Journaling jar

Gjorde en enda pysslig julklapp i år. Det blev en journaling jar till Johans mormor.
Hon fick också med ett kort med instruktioner :)

Fotade i all hast när jag skulle slå in..

Dag 345 - Dag 354

Dag 345 - 111211 - Tredje advent och magsjuka
Uuuuurk!!!!!!!! Vaknade som vanligt på morgonen med bubblig mage. Kände mig annars som vanligt. Men dagen blev inte som vanligt.. Kräktes och diarréade i 7 timmar. Ganska lindringt ändå för att vara magsjuka, men fyyy vad det är hemskt!! Så fick jag sms under dagen också att det var flera personal på avdelningen där jag har praktik som fått gå hem pga diarré eller att de helt enkelt mådde dåligt. I efterhan fick jag veta att epidemin tog 14 personer på avdelningen och jag var en av dem. Fler personal än patienter, så det var väl bra kanske ändå..
Bilden är arrangerad :) När detta pågick hade jag inte en tanke på att fota nåt av alla klassiska ögonblick!!


Dag 346 - 111212 - Julskinka
Dagen efter magsjukan lyckades jag samla lite krafter och griljerade skinkan. MUMS!


Dag 347 - 111213 - Nya teer
Det högra teet köpte jag till Agneta när hon fyllde år i slutet av november. Hon har efter det sagt typ 100 ggr att det är jättegott, så jag var tvungen att köpa en påse till mig själv. När jag var på Home of Sisters såg jag även det vänstra teet. Var ju tvungen att slå till :)
Båda är goda kan jag ju meddela!


Dag 348 - 111214 - I tvättstugan
Tvätten måste göras.. Men när man kommer till tvättstugan och denna lapp är uppsatt på ena tvättmaskinen, då blir man inte glad. Först trodde jag att reparatör skulle komma samma dag, men nejdå.. Dagen efter min tvättdag. Fick göra så gott jag kunde, och det gick ju bra, men det är ju bättre om saker och ting går som planerat :)


Dag 349 - 111215 - Vägg på Karlskoga Lasarett
I korridorerna på Karlskoga lasarett är olika textrader ur dikter målade. Himla trevligt tycker jag, och här är en av väggmålningarna :)


Dag 350 - 111216 - Julkorten
PUST! Äntligen är julkorten klara och packade! Redo för avfärd till diverse mottagare!


Dag 351 - 111217 - Förrätt
Var bjudna på mat hos Johans mamma. Fick en liten god förrätt och självklart fotade jag den :) Sen försvann den fort ner i magen!


Dag 352 - 111218 - Fjärde advent
Så är även sista ljuset tänt!


Dag 353 - 111219 - Klotter
Tidig morgon. Ut i kylan. Låsa dörren. Tittade upp och såg detta klottrat på väggen bredvid vår ytterdörr :(
Det mesta gick att tvätta bort på eftermiddagen när jag kom hem, men.. :(


Dag 354 - 111220 - Kvällsvänner
Ett avsnitt Vänner när man ska sova gör att man somnar med ett leende på munnen :)

Julkort 22

Sista julkortet för denna säsong!!


Julkort 21

Ett av de sista julkorten!


Dag 335 - Dag 344

Dag 335 - 111201 - Valnötter
Då går vi in i julmånaden, men också sista månaden för denna fotoutmaning! Jag hittade valnötter på Konsum, och de fick följa med hem för att försöka få lite julkänsla.. Ca 5 plusgrader vareviga dag.. Inte ska man klaga egentligen, för förra året var det -25 grader i 5 månader....


Dag 336 - 111202 - Omklädningsrummet
Denna skylt sitter på dörren till omklädningsrummet i Karlskoga. Fnissade när jag såg den första gången. Men när det blev kolsvart kl 22 en kväll och jag var där inne själv så kändes det skönt att jag sett lappen och visste att jag skulle klampa omkring lite :)


Dag 337 - 111203 - Nya glöggmuggar
Jag och Johan tog en tur till Karlstad och köpte födelsedagspresenter/julklappar till Malte. När vi ändå var där blev det nya glöggmuggar, Le Creuset. :) Kön på Mansion var typ 100 meter lång, så jag fotade medan vi väntade.


Dag 338 - 111204 - Andra advent
Veckorna går fort nu.. Dags för andra advent!


Dag 339 - 111205 - Snö!
Säsongens första snö!! Inte mycket för världen, men ändå! Så här såg det ut på bilen när jag kom ut till den efter en slutförd praktikdag!


Dag 340 - 111206 - Kepler
Läste ut Eldvittnet för ett tag sedan. Fattade inte riktigt en grej som jag läst på adlibris.. Det fanns ju inte med i boken! Eftersom jag är lite störd frågade jag Kepler på Facebook.. Tänkte att NÅGON svarar väl och håller med. Men efter någon vecka svarade självaste Kepler :) Hahaha, nöjd!


Dag 341 - 111207 - Tupplur
Det tär på en att varje dag (nästan) vara på topp och bevisa sig i massa veckor i sträck som jag nu gör på praktiken. Det är jätteskoj att vara ute, men det är lång tid!! Så, när jag kommer hem blir det ofta en liten tupplur..


Dag 342 - 111208 - Överföring
Happ, dags att föra över grejor från gamla almanackan till kommande almanacka! Ringa in namnsdagar, skriva in kommande tenta osv osv.. Trevligt nöje!


Dag 343 - 111209 - Clementin
Hm. Denna såg inte så god ut. Och den var rätt så mjuk när jag plockade upp den från fruktfatet..


Dag 344 - 111210 - Malte 4 år!
Världens bästa Malte fyllde 4 år denna dag! Av oss fick han Playmobil-grejer. Han verkade nöjd. Sköt skarpt och skar halsen av sin mamma. Nice! :) Typ.

Julkort 20

Ett julkort till! Kom på när jag packat det (till svärmor faktiskt) att jag kanske borde fota också.


Skolavslutning 2011

Fina Hilda på sin skolavslutning i juni. Slutade sexan och bytte efter sommaren skola och började alltså på högstadiet! :) Stora tjejen!!


Beställningskort

Ett beställningskort! Liftade mig själv ganska rejält :)


Julkort 19

Snart klar med alla julkorten, men idag är det ju snart dags att skicka.. Eh. Får fixa i helgen.. :/


Grattis Agneta

Det här kortet fick Agneta när hon fyllde år för ett tag sedan!
Med kortet följde ett te och en teburk!


Julkort 18

Ännu ett julkort som ska gå iväg till någon i min bekantskapskrets!


Julkort 17

Det här julkortet blev inte som jag tänkte mig, men är ganska nöjd ändå! Nu börjar det plocka på med julkort! Känns så skönt att ha så pass många klara redan!


Dag 323 - Dag 334

Dag 323 - 111119 - Lackad
Jag får ju inte ha nagellack nu när jag har praktik, men var tvungen att prova det nya lacket jag och Agneta köpte innan bion på en nagel över helgen iallafall! Det är SNYGGT! Tånaglarna fick denna nyans också :)


Dag 324 - 111120 - Sovmask
Aaaah, jag älskar att sova.. Det är ju bara så skönt! Jag är ofta ganska trött nuförtiden och lägger mig tidigare än Johan. Ibland ligger han bredvid och läser. För att jag inte ska bli störd av ljuset har jag min underbara mask! Fantastisk uppfinning! Känner mig lite löjlig ibland, men den är ju så bra! Johan tycker jag ser ut som en mask i den.


Dag 325 - 111121 - Pärmfix
Efter att nästan hela terminen gått och alla praktiker nästan är klara så har jag äntligen fixat flikarna i min portfolio. Innan var det siffror, men det hjälpte ju inte mig, så nu är det lite snyggare, lite bättre!


Dag 326 - 111122 - Adjö Ortopeden!
Sista dagen på Ortopeden i Karlstad. De fick ett kort och ENORMA mängder godis. Fotot tog jag på morgonen, ca kl 06.35. Vid lunchen var godiset slut, men det hade jag ju räknat ut :) Sååå, när jag slutade vid 15.30 fyllde jag på med lika mycket till så att kvällspersonalen skulle få sitt också!


Dag 327 - 111123 - Otroligt skarpt sinne
Dags för lite skryt! Idag var det slutbedömning och seminarium som avslutning på kirurgplaceringen. Denna fina kommentar fick jag på slutbedömningen. Håhåjaja :) Johan säger att de har skapat ett monster med den kommentaren :) Men det är klart jag suger åt mig!


Dag 328 - 111124 - Makron
Har gjort nåt nytt! Makroner! Det är ju så inne, så jag var tvungen att prova. Blev ju INTE som på bilderna, men smakade mums! Mina blev liksom väldigt spröda, men tror de ska vara kompakta.. Jag ska absolut göra dem igen!
Jag gjorde rosa och gula med citronsmak på smörkrämen.


Dag 329 - 111125 - Spontanfika
Var ute på stan och gjorde lite ärenden. Såg Karin svänga förbi. En stund senare fick jag sms och ytterligare en stund senare var jag hemma hos henne på spontanfika. MMMMMmmmMMM! Gott och trevligt!


Dag 330 - 111126 - Mössa
Fantastiskt att vara ledig! Jag tog mig i kragen och köpte garn till en egen Åremössa. Väldigt lätt att sticka, så jag blev färdig med den på en dag. Blev nöjd, MEN den är lite väl "hög" liksom. Har provat den ute i lite blåst och det blåser ju rakt genom, så eventuellt får jag fodra den.


Dag 331 - 111127 - Första advent
Herregud.. Hur kunde det hända? Första advent är här, redan! Massa plusgrader, ingen snö i sikte... Nä, noll julkänsla. Fick tvinga mig till att julpynta. Känns helt fel. Hoppas att känslan kryper fram snart dock för det är inte långt kvar..


Dag 332 - 111128 - The Sopranos
Johan fick ju alla säsinger av Sopranos av mig när han fyllde år. Vi har kommit igång med tittandet! Har sett nästan allt tidigare, men vi tittar om.. :) Riktiga tv-serie-junkies!


Dag 333 - 111129 - Första dagen på strokeenheten
Dags för ny placering! Introduktionen gjorde vi igår, men nu dags för första riktiga arbetsdagen på Karlskoga Lasarett. Hoppas på att det blir bra, kul och lärorikt!


Dag 334 - 111130 - Äntligen!
Kollade banken. Pengarna var tillbaka!!! Var på banken i måndags och grät lite igen i frustration över att detta tog så fruktansvärt lång tid.. Hemskt! På kvällen ringde min bankman tillbaka och meddelade att jag skulle ha pengarna tillbaka inom tre dagar. Det trodde ju inte jag på. Men halleluja! De är tillbaka!!!!!! SÅ SKÖNT att kunna lägga detta bakom mig nu!

Julkort 16

Stämpeln på detta kort är en digital stämpel jag köpt på Etsy.


Nej, inte kameran igen!

Malte flyr så fort kameran kommer fram! Därför blev han lite suddig :)
Ramen runt titeln är sydd med hjälp av sew easy.


Tack till ortopeden!

Så där ja! Då var det sex veckorna på ortopeden till ända för mig! Det har verkligen gått GALET fort! Har lärt mig hur mycket som helst och jag trivdes!
Det här kortet fick avdelningen tillsammans med en massiv godisskål av mig som tack för tiden som gått :)

Stängt.


Öppnat! Det är ett stafflikort alltså :)

RSS 2.0