Vecka 33 - Fult

Fult var tema för vecka 33. Svårt! Jag var ju i en jättevacker stad nästan hela veckan!!
 
 
Det fanns dock statyer som inte var så vackra. Eller iaf en detalj på en fuling visade sig på en fontän! En fisk med armar och typ näbb? :)
 
Detta gigantiska hus utmärkte sig! I guideboken stod det att det var fult och inte passade in i övriga miljöerna i staden. Håller med om att det inte passade inte så värst, men det var ganska häftigt. Och lite anskrämligt :)
 
Det var otroligt fint väder i den eviga staden. Väldigt varmt dock, men med vind så det gick bra den mesta tiden. Vi var VÄLDIGT svettiga och luktade nog inte så gott :) På måndagen efter att vi hade varit i vatikanmuseerna en hel dag var vi definitivt svettiga. Åkte buss hemåt och tro det eller ej, men det började regna!! Vi satt i en öppen buss och njöt av att få lite svalka från ovan! Ju närmre hemmet vi kom desto mer öppnade sig himlen.. Tillslut var det ett riktigt oväder som höll i sig i flera timmar med hällregn och åska!
Först var det skönt, men sen var det faktiskt lite tråkigt.. Regn får vi nog av hemma! Vi tog oss en powernap på hotellrummet med detta utanför fönstret.
Fult!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0