130526 - 130605

130526 - Fave things to do on sunday
Fika! Favvosak att göra varje dag iofs. Det var mors dag den här söndagen och här fikar vi hos Johans mamma efter jobbet. Sen for vi till min mamma och skrapade lotter :)
 
130527 - Can't live without
Jag gillar att läsa. Johan gillar att läsa. Vi har en del böcker. Rensar med jämna mellanrum, men det blir bara fler och fler! Jag köper inte så många numer eftersom jag lyssnar via Storytel för det mesta.
 
130528 - What you're doing right now
När jag kom till jobbet fanns det infa parkeringsplatser. Fy farao så tråkigt. Parkerade vid arkivcentrum, betalade, tappade nyckeln under bilen. Men snälla nån. Och nyckeln låg mitt under bilen. Fanns inte en chans att jag skulle kunna nå den. Och jag kunde inte lägga mig på magen liksom.. Vad göra?
Traskade till fotbollsplanen där ett gäng tonårskillar hade träning/gympa och bad om hjälp :) Pinsamt, men ja, vad skulle jag ha gjort?
Tonårskillen som hjälpte mig lämnade ett handavtryck i pollen på bilen :) Tack för hjälpen! :)
 
130529 - Kiss
 
130530 - Tool
Här har vi Arthur! Det är arbetsverktyget vi använder oss mkt av på jobbet. Väldigt användbart!
 
130531 - Four things
Dags för klinikfest på jobbet! Det var 70talstema och jag hittade en superknasig/cool klänningssak hos svärmor som jag hade på mig. Dessa fyra accessoarer kompletterade outfiten ;) Riktigt rolig kväll! Kul att se kollegorna i annat än bussarong och uppsatt hår. Vem hade kunnat ana att en del hade afro till vardags? :)
 
130601 - B is for..
blomma!
Jag och Johan åkte till Klockargården i Visnum och köpte oss lite balkongblommor. Och denna finfina blomma att ställa utanför dörren. Orkade bara med att ploppa ner denna idag. Sparade resten av planteringen till en annan dag. (Se nedan, haha)
 
130602 - A moment
Lunch hos mamma. Sen ville jag bara hemåt, men Johan ville tvätta bilen. Det skulle ju bara ta en stund. Ack. vad jag väntade! Det var en låååång stund. :) Men bilen blev ren och fin!
 
130603 - On my table
Köttfärssås och spagetti! Mums!
 
130604 - After dark
Då får man tända lamporna! Dock SÅ SKÖNT nu när det är ljust nästan jämt och lampor knappt behövs! Älskar den här årstiden, tycker faktiskt mars-juni är bästa tiden på året! :)
 
130605 - Environment
Tog mig i kragen och planterade tomaterna, balkonlådan och ploppade ner lavendeln i sin kruka. Den lilla blomman hade jag fått av min brors fru sedan tidigare, men den fick flytta ut från köksbordet :) Förbättrade utomhusmiljön på ballen betydligt! Kanske att det blir någon mer blomma senare. Så fint med grönska och jag lär väl hänga en del där i sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0