Januari

Här är januaris bilder för foto 365! Två LOer klara!




Hejdå Skåre!

Praktiken på Skåre Vårdcental är slut! Jag gjorde detta kort till dem, och Carro bakade supergoda muffins! De blev jätteglada! Var inte nöjd med kortet först, men nu i efterhand är jag nog det ändå! Färgglatt! Stämpeln är en digitalstämpel som jag köpt på Etsy!


Finöl

En öl som Johan drack på Helsingforsbåten förra sommaren. Korken var himla fin :) LOn är till Mazzarin!


Louise

Ett beställningskort till en tjej som gillar att resa.


Februari

Jag är igång med att scrappa mina foton för foto 365 :) Pga att jag missade att beställa ett av fotona för januari blev det så att jag började med februari. Det är MÅNGA foton som ska in på en dubbel-LO! Men det gick! Blir en utmaning i sig att få tolv LOer att se olika ut med massa foton :)
Februari är ju ändå månaden med minst antal foton..!



Journaling har jag skrivit på baksidan så jag ska minnas vad varje foto står för.

Dag 279 - dag 288

Dag 279 - 111006 - Lab!
Spenderade dagen på lab på vårdcentralen. Riktigt kul att få sticka folk, känna på dem och FÅ BLOD! :) Man blir jätteglad varje gång. Haha! Fick inte blod alltid på första försöket, och en del fick jag inte av öht, MEN fick finfint omdöme av de på lab som sa att jag har handlaget, så det var bara att öva. Trevligt att höra!
Denna bild får representera lab, kunde inte fota någon patient direkt :)


Dag 280 - 111007 - Le creuset
Johans syster och pojkvän fick inflyttningspresent av oss för de har köpt lgh i Sthlm ihop. Det blev dessa fiiiiiiiina små byttor från Le Creuset. Oj så svartis jag är. En sån STOR skulle man ju vilja ha.... Nåt till jul kanske. De är ju inte billiga direkt. Dessa små var ju inte SÅ dyra iofs :)


Dag 281 - 111008 - Is
Bläää!!!! Jag och Johan var på namngivningsfest för en av Johans klasskamraters bebis. En Caspian! Mycket trevligt! Massa oväntade människor på festen. Folk man inte sett/pratat med på 10 år. Kul! MEN när vi skulle åka hem VAR DET IS PÅ RUTAN på bilen!!! Neeeeej!! HEMSKT! Första gången jag behövt skrapa för denna säsong. Inte skoj. Alls.


Dag 282 - 111009 - Epilepsi
Läser på lite om epilepsi.... Tentan närmar sig....!


Dag 283 - 111010 - Kvällspromenad
Bästaste sambon övertalade mig att gå ut på en kvällspromenad. Det händer inte ofta att jag är ute och går längre. Det är SKÖNT! Ganska kallt nu då, men jag gick mig varm, och joggade lite bredvid Johan :)


Dag 284 - 111011 - Sockor
Kallt = sockor på. :( På sommaren behöver man minsann inte ha sockor för att vara varm om fötterna! Gnäll gnäll gnäll! Jag är ju iaf himla snygg!? :)


Dag 285 - 111012 - Rosa bandet
Skulle handla massa rosa bandet-saker, men hittade typ inget. Apoteket var stängt och armbandet på Lindex var slut... :) Detta blev min skörd! Har köpt två st rosa band sen innan också.


Dag 286 - 111013 - Domherrar
Kolla vilka fina som satt i grannens buske när jag tittade ut! :) Jag smöööög långsamt fram till fönstret och fotade. De satt även i rönnträdet och mumsade bär!


Dag 287 - 111014 - Vägen
Även denna dag blev det en tur till Karlstad. TENTATIME! Det var Carro som körde, och det var skönt för mig att slippa :) Då kunde jag ju ta detta fina foto. Här är vi på väg hem igen efter tentan. TVÅ hela lediga dagar låg framför oss. Underbart! Och tentorna gick nog bra, men det får vi se om tre veckor..


Dag 288 - 111015 - Löpsedlar
Jahapp. Tentan över, men dagen efter har tidningarna dessa löpsedlar.
GUD vad det är praktiskt med test i tidningar! Snart kanske inte sjukvården behövs öht när folk kan självdiagnostisera med ett enkelt test, och med 9 varningstecken. :) Perfekt!

Ett hus

Detta hus har jag dekorerat till Mazzarin! Målade med vit färg och satte papper i hålen. Sen var det klart! Tycker det blev supersött!


Thomas

Ett beställningskort med tema mayakulturen, typ. Inte vet jag om jag fick till det, men så här blev kortet iaf!


Dag 269 - dag 278

Dag 269 - 110926 - Skåre VC
Första dagen på praktiken i Skåre på vårdecentralen där! Spännande att börja på nåt nytt! Eftersom jag själv knappt varit på vårdcentralen som patient är det ju kul att se vad som faktiskt händer där :)


Dag 270 - 110927 - Panodil
MEGAONT i huvudet efter praktiken. Måste komma ihåg att dricka vatten under dagen så fort jag får chansen! Min handledare funderade på om det var vanlig huvudvärk eller min migrän som spökade.....


Dag 271 - 110928 - Fader Ralphs snopp
Hm ja. Jag läser ju Törnfåglarna och hej och hå! Helt plötsligt hängde Fader Ralphs snopp där! Blev helt chockad! (Andra stycket :)) Nu har jag läst ganska mycket mer, och den där Ralph, han ÄR ganska chockerande. Blärk!


Dag 272 - 110929 - Vinterjogg
Har handlat reflexväst och mössa! nu kan inget hindra mig från att springa ute även fast det är märkt och kallt..! Heja heja! måste ta mig i kragen! Måste springa ute så länge lungorna orkar i vinter. Ursäkta minen :P Och jag har inte tänkt ha pikétröja på mig heller, men var ju tvungen att testa outfiten när jag kom hem, hehe.


Dag 273 - 110930 - Hilda 13 år
Tjoho!! Grattis till fins systerdottern som fyllde tonåring denna dag! Av mig, Johan och mamma fick hon parfym och presentkort på intersport. Verkade gå hem :)


Dag 274 - 111001 - Mässhopping!
Mässa i Karlstad! Jag hade ingen inköpslista, men det gick rätt bra att handla ändå :)


Dag 275 - 111002 - Rabarberte
Nytt te hemma hos mig! Luktar verkligen rabarber, men smakar ungefär som alla andra lösteer. Gott iofs, men jag har höga förhoppningar varje gång... :)


Dag 276 - 111003 - Nya linser
Bra post! Nya linser! Så kan jag träna hur jag vill och så utan att bekymra mig över att glasögonen glider omkring på näsan.


Dag 277 - 111004 - Wraps
Mumsig mat denna dag! Min idé! Delade mina på hälften och tog med som matlåda. Funderade på om det skulle bli ett enda gegg, men det blev det inte! Mycket gott även dagen efter alltså! Jag hade sallad, tomat, grillad kyckling, soltorkade tomater, fetaost, skagenröra, m.m i mina. Inte allt i alla, men lite blandat så där. Enkelt är bra!


Dag 278 - 111005 - Dexter!!
Tjohoo!! Dexter har börjat igen för säsongen! Underbart! Som jag har längtat! En av mina favoritserier. Lika bra varje säsong. Och man vet aldrig vad som ska hända..


Julkort vecka 11

Ännu ett julkort! Känns skönt att ha några på lager inför den riktiga paniken i slutet av nov... :)


Tack till avd 42

Praktiken på psykiatrin är över. Jag var på avd 42 på CSK i tre veckor. Det var bra! Roligt faktiskt!
Sista dagen fick personalen detta kort av mig, och fika förstås, som tack för de veckor som gått!


Catarina 60

Ett beställningskort!
Skulle inspireras av EU, men eh, det blev inte så mkt.. Några gula stjärnor iaf! :)


Dag 255 - Dag 268

Dag 255 - 110912 - Duschgrej
När jag steg in i duschen någon dag tidigare så hängde duschmunstycket ner.. "Någon" hade knäckt den där grejimojen genom att skruva aningens för hårt. Detta är andra gången i denna lägenhet som "någon" gjort detta :) Inga problem, bara att ringa bostadsbolaget så fixar de ju, meeeen, lite mer utmaning blir det ju att duscha med munstycket i handen. Kallt också! Nåväl, denna dag kom det nån fixarsnubbe så vi fick ny grejimoj! Perfekt!


Dag 256 - 110913 - Landstingsklänning
Idag testade jag att ha klänning på VFU:n. Johan sa att de på hans jobb kallar dem för "badrock", men jajajajajaja, jag tyckte den var både fin coh skön :)


Dag 257 - 110914 - Höstlöv...!
Så här såg bilens vindruta ut när jag kom till den! Ingen idé att förneka hösten längre.


Dag 258 - 110915 - Vårrullar
Mamma gör ju vårrullar och säljer. Petra i klassen (och hennes barn) är storkonsumenter av dem. Den här dagen skulle vi in till skolan på föreläsning alla i klassen, så då passade det bra att lämna över lite rullar :) 100 st blev det! 50 till Petra + familj och 50 till en av hennes bekanta. Pjuh! De väger en del!


Dag 259 - 110916 - Nyckelring
Ny nyckelring att ha nycklar på praktiken i. Dels till ev skåp, och dels till ev avdelning eller så :) Man får ju piffa till det lite :) Inhandlad från signerat.se


Dag 260 - 110917 - Melodikrysset
Denna dag var Melodikrysset på Marieberg och Honungsfestivalen här hemma i Kristinehamn :) Jag gillar melodikrysset, men brukar glömma att lyssna. Det gjorde jag ju inte denna gång!


Dag 261 - 110918 - Småshopping
Inhandlade ögonskugga och örhängen på stan idag. Jag är inte ett dugg bra på att sminka, så vi får väl se om jag blir snygg eller får pandaögon av den där skuggan :)


Dag 262 - 110919 - Johans jacka
Johan var i Göteborg när hans älskade nya jacka låg i brevlådan. Då fick jag i uppdrag att öppna paketet och prova för att se om den var som den skulle. Lite stor för mig då, men annars finfin! (Dock tyckte jag att huvan var lite trång!!?! Hm, varför säger folk att jag inte har stort huvud? Jag får ju gång på gång bevis för det!)


Dag 263 - 110920 - Spinning
Pust och stånk....!! ÅH!! Jag tycker det är så JOBBIGT med spinning... Känns som jag ska spy varje gång, men ja, jag kämpar mig väl igenom passen. Urk! Hoppas på att jag ska tycka det är kul nångång.. :) Effektivt är det iaf, och det ÄR skönt efteråt, det håller jag med om!


Dag 264 - 110921 - Plugga
Jahapp. Ny skolbok beställd. Tentan närmar sig. Dags att plugga. ZzzZZzzzz! Räcker det inte att vi är ute på praktik!? Sånt här med ämnen som åker fram och tillbaka, det tycker jag är svårt. Men det är bara att plugga på! Änsålänge långt till tentan!


Dag 265 - 110922 - The Wire säs 5
Äntligen dags för sista säsingen av The Wire! Har tyckt att det är en bra serie, meeeen, jag och Johan ser ju på så mkt, och det är jobbigt när vi har mkt halvfärdigt.. Förstår inte varför vi gör så!! Nu snart slut på detta iaf! Så några avsnitt kvar av Oz. Och sista säsongen av Sopranos.. Men det var så längesen vi såg, så egentligen kanske vi borde se om allt.... Och så börjar ju Dexter snart! Och..... Ja, ni hör ju....


Dag 266 - 110923 - Ny vinterjacka
Johan köpte ju ny höst/vårjacka nyss. Och nu blev det en ny vinterjacka åt mig! När vi kom hem var jag tvungen att prova med mössa och halsduk. Fungerade bra! Nu kan vintern komma! (Men det vill jag helst inte att den ska på ett tag till...)


Dag 267 - 110924 - Frost
Uuuuhh!! Ny vinterjacka igår, frost på garagetaket idag. Blä! Några dagar senare var det sommarvärme och hur skönt som helst, men det var inte ett dugg kul denna morgon :)


Dag 268 - 110925 - Mazzarinsöndag
Dags att pyssla på Mazzarin! Vi som var där gjorde lite smått och gått till kommande mässa i Karlstad. Lunch åt vi på Lev Vackert där det också var loppis/marknad. Himla trevligt! Och gott.

Dag 247 - dag 254

Nu är det riktigt längesen jag uppdaterade mina bilder..!
Men här kommer ett gäng då! :)

Dag 247 - 110904 - Naturhistoriska Riksmuseet
Dagen efter Tjejmilen (som för övrigt känns som hur längesen som helst nu!), dvs på söndagen i Stockholm, hade jag och Johan fritid! Lite shopping blev det, men ganska snart åkte vi till Naturhistoriska och myste runt där innan det var dags att åka hem till Värmland!


Dag 248 - 110905 - Skräpgrannens bil
Men liksom..!? När jag kom ut och skulle dra till skolan såg grannens bil ut så här. Inte ett dugg förvånad var jag heller.


Dag 249 - 110906 - Psykhuset
Tjoho!! Första dagen på första praktiken! Här spenderade jag tre veckor! Trevlig personal, bra patienter! Trivdes och lärde mig en hel del!!


Dag 250 - 110907 - Inbakat
Jag har fått så pass långt hår att jag numera kan göra inbakad fläta! Trevligt att kunna variera lite :) Har ju aldrig utsläppt på jobbet/praktiken heller, så det uppskattas iaf av mig med lite variation som sagt!


Dag 251 - 110908 - Bokhylla bortskänkes
Jag la ut denna bild på FB under bortskänkes, för hyllan ska bort! Det går inte längre att förneka att böckerna inte får plats hur mkt vi än rensar.. Dock ville ingen ha hyllan. Kan bli så att den får åka på loppis! In mer högre och fler bokhyllor i vårt vardagsrum!


Dag 252 - 110909 - ECT
Denna dag var jag med på en ECT-behandling på praktiken. Väldigt intressant och lärorikt!


Dag 253 - 110910 - Wayne's
Johan ville åka till Karlstad och prova sin uttittade jacka en sista gång innan det var dags att beställa. Hans storlek/färg var nämligen slutsåld i hela Sverige. Såå, vi åkte till Karlstad och mös runt lite. Blev bland annat en sväng på Wayne's då :)


Dag 254 - 110911 - Törnfåglarna
Dags för ny bok! Eller ja, egentligen gammal bok, men jag har inte läst den innan. En riktig klassiker! Minns att jag såg det på tv när jag var liten, men inget mer än så.. Kommer se om serien efter att jag har läst ut boken. Dock är det 700 sidor, så det dröjer nog ett tag innan jag kan sätta igång med serien.

RSS 2.0