130701 - 130712

130701 - Hapiness is..
Ligga i sängen mitt på dagen och se på film :) Lyx! Passar på :) Har sagt det förr tror jag, men Netflix är ju himla bra!
Ser ni vilken film det är?
 
130702 - Shoes
Var på fotvård på Sveamagasinet. Hade önskat mig presentkort på det till min födelsedag så nu passade jag på. Väldigt skönt och välbehövligt! Når liksom inte ner riktigt för att måla bra och fila och greja. Och bryr mig inte heller.. :) Kör därför på med lyxspåret!
 
130703 - Cold
Känns som jag håller på att koka upp inifrån!! Tänkte att jag kanske höll på att bli sjuk eller så eftersom jag kände mig så varm, men icke!
 
130704 - Red, white or blue
Hallonkräm med mjölk i blå skål. Yum yum! (Ännu godare med grädde!)
 
130705 - Love
Virkar vidare med hjertegarnet. Hej och hå vad det är segt! Börjar faktiskt bli lite stressad nu så får nog ta och lägga på ett kol!
 
130706 - Fave smell
Har två favoritdofter på sommaren. Sommarregn och nyklippt gräs! Fint och grönt är det också. Älska sommaren!!
 
130707 - Where you are
Jag tog mig ut på en promenad. Det är ju verkligen inte ofta, men jag vaknade tidigt och det var ganska svalt ute så jag passade på. Blev omgådd av en äldre herre på bron över järnvägen. :) Jag pustade och stånkade och han svischade förbi, hihi. Jag kommer igen i höst/vinter!
 
130708 - Path
En av gångarna på Coop. Rätt lugnt med folk, så det var skönt. För några år sedan rasade taket på Maxi i Kristinehamn pga snötyngd. Efter det har vi handlat på Coop som standard för vi orkade inte gå till lagerlokalen Ica fixade istället för Maxi. Sen blev vi liksom kvar även att Maxi är en mkt trevligare affär på nåt sätt..
 
130709 - 3 things
Fikade tre saker denna dag. Mycket fika blir det den här sommaren! Hallonsaft, chokladboll och chokladbiskvi, mmmm! Inte så mkt te som det brukar vara (brukar dricka det även på sommaren till viss del), men saft svalkar gott!
 
130710 - Smooth
Jag var i Karlstad och träffade Malin. Trots tråkigt väder åkte vi båtbuss från stan till Mariebergsskogen. Smidigt som bara den, och dessutom mysigt! Måste nog göra det igen, fast i solsken.
I Mariebergsskogen åt vi supergod lunch och sen blev det fika (jajjemen) på Carli!
 
130711 - I wore this
Körde klänning och leggings den här dagen! Gött att slippa stödstrumpor vissa dagar, men det straffar sig även med svullna fötter/anklar.. Men ibland bara måste jag få lufta benen lite!
 
130712 - A bad habit
Jag tycker om att shoppa.. Ibland kanske jag shoppar sånt som egentligen inte behövs (hur många nyanser nagellack behöver man egentligen?), men det är ju kul! Till bebisen har det blivit en del shoppat. Det är svårt att veta hur mycket som behövs så här i början, så kanske behövs inte detta inköp alls, meeeen.. Se så fint! Och det var ju rea! Älska Villervalla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0