Julkort vecka 15

Enkelt och snabbt är min melodi!


Julkort vecka 14

Lite otraditionella färger!


Julkort vecka 12

Superenkelt julkort denna gång!
Nu börjar det ju dra ihop sig för den riktiga julkortsproduktionen... Huga!


Dag 311 - dag 322

Dag 311 - 111107 - Geocaching
Har upptäckt en ny potentiell hobby! Som att jag inte har tillräckligt att göra liksom. Hm. Nåväl, det är geocaching som har fångat mitt intresse. Laddade ner appen till mobilen och kollade hur det såg ut i Kristinehamn. Det ser ut som att jag kommer att ha att göra ett tag bara här ju! :)


Dag 312 - 111108 - Nedlagd utredning
Ok. Detta är allt jag hört. Ett brev från polisen där det står att det UPPENBART inte går att utreda min anmälan. Panik fick jag, men tror väl att detta är ett standardbrev från polisen och hoppas ju verkligen fortfarande på pengar från banken.


Dag 313 - 111109 - SSK-klockor
Efter MÅNGA om och men kom mina klockor som jag köpt på Tradera. Köpte två för jag inte visste vilken jag skulle vilja använda. Det blev den med fjärilen. Har nu också fått ett extra paket med två likadana klockor eftersom det drog ut så på tiden.. Så nu har jag 4 st. Hm.


Dag 314 - 111110 - Röstfiske
Hade fått den sedvanliga veckoreklamen. Hon som delar ut den passade på att röstfiska :) Driftigt tycker jag!


Dag 315 - 111111 - Grattis Johan!
Johan fyllde år detta sk historiska datum. Dock inte 11 år, utan hela 27 :) Av mig fick han alla säsonger av Sopranos, och ett TP-spel :)


Dag 316 - 111112 - TP
Dags för TP!!!! JAG vann! Tajt match, men ja, det viktigaste är ju att jag vann! Hehe. Lovely. Kul med nya frågor, vi har inte spelat TP på mkt länge för de frågor vi har är uttjatade.


Dag 317 - 111113 - Ny youghurt
Såg denna i affären och kunde inte gå förbi. Ganska god, men ganska dyr.


Dag 318 - 111114 - Lever/gallblåsa
En kompis hade frågor och gallblåsa/lever och diverse gångar. Fick plocka fram anatomiboken och kolla lite. Glömmer ju allt man inte håller på med liksom :/


Dag 319 - 111115 - Lodares
Ett ord som jag och Johan (främst Johan) använder ibland är "lodare". Hm. Ja. Så när jag hade möjligheten att bygga ordet "lodares" på wordfeud var jag ju tvungen att testa. Det funkade och jag fick ett trevlig ledning :)


Dag 320 - 111116 - Dimma
Kör och kör fram och tillbaka från Karlstad. Denna dag var det väldigt dimmigt på hemvägen. Gillar det INTE, men det var iaf "ljust" den här gången. Dimma + mörker är ännu värre. Iaf ingen snö/halka än :) Försöker vara positiv, trots att detta är värsta tiden på året för mig...


Dag 321 - 111117 - Munkfrisyr
Fick sms från Elin som undrade om jag hade hört talat om hair donut. Det hade jag, men hade glömt. Elin tyckte jag skulle passa i sån frisyr, så jag fick väl testa då :)
Jag gjorde en munk av två strumpor. Problemet för mig är att mitt hår är så glidigt, så det överblivna håret måste fästas med 1000 hårnålar och glider ändå ur. Hade inte tid/lust/ork att greja med olika hårpodukter just då, men det blir nästa steg. Annars blev det rätt bra ju! Kul nu nrä ja har långt hår igen och kan hitta på lite med det!!


Dag 322 - 111118 - Breaking Dawn part 1
Biodags! Jag och Agneta gick denna fredagkväll på Breaking Dawn tillsammans med ca 5000 fjortisar. :) Filmen var bra, men jag tyckte det märktes att de delat sista boken i två delar. Not good. Segt bitvis. Inte alls så våldsamt som det var sagt att det skulle vara!? Underligt. Längtar till sista filmen iaf, men det lär väl inte bli förrän nästa vinter...?

Julkort 13

En av de nya stämplarna jag köpte på mässan i oktober har fått komma till användning. Skoj skoj! Bäst att skriva julkortslistan nu tror jag så jag vet hur många julkort jag ska göra i år...


Caspian

Vi var bjudna på namngivningsfest! Lille Caspian fick detta kort och en t-shirt med Jimi Hendrix på av oss.


Malte och Johan

Fick en utmaning av Agneta att inte ha massa whitespace på min LO, som jag ju brukar ha. Så här blev resultatet!


On the edge of glory

Jag i startfållan på Tjejmilen :)


Anna i storstan

Johans syster har flyttat från Göteborg till Stockholm och dessutom skaffat sig ett nytt jobb. Det var väl värt ett kort? :) Hon och hennes nyblivna sambo fick även två små le creuset-"grytor" som inflyttningspresent av oss. Syrran heter Anna, därför blev det denna stämpel :)


Dag 300 - dag 310

Dag 300 - 111027 - Operation
Den här dagen var jag nere på operation och kikade! Himla intressant! Det var en axeloperation. Kul att vara med i operationsmiljö, för det är verkligen som en helt annan värld..!! DOCK tyckte jag att det var lite synd att det "bara" var en titthålsoperation. Hade gärna velat se nåt mer öppet. Får hoppas att jag får komma med på något mer!


Dag 301 - 111028 - Jag = ett brottsoffer
När jag gjort mitt pass på ortopeden skulle jag snabbt på vägen hem smita in på Apoteket och köpa ett täckstift. Det kostade 49kr, men när jag kom till kassan blev mitt köp nekat. Superkonstigt tyckte jag! Skulle ju ha extra pengar efter att räkningarna dragits. Gick snabbt in på banken via mobilen och ser då att jag endast har 42 kr kvar på kontot!! What!? Snabbkollade, men såg flera poster som jag inte kände igen... Förde över pengar för täckstiftet, rusade ut ur Apoteket och ringde hem till Johan så han fick kolla banken hemifrån..
Mitt kort hade blivit kapat och alla pengarna för räkningar hade blivit stulna.
Blä!!
Kortet är spärrat, polisanmälan gjord och reklamation till banken är gjord.
Nu gäller det bara att vänta på att pengarna förhoppningsvis kommer tillbaka.


Dag 302 - 111029 - Caspian och jag
Jag och Johan var bortbjudna på middag hemma hos Caspian och hans föräldrar denna kväll. Myspys! Caspian var bara vaken en stund i början, men jag fick ha honom en stund :) ♥


Dag 303 - 111030 - Svettigt hår
Efter operation i torsdags skulle jag gå på spinning, men jag var ärligt talat så HIMLA trött så jag SKET i det! Därför blev det så att jag straffade mig med att gå på BÅDE spinning och step denna söndag. Det gick väldigt bra! Tog en banan mellan passen och kände mig jättepepp! De tre påföljande dagarna var jag INTE så pepp! Aj aj aj. Ont i hela kroppen!
När jag kom hem och skulle duscha såg mitt hår ut så här, som om det redan varit duschat!


Dag 304 - 111031 - Stämpelpost
Ja, jag får massa trevligt i posten! :) Denna gång ett stämpelset som jag suktat efter LÄNGE. Vill egentligen bara ha EN stämpel på detta set, men jag var tvungen att köpa det nu. Kunde inte vänta mer!


Dag 305 - 111101 - Papperskorg
Buhu! Jag är förkyld! Urka skurka! så här blir det då i min papperskorg. Snyt snyt, snor snor.


Dag 306 - 111102 - Parkeringsböter
Ja. Det går inte så bra för mig just nu. Skimmad och förkyld.
Hade seminarium. När jag kom ut till bilen och skulle åka hem satt det en finfin böteslapp på vindrutan. AAAAAAAAAAH!!!! 1000 spänn. Känns ju bra just i detta läge. Not.
Det är mitt eget fel (förstås), men åååååh, så onödigt.


Dag 307 - 111103 - Personlig almanacka
Woho! 2012 års almanacka har kommit! Är som vanligt sjukt nöjd!


Dag 308 - 111104 - Presentpapper
Har HANDLAT lite i en riktig affär! Fick fixa fram kontanter eftersom jag fortf inte hade fått mitt nya kort. Förutom dessa finfina presentpapper köpte jag lite blandade snören och present till bästa Johan som snart fyller år.


Dag 309 - 111105 - Besök på kyrkogården
Som många andra tog jag och Johan oss en sväng till kyrkogårdarna denna dag. Johans morfar ligger på ena kyrkogården, men har ännu inte fått en plakett. Johans farmor och farfar däremot har en grav tillsammans med farfaderns föräldrar. Det är så himla fint på kyrkogårdarna kring allhelgona! Skulle leta efter mina syskons morföräldrars grav också, men vi var lite orutinerade och hade inte ficklampa med oss.. Får gå dit dagtid och kika. Har varit där innan, men minns inte riktigt...


Dag 310 - 111106 - Hos syrran
Tog en sväng förbi syrran och fikade. Här är hennes underbara hus! Verkligen ett drömhus!!!! De har det så härligt och fint där!

Dag 289 - dag 299

Dag 289 - 111016 - Låt den rätte komma in
Lyssnar på ljudbok! Härligt! Åh vilken bra app Storytel är! Perfekt när jag börjat köra ensam till Karlstad igen. Så har jag nåt att koncentrera mig på när jag kör jättetidigt på morgonen/jättesent på kvällen.
Denna bok var jädrans läskig för övrigt. Har sett filmen, och den var också läskig. Boken var värre. Massa detaljer som författaren äcklat ner sig i. Uuurh!


Dag 290 - 111017 - Vänta på CSK
Dags att komma tillbaka till CSK på praktik! Denna dag var det introduktion med basgruppen. Förväntansfull var jag! Äntligen ska man få börja GÖRA saker liksom! På bilden är min introduktion slut, men jag samåkte med Caroline som var på en annan avdelning och hade lite längre introduktion. Så, jag satt en sväng och väntade :)


Dag 291 - 111018 - Ortopeden!
Första dagen på min kirurgplacering på ortopeden i Karlstad! Wohooo!! Skylten vid huvudentrén fick symbolisera dagen! Följ gula gatan bara :)


Dag 292 - 111019 - Dermalogica
Mitt ansikte kräver numera dyrhetsprodukter för att hålla sig någorlunda ofinnigt. Allt detta kom i brevlådan! Mycket trevligt! Tvätta tvätta, smörja smörja!


Dag 293 - 111020 - Spolarvätska
Jahapp. Spolarvätskan slut i bilen och minusgrader på termometern. Så fick blanda till lite nytt! Fint va!


Dag 294 - 111021 - Frost
Japp, ca 3 minusgrader. Töligt med kyla, men fint var det ju. (Inte kunde jag veta att det skulle vara 8-10 plusgrader flera veckor framöver..)


Dag 295 - 111022 - Sängar
Fniss! Här står det massa sängar. Tyvärr syns det inte, men på de orange lapparna står det: "Här får inte sängar ställas", typ. :)


Dag 296 - 111023 - Förmiddagspromme
Ibland är jag allt rätt så duktig! Innan jag skulle till praktiken för kvällspass tog jag mig en förmiddagspromenad. Ganska så trevligt och lagom varmt. Denna bild har blivit nya bakgrundsbilden på mobilen :)


Dag 297 - 111024 - Paket!
Älskar att få avier! Åkte glad i hågen tilll OKQ8 och hämtade det jag trodde var en viss sak, men som visade sig vara en annan. Spelade ju ingen roll. Paket som paket! Lovely!


Dag 298 - 111025 - Vinterdäck
Eftersom det varit lite kallt och jag kör så pass mycket nuförtiden så tänkte jag att det var bäst att fixa vinterdäcken denna dag när jag dessutom var ledig. Annars kanske det skulle slå till och bli svinigt kallt och halt och jobbigt. MEN det blev ju inte kallt eller halt :) Vinterdäcken är dock på!


Dag 299 - 111026 - Organisering
Sent omsider har jag gjort etiketter (eller gjort och gjort...) till pärmarna för termin ett. Köpte dessa prämar på loppis och det har typ stått "januari 1988" på deras ryggar. Inte särskilt informativt! Lite bättre nu iaf!

Yeehaw

Hehe. Elin i Avesta våren 2010. :)


RSS 2.0