftersom det är andra året jag köper den. MEN precis som förra året har jag nu efter några månader piffat upp den lite :)Muffinsstämplar från Prickiform! Färglagt med copics.

RSS 2.0