Grattis Agneta

Igår fyllde Agneta år! Hon fick detta kort och present av mig :)
Julkort #13

Ett julkort till dårå. Tackar Anette för lån av den fina stämpeln, och punchen. (Fast nu ha rjag en egen sån punch!! Jippie!)


Påsar

Tentaskrivning pågår!


Påsar jag dekorerat till Mazzarin!


Julkort #12

Ikväll ska jag på step up. Första gången sedan sist, dvs typ 4 år sen. Segt. Jag hoppas att det är en bra ledare och att det går bra för mig och min astma. Ska försöka ta det lugnt.
Jogg blir det tis, tors och lör denna vecka.

Imorgon ska jag ut på praktik för första gången! Är lite nervös, men det ska väl gå :) Jag är väldigt förväntasfull också, jag hoppas så att det blir bra! Ska bli kul att komma från skolbänken och se verkligheten! Jag har prektik tis, ons och tors denna vecka. Sen blir det att skriva hemtenta till ons nästa vecka.Ännu ett julkort från mig. Känns som att de aldrig tar slut, men ändå har jag många kvar att göra..!!


Minialbum, julsånger

Ett minialbum med julsånger till Mazzarin!
Julkort #11 och v1/d2

Idag var jag på gymet igen! Genomförde vecka ett, dag två på joggschemat. Det var samma som dag ett. Det gick bra. Tog lite snabbare fart den här gången för att se om det gick. Och det gjorde det. :) Dock hade jag problem med hur jag skulle lägga upp resten av passet.. Jag började med 10 min på crosstrainer, men sen ville jag inte gå direkt på löpbandet. Så jag körde sporadiskt några armövningar, men visste inte riktigt... Tröttnade tillslut och då blev det löpbandet ändå.
När jag kom hem var det dags för städning. Armarna vägde typ ett ton var! Men städningen genomfördes :)Bröl. Onöjd med detta julkort. Får se om det åker iväg i brevlådan till nån :)


Julkort #10 och gymstart!

Idag började jag på gymet! Var jättenervös innan jag åkte dit, men sen löste det sig. Fick först en genomgång av lite olika maskiner av gymansvarige och sedan var jag fri. Då satte jag musik i öronen och körde 10 minuter på crosstrainer och sen 15 min totalt på löpbandet. Två minuter jogg totalt. Det är jobbigt, men det går! Ska hålla utkik i min egen kropp efter signaler som säger att det inte bara är jobbigt utan att det är astman som spökar.
Bokade in mig på step up på måndag, ska bli kul att gå på pass!Ett julkort till med de söta snögubbarna :) Tror jag gillade dem så mkt också för att de var lätta att färglägga (dvs knappt alls).


Julkort #9, och träningstankar

Imorgon börjar jag på gymet! Tjohooo!! Nu har jag peppat mig själv i en vecka, tycker själv att jag varit duktig som inte förslappat mig i hjärnan ens. Igår tog jag mig till och med ut på promenad. Man kan ju tycka att det inte är så svårt att gå på promenad, men jo, jag tar mig bara inte ut. Så igår var det en liten seger! Musik i öronen, sjal runt halsen och så hej och hå var jag ute!
När jag gick där så tänkte jag: "Hmm! Kanske skulle se om jag KAN jogga lite?" Så det gjorde jag. Har skrivit ut ett tolvveckors nybörjarjoggingprogram från nätet. Första dagen, första veckan på programmet ska man värma upp med rask promenad, jogga en minut, rask promenad, jogga en minut. OCH DET GICK!! Visst, jag tyckte det var skitjobbigt, men vad kan man förvänta sig fårn en som inte rört en muskel på flera år typ..? Så, jag är bara impad att jag ens kunde lyfta på fötterna i sträck totalt två minuter :)
Nu ska jag ju inte springa ute på länge (vinter ju, brr!), och dessutom skulle jag ju inte börja med jogging, MEN det känns skönt att jag ens kan!
Imorgon då, japp, då kör jag!!!!!!!!!!!!!!!Ett julkort till! Stämpeln är från Panduro, men jag lånade den på pysselträffen i Göteborg. De är ju så söta de där snögubbarna, tycker jag. Och glitterlimmet kommer alltid fram lite extra till jul :)
Mina personliga almanackor

Här är en liten bild på mina personliga almanackor :) Är så nöjd med 2011, och längtar tills jag ska börja använda den! Så värt och så fint!


Dagens träningssnack: Nu är det T minus 4 dagar till jag börjar på gymet. Heja heja! Pratade med en annan i skolan idag och fick mera pepp. :) Good! Tips idag: Inte vara rädd för att gå vidare på joggprogrammet när jag börjat med det, för om jag är FÖR seg kommer jag bli feg. Ok, noterar!

Julkort #8

Julkort igen. Har massa kvar att göra, men har fortf ok med tid på mig.
Idag fick jag först en beställning från en i klassen. Och sen ringde en kollega och gjorde en massiv beställning på totalt 17 kort...! Så, nu har jag annat att göra än mina egna julkort innan jul. KUL! Får dock sätta fart!

Gällande träningen har jag idag fått höra i skolan att jag kanske inte ska börja med just att jogga. För det ger belastning på knäna som de verkligen inte är vana vid. Bra input! Ska fråga på mån när jag har genomgång vad gympersonen tycker om detta. :) T minus fem dagar till gymstart!


Blommor i kruka och träning

Igår träffade jag min vän Elin. Vi babblade om massa saker förstås, bl.a om träning. Jag har tänkt och tänkt på att börja jogga/träna, men kommer mig inte för... Men igår blev jag superpeppad! Därför åkte jag till Sannabadet här i stan idag och tecknade gymkort för ETT ÅR! Det var sjukt billigt, så det var bara att slå till..! På måndag ska jag dit på genomgång av maskiner och sen är det bara att tuta och köra.
Jag har ett mål som jag ska uppnå (inte viktmål), så jag ska försöka jobba mot det hela tiden.
NU JÄVLAR!!!!!!!!Detta är ett beställningskort som Johans mormor beställde till den person som hjälpte henne klippa gräsmattan i somras. Det skulle vara nåt med blommor. :)
Först tänkte jag göra ett sånt där krukkort, men det blev så litet tyckte jag, och dessutom ville de att det skulle gå att lägga i presentkort. Så jag satte krukan på ett stafflikort. :)
Julkort med Kalle Anka

Här kommer ett julkort jag gjort till Mazzarin med Kalle Anka på. Vad är väl mer jul än Kalle??


Julkort #7

Ännu ett julkort. Renen är från Ikea.


Julkort #6

Ett julkort till!
Stämpeln embossad med chokladglitter.


Snöflingeproduktion pågår

Jahapp, igår målade jag dem med vit akrylfärg, och idag blev det lite (massa) stickles på!
Jag har innan haft crackle accents som sista lager på flingorna, men jag tror jag är för lat för det i år. De är fina ändå!


Första tankningen

Den 19/6 köpte vi vår första bil :) På vägen hem från Göteborg var vi tvungna att tanka, och Johan fick äran!Den här lilla journalingrutan fick (vann??) jag av Peterlina för många år sen. Fast den ser inte ut så. På baksidan är den blå och rosa. Det tyckte jag inte passade till denna LO, men jag gillade formen. Därför vände jag på steken och färglade efter eget tycke med copics :)

Julkort #5

Här kommer ett julkort till från mig.
De där snögubbarna är ju så söta! Tack till Jenny Wilde som jag fick låna dem av när jag var i Göteborg senast! De kommer återkomma fler gånger kan jag ju säga redan nu :)


RSS 2.0