Tackkort

Ett snabbt tackkort med spillbitar! Nutmeg (alfabetet) är så fiiiint!


Dag 219 - dag 233

Dag 219 - 110807 - Torn
Någon hade haft kul på Coop. Jag tyckte också det var kul och hivade förstås fram kameran!


Dag 220 - 110808 - Startbevis
Rolig post!! Det drar ihop sig..! Har nu alltså fått startbevis och info i posten. Snart bara själva loppet kvar liksom!


Dag 221 - 110809 - Stövlar
Japp japp.. Dagen har kommit som Diana har köpt sig ett pra gummistövlar! OCH, tanken är faktiskt att de ska användas I SKOGEN medan jag PLOCKAR någonting (typ bär eller svamp). Än har det inte hänt, men nu finns det iaf stövlar i min ägo om andan skulle falla på. :)


Dag 222 - 110810 - Plantagen
Var i Karlstad denna dag och träffade Christin. Vi hängde på Ikea och Bergvik med hennes söta söner! På vägen hem åkte jag till Plantagen och köpte några växter.... Ja, de kommer väl dö de med, men nu hade jag tröttnat lite på de tomma krukorna i fönstren igen. :) Gör alltså ett nytt försök att få gröna fingrar!


Dag 223 - 110811 - 10km för andra gången
Sprang 10 km på A9 idag. Det var andra gången jag gjorde det. Om jag inte fick bättre tid än första ggn så skulle jag få ett straff av Agneta, Maria-Therese och Lena! Gulp! Bäst att pinna på!!! Jag klarade det och slog förra tiden med några minuter. Kändes skönt! Bilden tog jag när jag kommit tillbaka till bilen. Skickade den till Agneta och väntade på min belöning :)


Dag 224 - 110812 - Venprov
Tjohooo! Här är mitt allra första rör med blod! JAG tog SJÄLV på en kollega på jobbet. Jag kunde!! Ok, hon var inte direkt svårstucken, men det var kul att göra det själv! Och att det gick! Bra att ha gjort det iaf en gång innan det blir på en patient när höstterminen drar igång med praktikerna.


Dag 225 - 110813 - Kräftpremiär
Mums! Kräftor! Första för i år!


Dag 226 - 110814 - Förlovade 5 år
Denna dag för fem år sedan stod jag och Johan vid pyramiderna i Egypten och bytte ringar ♥
Tiden går fort!


Dag 227 - 110815 - Matkonst
Hm. Ja, jag försöker ju skoja till det så gott det går här hemma :) Fläsk och potatisbullar, yummy! Lingonsylten hade jag visst inte med på bild!


Dag 228 - 110816 - Grattis Mamma!
Mamma fyllde år och jag, Johan, Fia, Micke och Hilda var bjudna på kräftkalas, precis som vanligt. Det var GOTT! Som vanligt fick mamma lotter, och som vanligt vann hon! Dock är ju inte vinsterna så stora.. Tror hon skrapade (ha!) ihop 45 kr den här gången. Men som mamma själv säger: "Nästa gång, kanske.."
Här skrapar hon på!


Dag 229 - 110817 - Pysselhylla
Ah!!! Så skönt! Ordning i pysselhyllan! Kanske är det inte så flyttbart, till exempel om jag ska åka på träff eller så, men ärligt talat.. Jag åker inte så mkt längre, och om jag åker så får det väl lösa sig då! Nu är det iaf snyggt och prydligt medan jag är hemma och pysslar!! Tack Ikea!


Dag 230 - 110818 - Skrivbordsstolar
Japp. Även denna dag var jag en tripp till Ikea! Tre ggr på en vecka. Hehe. Skrivbordsstolarna som jag och Johan tittat ut fanns åter i lager, och jag är ju ledig om dagarna, så det va rju bara att åka dit, åka hem, montera och sen sitta fint! Äntligen! Har suttit på hårda köksstolar sen vi flyttade ihop, men nu kanske vi kan sitta med stil!


Dag 231 - 110819 - Save the date
Rolig post!! Jag och Johan ska hålla ett visst datum öppet i maj nästa år! Då gifter sig en pysselvän med sin älskade och vi är bjudna! Tjohooo! ♥


Dag 232 - 110820 - Översvämning
Syns inte bra på bilden, men.. Jag hade tagit mig ett avslappnade skumbad. Underbart! Men vattnet började bli kallt och det var dags att stiga upp. Drog ur proppen. Vatten FORSADE ut på badrumsgolvet!! Jag for upp, satte i proppen, försökte mota ner vattnet i golvbrunnen, men det kom bara mer!! Fan, proppen var INTE isatt igen... När den väl var det vände vattnet, men då var HELA badrummet täckt med 2cm vatten och toalettborsten guppade förbi mig när jag naken och med skum på mig for runt och försökte rädda resten av lägenheten från vattenskada...
Fick öppna proppen LITE sen för att tömma resten av badkaret och sen var det bara att rensa golvbrunnen. Urk!! Inte vidare genustänk av mig, men det är vanligtvis Johans jobb... Han var nu på sitt andra jobb (hehe), så jag fick ta tag i det. Uäääh. Nu dock rent.


Dag 233 - 110821 - Höst
Fy fy fy! Det värsta som finns är hösten. Jag tycker INTE om den! Jovisst, det är mysigt med ljus och så där, men på sommaren BEHÖVER man inga ljus för då ÄR det ju ljust!! Buhu! När jag åkte till Konsum denna dag fick jag tvärstanna bilen och fota detta träd. Det första jag sett (eller iaf som mitt medvetande tagit till sig, har väl förträngt innan..) som inte längre är grönt. Blä! Hösten är här. Nu går det bara utför!

Skylt till Fager & fin

Fick en beställning på en skylt som skulle hänga i dörren på en ny butik i stan. Kul! Spännande att göra nåt nytt!
Den lilla skylten går att ta bort och hänger med egengjorda små s-krokar. På OHplasten kan butiksägarinnan skriva klockslaget då hon förväntas vara tillbaka.


Dag 206 - Dag 218

Dag 206 - 110725 - Rasrisk snö/is
Detta hade hyresvärden satt upp vid vår "kompost" idag. Hmm! Mitt i sommaren. Jaja.. Kanske bättre att stta upp en lapp där det står att man inte längre får slänga sina blommor och blader där? Om det nu är det som detta ska visa... Vet fortfarande inte..


Dag 206 - 110726 - 500 km
Fick mail från Runkeeper med det här roliga beskedet! :) Jag har loggat 500 km i runkeeper! Härligt! Och kul!!


Dag 208 - 110727 - Hildabesök!
Slutade tidigt på jobbet. På vägen hem cyklade jag förbi syrran och plockade upp systerdotter Hilda! Vi åt lunch hemma hos mig och smälte sen maten innan det var dags för en löptur på A9! Vi tog 3km-spåret! Gick bra tycker jag. Hörde sen att Hilda hade träningsvärk i flera dagar, hehe :) Det får vi göra om! Efter löpningen åkte vi hem till mig och så skulle jag tvätta. Hilda färglade stämplar!


Dag 209 - 110728 - Aja baja
Snark!!!! När jag var i affären vid godishyllan tänkte jag: "Nä, jag ska ju inte ha nåt.. Jag BEHÖVER INGET! Jag kan gå förbi utan att köpa nåt!" Men det kunde jag visst inte... När jag kom hem var jag så förbannad på mig själv att jag gjorde en lapp och klistrade på.. Publicerade den på facebook också så folk kunde se mitt hemska liv och ha koll på mig! Höll mig iaf till lördagen innan jag åt den!


Dag 210 - 110729 - Salt
Jahapp....! Jag skulle bara salta lite, på MATEN. Men tappade hela burken på mig själv och golvet istället. :)


Dag 211 - 110730 - Båttur!
Det är svårt att få till, men äntligen blev det en dag som passade för både mig, Johan och svärmor att ta en tur med hennes båt. Vi åkte bara i skärgården, men inåt istället för utåt :) Trevligt var det. Serverades kall pizza till lunch på båten. Mums! Och hemmaodlade hallon och grädde till efterrätt!


Dag 212 - 110731 - Bad i tunna!
Hälsade på hos syrran. Där fanns två barn som var väldigt glada att jag och Johan kom på besök! :) Trevligt att man är saknad! När vi skulle gå hoppade de i badtunnan :) Gött!


Dag 213 - 110801 - Grönsaksmellis
Tog med mig lite gurka och morot till jobbet att ha och mumsa på. Hade slut på min vanliga mellis (youghurt), så det fick bli detta. Förstår inte varför jag inte gör så oftare.


Dag 214 - 110802 - Mangel
Enbart för att jag jobbar på hemtjänsten på somrarna har jag lärt mig att mangla. Det är verkligen inget man gör annars.. Eller ja, jag hade iaf inte gjort det innan jag började på hemtjänsten för sju (!!) år sedan.


Dag 215 - 110803 - Gardin
Tjoho! Ny gardin i pysselrummet!! Äntligen! Härligt! Kul också med lite mönster och lite färg!


Dag 216 - 110804 - Fika på KFUM
Idag åkte jag och Johan och fikade på KFUM i skärgården. De har massa mumsigt hembakat där och det är synd att jag inte varit där mer. Jag valde chokladtårta, Johan valde äppelkaka med vaniljsås.


Dag 217 - 110805 - Päronhalvor
Handlade själv på Coop idag. Köpte då lite blandat skoj som jag hittade. När jag gick förbi hyllan med päronhalvor i light syrup var jag tvungen att köpa det! Johans farmor köpte alltid det när vi handlade med henne efter att hon brutit sig en vinter. Saknar dig Karin! ♥


Dag 218 - 110806 - Keramik
Hittade en ny affär i stan idag. Efter tips från Johan faktiskt! :) Fotade där inne, för möjligen kan någon av dessa ljuslyktor bli en present till svärmor och hennes kommande födelsedag!

Vfu

En LO från VFUn i februari. Orkar inte ta om fotot :) Den här LOn låg ofärdig på skrivbordet säkert från april till juli... Ibland vill det sig bara inte! Men tillslut så!


Dag 197 - Dag 205

Dag 197 - 110716 - Screenshot
Har denna dag köpt min första app. Det blev en app så jag på ett relativt enkelt sätt kan ta screenshots med mobilen. Jaaaa, det kan tänkas löjligt och onödigt, men jag har varit lite irriterad över att jag inte kunnat göra det.. Så, det fick vara värt några kronor faktiskt! Så här såg min hemskärm ut den här dagen :)


Dag 198 - 110717 - Februari

Tjoho! Äntligen har jag börjat med att scrappa foton från denna utmaning :) Så här blev iallafall LOn för februari! Svårt att få plats med alla foton, och ändå ha rju februari bara 28 dagar.. Haha :) Får se hur det blir med de andra månaderna! Lär nog ta sin tid!


Dag 199 - 110718 - B&J
Varmt som bara den på jobbet. Ja, då blev det en tur till Pressbyrån där jag köpte mumsig glass! Svalkade en stund iaf!


Dag 200 - 110719 - Regnlöpning
Slutade tidigt på jobbet och tänkte då ta mig en liten löptur på A9. När jag var på väg dit började det droppa på vindrutan! Zzzzznark! Men när jag väl parkerat och så där var det uppehåll igen.. Eftersom det var varmt och jag hade en plastpåse att lägga mobilen i så tänkte jag att det var lika bra att köra! Ganska skönt faktiskt att få lite svalkande regn!


Dag 201 - 110720 - Foton
Blev inspirerad efter att ha scrappat februari-LOn, så jag beställde några fler månaders foton! Här har jag beskurit dem alla och sorterat! Pust! Får nu se när det blir nåt.. Jag har INGEN pyssellust :( Inget pysslat på hela sommaren, och ingen sug efter att göra det heller. Trist! Men det kommer väl tillbaka någon gång!


Dag 202 - 110721 - Nylackat!
På sommaren är det bara lack på tånaglarna som gäller. Piffade upp dem idag. Älskar denna färg!


Dag 203 - 110722 - Christin på besök
Idag kom min vän Christin på besök med sin lille son! Himla trevligt! Vi tog en promenad, sightseeade i Kristinehamn, åt lunch ute och fikade inne :) Nästa gång blir det min tur att åka till dem i Deje! Här är ett kort på Christin iaf, tyvärr inte taget på dagen hon hälsade på, men det struntar jag faktiskt i.......! Så det så! Kortet får ändå representera denna dag!


Dag 204 - 110723 - Viber
Ny app idag! Viber har ganska nyss släppts till android, så det var jag ju tvungen att ha. Med hjälp av Agneta testade jag hur man gör och vad som händer när nån ringer och så där :) Viktiga grejor!!


Dag 205 - 110724 - På jobbet
Så här ser det ut när man har en liten paus på jobbet på kvällen i personalrummet. Lekte lite med fotoapp.

RSS 2.0