130518 - 130525

130518 - Want
SJUKT VARM lördag! Klagar inte ett dugg, men visst blev jag lite överraskad av värmen! Ville ha mig en glass, så vi åkte till Svenska kyrkans sommarhem i skärgården. Det blev en kula knäck, en kula apelsin och nougattopping! Ljuvligt gott!
 
130519 - My favourite view
Finalen av Mästarnas mästare på tvn och en go sned gravidmage som sällskap i soffan. Inte illa alls faktiskt.
 
130520 - Light
Inte så många ljus som tänds den här årstiden, men vi har visst laddat upp för apokalypsen då ljuslådan är full av både ljus och tändstickor.
 
130521 - I care about this
Miljön är viktig för mig. Försöker återvinna och spara på el och så där. Här är bilen full med återvinning. Tycker det är svårt ibland bara. Lättare att vara lat och ex bara slänga saker i hushållssoporna :/ Men den lätta vägen är den dumma vägen i det här ärendet. Blir lite rädd när jag tänker på växthuseffekten!!
 
130522 - Change
I omklädningsrummet på jobbet byter vi om till arbetskläder :) När passet är över slängs kläderna i finfina blå säckar som sen åker till tvätteriet i Alingsås :) I form av diverse uppklistrade lappar får man stränga order om att det är fel att vara vrång och att man ska plocka ur fickorna.
 
130523 - PJ's
Ledig dag igen. Härligt! Jag sov LÄNGE och skrotade runt i pyjamas/myskläder hela dagen. Säng- och soffläge alltså! Underbart att inte ha något planerat för dagen heller utan bara slappa!
 
130524 - Go
Go to work. Nedräkning pågår, bara fjorton pass kvar att jobba hade jag den här dagen! Trivs ju, men visst börjar det bli tungt!
 
130525 - Us
Träffade Agneta efter jobbet. Vi gjorde lite ärenden på stan och tog sen en fika på Wayne's rådhuset. Fikade lika fika :) Kladdkaka med grädde och iste med persikosmak!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0