Vecka 43 - Utblommat

Veckans tema passade väldigt bra för årstiden. Utblommat!
 
Jag gillar inte hösten det minsta. Inte vintern heller, men hösten är ändå värst för mig. Det blir kallt och mörkt. Det är mer regn än någonsin. Löv överallt istället för uppe på träden där de hör hemma :( Men jag gillar iofs att det är olika årstider! Annars skulle inte våren vara lika ljuv :)
 
Några blad hänger kvar ännu.
 
Men det är jättemånga på marken... Och det har blåst en del i veckan så nu är det ännu fler på marken :)
 
Även inomhus är det utblommat.
Här en orkidé i köksfönstret.

En svensk klassiker

Min vän Karin har under året genomfört en svensk klassiker! När det var klart fick hon detta kort och ett armband av mig och några andra som firade hennes bedrift :)
 
 

Vecka 42 - Alla lika, alla olika

Knivigt tema, men när jag började tänka till blev det bra :)
 
 
Detta är gamla foton iofs, men jag framkallade dem under veckan och när de kom i posten fotade jag fotografierna :) I våras var vi hos Johans mormor på landet. Hon hittade sina gamla glasögon och provade dem! De såg för kul ut så både jag och Anna provade också som ni ser!
Alla lika. Alla olika!
 
Jag har det som lite sport att alltid välja en tandborstmodell jag inte haft när jag köper ny tandborste. Samma funktion, men annorlunda utseende. Så här ser den nuvarande ut.
Alla lika. Alla olika!
 
Jag är ju ingen stämplare, men av någon anledning har jag en hel del stämplar. Inte så många som jag skulle kunna ha, men ändå ganska många :) Här är alla mina grattisstämplar.
Alla lika. Alla olika!

Hilda 14

Systerdottern har fyllt år igen! Denna gång blev hon hela fjorton år gammal och detta kort fick hon av mig, Johan och mamma.

Vecka 41 - Hett

Skitsvårt tema.
 
Ljus är ju heta. Speciellt värmeljus. Höhö.....
 
Gjorde paj. Ugnen var het och pajen god.
 
En het kopp te är ju aldrig fel. Här finns bara en slurk kvar på botten av koppen :)

Röda naglar

Det är riktigt skojigt med nagellack nu. Har köpt ett par stycken med smal pensel och kunde för första gången testa att göra lite mönster. Man kan tydligen köpa lösa penslar också, men då ska man hålla på och tvätta och greja.. Känns inte som att jag är där än i min nagelkarriär. Blev väldigt nöjd iallafall!

Vecka 40 - I köket

Jag valde temat för veckan! I köket!
 
Veckomeny från kylskåpsdörren. Johan på jobb ibland, därför står mitt namn vissa dagar :) Då äter jag själv :)
 
Tre tavlor med kökstema i köket :)
 
Finaste sakerna i köket! Hyreslägenhet är inte så skoj alltid, men dessa burkar livar upp!

En liten tjej

En kille i klassen har blivit pappa till en liten tjej! Han och hans sambo fick ett kort av mig och några andra i klassen :)

Garrvis

Här kommer ett beställningskort till en man som gillar att spela kort.

Teburk

Har fler tesorter än vad jag har burkar. Dock hade jag nu smörgåsgurkburk över som fick altras lite snabbt till att bli en teburk :)


RSS 2.0